![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #19802 (permalink) | ||
|
Nu ti s-a parut. In the Mouth of Madness - Wikipedia, the free encyclopedia Mie imi place foarte mult filmul asta, e unul dintre horror-urile mele preferate. Are o atmosfera misto si un scenariu interesant, iar finalul e crunt.
__________________ X | |||
|
| | #19805 (permalink) | ||
| Vals Im Bashir 9/10 - Merita vazut . Restul , idem Silvy gangsta . A avut mici neajunsuri , sfarsitul a fost prezentat de o inregistrare reala care m-a deconectat total de film , ma rog era sfarsitul , dar parca mai asteptam ceva ...
__________________ Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #19806 (permalink) | ||
|
Donnie Darko 9/10 un film superb,chiar nu stiu cum l-am ratat pana acum.Atmosefera f si muzica sunt geniale,iar unele momente ale filmului iti dau fiori,chit ca nu avem de-a face cu un horror
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #19807 (permalink) | ||
|
Snatch 9/10 ![]() ![]() ![]() Genial. Am murit de ras. Plot-ul ii foarte interesant cu personaje care mai de care, desi cel mai tare ii Brad Pitt ca tigan. Razi numai cand il auzi cum vorbeste. Mai is vreo 2 negri prosti(rau de tot), un mafiot cu dioptrii mari si o ferma de porci(daca vreti sa scapati de cadavrul cuiva, dati-l la porci, dar scoateti-i dintii), Turkish(Jason Statham) si Tommy, o gloata de gipsies, un traficant de arme rus, Benicio del Toro cu 4 degete, Bllue-tooth Tony(suporterul Manchester United din Eurotrip), un newyorker si cica un rabin. A si un caine si un diamant. Nu radeti prea tare ca o sa pierdeti urmatoarea gluma. | |||
|
| | #19808 (permalink) | ||
|
@princeofpersia: BULLET-TOOTH TONY, god damn it! Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #19809 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #19811 (permalink) | ||
|
BOLT 3D. L-am vazut dublat dar si asa este o animatie excelenta. OFF: In timpul reclamelor de la cinema a fost promovat unul din concertele U2 din turneul Vertigo. Am vazut ca se numeste U2 3D. Stie cineva in ce cinematograf il pot viziona 3D in Bucuresti?.
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... | |||
|
| | #19812 (permalink) | ||
|
eu tot caut filmul Outlander Outlander Movie Trailer - Voodoo Extreme Outlander Movie Trailer - Voodoo Extreme Outlander (2008) am gasit doar o versiune cam in spaniola dar care se vede slabut
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #19813 (permalink) | ||
| Blindness - De dragul dramei ne insulta inteligenta grav de cateva ori, d'aia nu stiu daca sa-i dau 10, fiind unul din filmele bune ale anului, sau sa-l las repetent. Ii dau 8/10 si-l recomand, nu numai fanilor de scenarii "apocaliptice". Baghead - 8/10 O comedie horror very low budget, simpatica. Die Welle (Valul) - Fiind destul de light, ar trebui difuzat prin scoli, la orele de cultura civica, psihologie, sociologie sau ce dracu se mai preda in ziua de azi la liceu. Laolalta cu documentare despre experimentele reale, cum ar fi Al Treilea Val sau Stanford Prison Experiment al lui Zimbardo. Poate asa avem noroc. 8/10 Defiance - Opereaza cu clisee, din pacate, si nu a reusit sa-mi starneasca nicio emotie.Mi-a placut Liev Schreiber in schimb. 6/10
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #19814 (permalink) | ||
| Kautokeino-opprøret/The Kautokeino Rebellion imdb link - User Rating : 7.3/10 My Rating: 7/10 bun , un fel de western norvegian | |||
|
| | #19815 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
The good, the bad, the weird. Un western in stil Korean, multe faze funny. Actori ok, parodiaza ceva westerns americane (duh). 8/10
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #19816 (permalink) | ||
| Slumdog Millionaire - 8/10 - mi-a placut mai mult Revolutionary Road, dar e un film bun, de oscar, macar pentru regie si imagine. Changeling - 7/10 - daca nu ar fi fost bazat pe un caz real ar fi fost un film de duzina, "tras de par" cum zice romanu' - Angelina mai are de invatat The Wrestler - 7/10 - reinvierea lui Mickey Rourke, un film trist si deprimant, greu de digerat... noroc cu Marisa Tomei care poate fi savurata in toata splendoarea
__________________ Omul are iluzia ca vorbeste cu lumea întreaga la calculator. El e de fapt singur (Octavian Paler) | |||
|
| | #19817 (permalink) | ||
| Snatch - Another Guy Ritchie movie . Seamna ca plot un pic cu rocknrolla , e foarte funny , are dialogurile chiar mai bune , insa are un neajuns mare , felul cum decurge povestea e prea dezordonat si in a 2-a jumate isi pierde din "suc" . Sincer mi-a placut mai mult Rocknrolla , nu e la fel de messy si a lasat loc de o continuare intr-un mod foarte unic . 7.5/10 A fost totusi suficient de bun cat sa-i dau peste 7 si chiar merita vazut .
__________________ Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #19819 (permalink) | ||
| Quote:
) dar si RocknRolla e pe undeva pe aproape
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #19820 (permalink) | ||
| Quote:
Ma rog, e vb de acelasi director care merge pe aceasi tema.
__________________ "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |