![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #1942 (permalink) | ||
|
Snoopy filmu este absolut mijto , interesant , incitant stil agatha christie sa zicem dar sfarshitul filmului este absolut de cacat strica tot...pacat. Actorii ca de obicei ... jos palaria. ps: si tzatzica lu` tanti beluci e destul de ... Basic 7/10 Interesant , dar cam au amestecat prea rau actiunea ...sfarsitul destul de interesant. Bringing Down Tha House 6/10 Un Steve Martin mai batran dar tot cu o doza de umor nemuritor ..si o Queen L. (nu stiu cum se scrie ) grasuta ..da` vioaie. Per total o comedie usoara.Jeepers Creepers 8/10 In afara de cateva faze de rahat (cadavrele de pe pereti din pivnita se vede clar ca sunt din ceara sau platic) e super filmu ... poate mi-a placut si din cauza ca la-m vazut pe la 1 noaptea intr-o totala bezna si liniste , si sa trezit taicamio sa se duca sa bea apa, pe la jumatea filmului si cand a trecut pe langa mine am zis ca mor City Of God 7/10 Mijto de ce sa nu recunosc dar parca prea lung . REVAZUT DareDevil 7/10 Muzica mijto si Bulls Eye de Milioane. Tiger Land 8/10 Respect pentru acest film...filmari, atmosfera , armata ...beton beton Comentezi ? | |||
|
| | #1944 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea | City Of God - 9/10 Gadjo Dilo - 7/10 Malibu's Most Wanted - 4/10 Repli-Kate - 7/10 Killing Me Softly - 4/10 Anger Management - 8/10 Whatever It Takes - 6/10 The Cube - 7/10 $windle - 6/10
__________________ . | ||
|
| | #1945 (permalink) | ||
|
Monty Python - Viata lui Brian. probabil cel mai ciudat umor englezesc- cel mai twisted, cel mai greu de digerat, cel mai obraznic, cel mai coroziv, cel mai cel mai. e al doilea film cu Monty Python pe care il vad, primul a fost ala cu cavalerii Ni . leshinant filmul, pentru prima oara mi s-a facut rau de atata ras (nu mai zic de fatza umflata si rosie, lacrimile shiroinde, pozitia ghemuit pe covor).Spoiler finalul din Viata lui Brian l-am vazut mai demult, pe Arte. am ramas si atunci shocat, ca si acum: Ierusalim - un grup de cruci, cu crucificatii de rigoare. respectivii canta cu toti in cor, dansand atat cat le permite situatia: "Alwaaaaays look at the briiiiight side...". a, si faza cu graffiti-ul, echivalentul discutiei despre vrabiutele calatoare din primul film. mda, weird shit. Spoiler am mai vazut si unu' romanesc, cu Bibanu in rol de excroc sentimental. habar n-am cum se chema, l-am gasit pe o caseta video la un prieten. super, poate se ofera cineva sa-l digitalizeze..
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #1946 (permalink) | ||
|
Ala cu Bibanu' ... nu umbla el cu inca un tip si agatza gagici prin gari si chestii de-astea? Se-nsoara cu diverse tipe si pe urma e fugarit de familiile pagubite, etc.? Shit, l-am vazut, da' imi scapa acum titlul ... "Asta seara dansam in familie" ( l-am sunat pe tata ).
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #1950 (permalink) | ||
|
Le pacte des loups - 9/10 - feeling superb, a inceput sa-mi placa iarasi lb franceza
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #1952 (permalink) | ||
|
turner & booch (or smth like that) - 7/10 - e destul de vechi filmul insa mi-a placut pipe dream - 2/10 - o porcarie de film
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1953 (permalink) | ||
|
Am incercat sa gasesc cum se numeste, nu am reusit. in orice caz, am vazut ieri pe Hallmark de la 10 un film despre alegerile din Rusia. Ii dau 7/10. Quote:
Sunt intru totul de acord. Mi s-a parut ca filmul a avut chiar de suferit pentru ca DMX "a incercat" sa joace...
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #1955 (permalink) | ||
|
lou, ala cu the knights who say ni e monty python and the holy grail si intr-adevar si eu am ras ca apucatul cand l-am vazut prima data de ma dureau toate burtile, maxilarele etc apoi (go terry gilliam)
__________________ We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. | |||
|
| | #1956 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() PS: Sterge-te la gura , you're
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #1957 (permalink) | ||
|
National Security - 8/10 Am ras cu lacrimi. Numai Martin Lawrence si Eddie Murphy ma pot face sa ma tavalesc de ras... Rounders - 6/10 Plicticos intr-o oarecare masura din cauza termenilor "tehnici" care erau "outta my league". In alta masura, interesant din cauza nivelului ridicat al adrenalinei.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #1959 (permalink) | ||
|
Resident Evil - 4/10 - fara pretentzii Black Hawk down - 8/10 - liniar, documentar style, dar te "tzine" lipit de scaun Matrix Reloaded - 6/10 - deosebit de dezamagitor
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #1960 (permalink) | ||
|
A knight's tale - 5/10 - clasicul film de duminica
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |