![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| |
#19021 (permalink)
| ||
| Street Kings 8/10 - un film despre coruptie la nivel inalt, care te face sa-ti pui un semn de intrebare: "oare chiar asa se-ntampla si-n realitate?". mi-a placut reeves. nu mi se pare ca pe chris evans il prindre rolul de politist pustan. Welcome to the Jungle 6/10 -actiune cat cuprinde, decoruri praf(numai a jungla nu arata aia cateodata), unele faze trase de par, neatentie la detalii (tipa aia de la bar, desi se afla in mijlocul junglei, e lider al unui clan rebel si duce lipsa de orice conditii de igiena, culmea, are dintii albi si stralucitori).
__________________ ![]() | |||
|
| | #19022 (permalink) | ||
|
De acord cu LS. Putea sa il atentioneze foarte frumos. Hai sa o zic si eu pe aia buna.... Sunt multi cu....serviciu stresant/nevasta(pretena) tembela(sau care nu le da ce trebuie ) / alte probleme. Unde mai adaugi pustanii nefei de pe aci sau restul de frustrati care nu se pot varsa live, ca nu-i suporta nimeni si li s-ar da boxul. Asta e locul unde sunteti viteji si flagelati pe altii fara rost (eventual in spatele regulamentului care va acopera )?
__________________ i7 920 | Asus P6T Deluxe V2 Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 3*2Gb TeamXtreem 1600Mhz DDR3 cl8 Corsair HX 620W | |||
|
| | #19023 (permalink) | ||
| Let the right one in : 9/10. Un film superb produs de nordici, tocmai bun pe prafu' asta!
__________________ Quote:
| |||
|
| | #19024 (permalink) | ||
|
Ghost Rider - 4,5/10 slab rau de tot, cred ca printre cele mai slabe filme cu super-eroi vazute vreodata. tin minte ca am vrut sa-l vad la cinema atunci cand a aparut. am tot amanat si pana la urma nu l-am mai vazut. noroc acum cu hbo-ul. nu stiu ce e in ultima vreme cu marii actori de au inceput sa o zbarceasca rau de tot cu rolurile alese.
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #19025 (permalink) | ||
|
made of honor 6/10 shepard ala mi'e antipatic
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #19026 (permalink) | ||
|
Let the right one in (Låt den rätte komma in). 7.5/10. Aveam chef de un film putin altfel. Sincer mi s-a parut una din cele mai induiosatoare povesti de dragoste pe care le-am vazut intr-un film. Filmul nu are prea multe tabu-uri, cenzura, si nu schiteaza absolut nimic in alb si negru. De remarcat expresivitatea chipului fetitei, care mi s-a parut perfecta pentru rol. ps: se face si dupa asta un remake american. Absurd.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< Last edited by 42; 09-11-2008 at 23:04.. | |||
|
| | #19028 (permalink) | ||
| "De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe." On topic: Transsiberian - 6/10 Un thriller destul de previzibil despre un cuplu american care intra intr-o incurcatura cu droguri la bordul trenului transsiberian. Desi ii are in distributie pe Woody Harelson si Ben Kingsley, filmul nu straluceste tocmai din cauza mentionata la inceput. | |||
|
| | #19031 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #19032 (permalink) | ||
| Tajna Nikola Tesla - 6/10: il admir foarte mult pe Nikola Tesla, dar acest film este totusi slabut. nici actiunea nu e bine structurata, nici jocul actorilor nu rupe gura targului. se insista prea putin pe importanta inventiilor sale. Matrix I - 7/10: filmul este o metafora foarte frumoasa. toata lumea il stie asa ca nu insist. Zeitgeist Addendum - 6/10: contine cateva informatii si puncte de vedere interesante. insa fabuleaza pe anumite subiecte si scopul filmului este manipularea.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #19033 (permalink) | ||
| Filantropica (revazut) - 9/10 Cu cat timpul trece, cu atat filmul asta devine din ce in ce mai bun. Recomand!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #19035 (permalink) | ||
|
Nu, 7 inseamna BUN.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #19037 (permalink) | ||
| Burn after reading - 7/10 filmul este putin altfel, este mai degraba o comedie de situatie decat orice alt gen. actorii joaca bine dar stereotipia adusa de rolurile jucate de-a lungul timpului le scade din veridicitate. per total, un film interesant
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #19038 (permalink) | ||
| 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) mi-a placut, abordarea a fost interesanta, insa nu m-a impresionat intr-atat incat sa-i dau mai mult. eo n-am dat multe note de 8,9,10. sunt cam zgarcit. dar, pe undeva ai dreptate. merita ceva in plus pentru originalitate: 7,5? e OK sau mai negociem?
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #19039 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
cmmon, try a 9,pune-l in context, adica anul in care a aparut. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |