Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply
LinkBack (1) Thread Tools
Old 15-07-2003, 11:37   #1961 (permalink)
Registered User

A man apart - 6/10

zetu is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2003, 21:27   #1962 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

cateva filme marunte am mai apucat sa vad:
final destination 2 : mai bun decat primul, suspansul exista, cateva idei misto, dar : blah. 7

equilibrium : un film de arta ce abunda de actiune, sau un film de actiune cu cateva nuante de artistic ? Filmul a fost ineresant, dar tot unul hollywoodian a fost, cu happy end, chestii care ti e dau de-a gata de parca ai avea 2 ani, etc.
minspoiler : mi-a placut faza cu encefalograma, care a devenit brusc liniara (un fel de free you mind din matrix, dar mai interesant). Incomparabil mai bun decat matrix:reloaded la care n-am reusit sa ma uit mai mult de 5 minute. 7

Acum o saptamana era un film pe tvr1, de la care, desi lucram pe computer, nu reuseam sa ma abtin sa nu ma uit din cand in cand. Parea interesant, avea un umor subtil, dar foarte reusit, iar cand, la sfarsit de tot am reusit sa ma uit cum trebuie, am fost extraordinar de impresionat de stil, felul in care era narat, muzica ce se potrivea perfect. "The virgin suicides".. maine trebuie sa fi terminat de luat de pe net. Sper sa nu ma dezamageasca, intre timp am luat si coloana sonora (super, dealtfel)

42 is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2003, 22:22   #1963 (permalink)
Registered User

Haiducus's Avatar

Habla con Ella 6-7 /10

un umor negru combinat cu sec cu ceva scene metaforice.

f periculos pentru persoanele cu inclinatii sinucigase.

Haiducus is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2003, 22:41   #1964 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

oare n-ar fi mai bine ca notele sa se dea , pe langa cea totala, si pe scenariu, soundtrack, acting, atmosfera, imersiune, efecte, etc ? Desi nu cred ca are lumea rabdarea, io asa o sa fac la filmele deosebite.

Old 15-07-2003, 22:58   #1965 (permalink)
Just another nut

Xiboy's Avatar

[B]ClockworK Orange[\B]

Dupa foarte multe amanari am apucat sa vad si acest film, care intradevar la vremea sa a socat foarta multa lume, acum normal ca nu a mai outut avea acelasi impact si asupra me , deoarece am vazut destule Schwarzenegeruri in copilarie , si nu mai e acelasi lucru , si oricum parerea mae a suferit modificatii din cauza oamenilor care mi-au spus parerea lor despre el. Oricum , trebuie sa mentionez ca acest film mi-a placut destul de mult , nu ca as avea chef sa ies pe strada sa tai in stanga si in dreapta sarind pe fiecare femeie care imi iese in cale tipand "Va voi elibera prizonieri ai Matrixului". Ca idee a fost un film profund psihologic care ne pune intr-o postura in care putine filme ne pun , sa urmarim povestea din punctul de vedere al personajului negativ , si apoi ne arata fenomenul de actiune si reactiune. Oricum de la mine scenariul lui Kubrick primeste un 10.

Per total ii dau un 9.7/10

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2003, 00:38   #1966 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

Quote:
Originally posted by Hideyoshi
Matrix Reloaded - 6/10 - deosebit de dezamagitor [/B]
off topic:waspee..dute tata sa il vezi la cinema in conditiile pe care l-ai vazut tu nu cred ca poti sa dai vreo nota la filmul asta...nu zic ca e de nota 10 dar nici de 6 taticu.
si cam la ce te asteptai tu???astept un mail sau o discutie la o berica pe tema asta.

on topic matrix reloaded: 9/10- prima oara l-am vazut la un prieten pe proiector cu dolby...tot tacamul dupe care l-am vazut la cinema ...NU SE COMPARA.

snoopy is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2003, 01:31   #1967 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Ballistic: Ecks vs. Sever: 6/10

Ii lipsesc multe elemente (de lamurire a povestii, a personajelor). Se cunoaste ca Lucy Liu n-are o treaba cu artele martiale. Cel mai bine se vede la final cand se bate cu tipul ala. Asta e clar ca stie cate ceva, dupa modul destul de sigur pe el in care executa rotile in aer, precum si cele cateva elemente care i-au fost permise de script.

Banderas degeaba e bagat in poveste ca un fost agent FBI meserias in close combat (numai atat?), ca nu arata nimic, doar ca stie sa traga (cu precizie) cu shotgun.

Neconcludente la greu, arme cunoscute (CS rulz), 3-3, 4-3...

That says all about it...

Raven is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2003, 21:53   #1968 (permalink)
Wanderer

THUNDER's Avatar

Samurai X Rurouni Kenshin - 10 / 10

Desi auzisem numai de bine despre el, totusi nu sunt un fan al anime-ulurilor si nu ma asteptam ca genul asta de film sa fie capabil de o asemenea adancime si vastitate a modalitatilor de expresie. Ca si Hero, este o poezie transformata in imagini, o imbinare perfecta intre sentiment, ritm, muzica si actiune ce are drept efect o atmosfera deosebit de emotionanta.

Personaje complexe, macinate de conflicte interioare ce le ridica deasupra clasicelor categorii bun si rau, sunt antrenate intr-o poveste deosebit de trista si, in ciuda simplitatii aparente,foarte impresionanta prin prisma temelor filosofice pe care le atinge mai mult sau mai putin subtil. Ca timp si spatiu, actiunea se desfasora undeva la apusul erei feudale, intr-o Japonie tiranica, sfasiata de luptele pentru putere dintre clanuri, si urmareste evolutia unui asasin, victima a acestei lumi.

Realizarea tehnica este, de asemenea, exceptionala. Animatia impresioneaza prin acuratete si bogatia de detalii, fiind cu mult peste anime-urile, ce-i drept putine, pe care le-am vazut. Peisajele, ca in orice productie asiatica ce se respecta, sunt folosite din abundenta si rivalizeaza ca frumusete cu unele reale. Chiar si din punct de vedere al regiei, tehnica folosita e familiara mai mult filmului artistic decat celui de animatie.

ps. exista vreo 3 filme cu titlul asta si din ce-am auzit celelalte 2 sunt mult mai slabe. Cel pe care l-am vazut eu este prequel-ul serialului de televiziune si este impartit in 4 acte -> http://www.imdb.com/Title?0203082

Death no longer terrifies man.The smell of blood is as common as the smell of white plum.So, he creates slavery and savegery wich surpass the horror of dying.This can only be fought with more bloodshed and the cicle never ends.
@Rurouni Kenshin

THUNDER is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2003, 22:29   #1969 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

bannana george - 3/10

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2003, 01:33   #1970 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Doamnelor si domnilor, dragi prieteni, dragi admini....dupa vreo 15 zile am reusit sa mai vad si eu un film pe HBO. Deh , vacantza asta.

The Animal , 6/10 . O comedie anapoda si aiurea dar care a avut cateva faze distractive , culminand cu bataia dintre Rob Schneider si cimpanzeu. Nota 6 a primit-o cu mare ingaduintza , ca deh..in fond si la urma urmei este o comedie usoara.

Acum stau si ma intreb : filme gen Fight Club , Pulp Fiction , Forrest Gump...de ce nu se mai fac ?

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2003, 01:41   #1971 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

am vazut o gramada de filme zilele astea ...
1. daredevil - 5/10
2. the hulk - 7/10
3. old school - 6/10
4. biker boyz - 5/10
5. 2 fast and 2 furious - 5/10
6. basic - 8/10
7. anger management - 6/10
8. bruce almighty - 7/10
9. taxi 3 - 5/10
10. X-Men the legend of Wolverine - 5/10

decat basic merita bagat in seama si cu the hulk (faza cu pantalonii in desert oricum e penibila).

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote
Old 17-07-2003, 04:15   #1972 (permalink)
Wanderer

THUNDER's Avatar

Quote:
Originally posted by Haggis McMutton

Acum stau si ma intreb : filme gen Fight Club , Pulp Fiction , Forrest Gump...de ce nu se mai fac ?

daca nu le vezi tu pe HBO nu inseamna ca nu se mai fac

THUNDER is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2003, 09:55   #1973 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Quote:
Originally posted by Haggis McMutton
Doamnelor si domnilor, dragi prieteni, dragi admini....dupa vreo 15 zile am reusit sa mai vad si eu un film pe HBO. Deh , vacantza asta.

The Animal , 6/10 . O comedie anapoda si aiurea dar care a avut cateva faze distractive , culminand cu bataia dintre Rob Schneider si cimpanzeu. Nota 6 a primit-o cu mare ingaduintza , ca deh..in fond si la urma urmei este o comedie usoara.

Se dau variabilele: $scenariu, $regizor, $actor_1, $actor_2, ... $actor_n pe langa $producator, $fonduri & stuff. Acum fa un AND intre ele si gata filmul...

Nota: conditia pentru ce vrei tu (si nu numai) e ca TOATE "variabilele" sa fie de calitate maxima...

PS: Se cunoaste ca m-am apucat de proiectul de diploma, nu?

PHP 0wnz y0ur s0u1&reg;

Raven is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2003, 10:14   #1974 (permalink)
Registered User

Jimmy_X's Avatar

House of 1000 corpses 7/10 Scris si regizat de Rob Zombie care binenteles tzine si coloana sonora a filmului...film de genul clasic care nu e cine stie ce dar ca realizare e destul de mijto...must seen

Am zis

Jimmy_X is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2003, 10:25   #1975 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Bruce Almighty - 7/10
In sfarsit mi-a placut si mie o comedie.

Dark Blue - 7/10
Un film de actiune cum demult n-am mai vazut.

Streets of Fire - 8/10
Doua puncte in plus pentru coloana sonora geniala (melodiile de la inceput si de la sfarsit).

Narc - 7/10
"Delicios"

Fire Inc.©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2003, 11:45   #1976 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Thunder , filmele expuse de mine mai sus drept model...pe HBO le-am vazut. Deci nu accept spusele tale. E clar ca nu se mai fac astfel de filme. Daca stii tu ca se mai fac..sa-mi dai si mie 2-3 exemple. Filme americane bune....nu d'alea poloneze sau cehesti de sunt pe TVR2.
Uite , Raven si-a dat seama ca nu mai sunt filme ca alta data.

Diseara cred ca ma uit la Jeepers Creepers. Sa vedem ce porcarie de film mai e si asta....ca l-au tot laudat prin reclama. Tare mi-e ca va fi un horror de categoria a II a.

Nu-i nimic. Joi avem Palme D'or-ul din 2001. Si asta la HBO. Un film italienesc.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2003, 22:16   #1977 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

mr. bean - 6/10 - too predictable la unele faze...

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2003, 22:57   #1978 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

virgin suicides - 9/10 . Foarte mult mi-a placut filmul asta. A avut unele faze complet aiurea, prea "girlish" pt stilul filmului, probabil si datorita faptului ca e regizat de o femeie. Iar ultimele 5 minute mi s-au parut absolut extraordinare.

animatrix 9/10 . Nu se compara vreunul din matrixuri cu bijuteria asta. Cateva scurt-metraje, fiecare o opera de arta. Episoade preferate :
-"A 2-a renaster"
-"O poveste pentru copii"
-Cea cu atletul negru
-Cea cu "anomalia" din matrix
-dpdv vizual, cea cu detectivul a fost asi el bsolut superb, la fel si abordarea originala (stilul anilor '30, computere ca masinilke de scris, etc"

Nu prea mi-a placut deloc "Last flight of the Osaris". Au consumat degeaba resurse. Vocile iarasi cam lasau de dorit. Per total, unele episoade sunt adevarate opere de arta, fiecare abordand intr-un stil extraordinar de interesant cate o mica idee din matrix. Comparatia cu filmul este degeaba. Filmul a fost facut pentru a scoate bani (In special al 2-lea), pe cand animatrix a fost facut din pura dragoste de arta.

Last edited by 42; 18-07-2003 at 11:03..

Old 18-07-2003, 11:59   #1979 (permalink)
Registered User

For Da Love Of Money - 4/10
O comedie cu negri, tot ce-i lipseste filmului insa, sunt fazele comice...

Legend of the Phantom Rider - 3/10
Un western slab, ma asteptam la mult mai mult.

A guy thing - 6/10
O comedie placuta, are insa elementele unei telenovele.

zetu is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2003, 13:19   #1980 (permalink)
Registered User

Haiducus's Avatar

Bringing Down the House (2003) 7/10

comedie cu steve martin - chiar am ras la filmu asta + o atmosfera placuta ....sau era din cauza ca l-am vazut la 1 noaptea ? hmm ...

Haiducus is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules