Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply
LinkBack (1) Thread Tools
Old 17-01-2009, 22:16   #19801 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

In the Mouth of Madness 6/10 un horror (clasic as spune) de Carpenter..unul dintre cele peste mediocru. Insa poate doar mi s-a parut mie dar pot jura ca au fost influente masive din Lovecraft.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2009, 22:42   #19802 (permalink)
Registered User

Dynamix's Avatar

Nu ti s-a parut. In the Mouth of Madness - Wikipedia, the free encyclopedia

Mie imi place foarte mult filmul asta, e unul dintre horror-urile mele preferate. Are o atmosfera misto si un scenariu interesant, iar finalul e crunt.

Dynamix is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 00:44   #19803 (permalink)
Registered User

Kozmin's Avatar

The Accidental husband 4/10 aceeasi comedie romantica pe care am mai vazut in zeci de filme americane, totul previzibil si nici macar o scena la care sa rad.

Kozmin is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 01:01   #19804 (permalink)
Registered User

SiLvY gAnGsTa's Avatar

Vals im Bashir - 9/10 - Un fel de Apocalypse Now , animat si documentar . Acelasi stil halucinant , ireal , insa cu un sfarsit de o realitate extrem de cruda . Cu siguranta un MUST SEE .

SiLvY gAnGsTa is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 08:53   #19805 (permalink)
Registered User

Patrauleacelmic's Avatar

Vals Im Bashir 9/10 - Merita vazut . Restul , idem Silvy gangsta .
A avut mici neajunsuri , sfarsitul a fost prezentat de o inregistrare reala care m-a deconectat total de film , ma rog era sfarsitul , dar parca mai asteptam ceva ...

Patrauleacelmic is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 09:55   #19806 (permalink)
Nick anterior: philips za kid

LordPhilips's Avatar

Donnie Darko 9/10 un film superb,chiar nu stiu cum l-am ratat pana acum.Atmosefera f si muzica sunt geniale,iar unele momente ale filmului iti dau fiori,chit ca nu avem de-a face cu un horror

LordPhilips is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 11:02   #19807 (permalink)
Registered User

princeofpersia's Avatar

Snatch 9/10
Genial. Am murit de ras. Plot-ul ii foarte interesant cu personaje care mai de care, desi cel mai tare ii Brad Pitt ca tigan. Razi numai cand il auzi cum vorbeste. Mai is vreo 2 negri prosti(rau de tot), un mafiot cu dioptrii mari si o ferma de porci(daca vreti sa scapati de cadavrul cuiva, dati-l la porci, dar scoateti-i dintii), Turkish(Jason Statham) si Tommy, o gloata de gipsies, un traficant de arme rus, Benicio del Toro cu 4 degete, Bllue-tooth Tony(suporterul Manchester United din Eurotrip), un newyorker si cica un rabin. A si un caine si un diamant. Nu radeti prea tare ca o sa pierdeti urmatoarea gluma.

princeofpersia is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 12:07   #19808 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

@princeofpersia: BULLET-TOOTH TONY, god damn it!

Quote:
Avi: Should I call you Bullet? Tooth?
Bullet Tooth Tony: You can call me Susan if it makes you happy.
genial

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 18-01-2009, 12:49   #19809 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dynamix View Post
Nu ti s-a parut. In the Mouth of Madness - Wikipedia, the free encyclopedia

Mie imi place foarte mult filmul asta, e unul dintre horror-urile mele preferate. Are o atmosfera misto si un scenariu interesant, iar finalul e crunt.
aha pai atunci se intelege mai bine si probabil ca merita o nota mai mare

Flame is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 17:33   #19810 (permalink)
Nick anterior: klaus4

GaMeR's Avatar

Ong Bak 9/10 mai degraba 8.50/10..Nu mi-a placut faza cand lovea cu picioarele in flacari..si cand a sarit ala la el cu firezu'..Oricum mi s-a parut un film excelent!

GaMeR is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 17:42   #19811 (permalink)
paranoic borderline

W.O.R.M's Avatar

BOLT 3D. L-am vazut dublat dar si asa este o animatie excelenta.

OFF: In timpul reclamelor de la cinema a fost promovat unul din concertele U2 din turneul Vertigo. Am vazut ca se numeste U2 3D. Stie cineva in ce cinematograf il pot viziona 3D in Bucuresti?.

W.O.R.M is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 18:16   #19812 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

eu tot caut filmul Outlander
Outlander Movie Trailer - Voodoo Extreme
Outlander Movie Trailer - Voodoo Extreme
Outlander (2008)

am gasit doar o versiune cam in spaniola dar care se vede slabut

pmk is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 18:55   #19813 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Blindness - De dragul dramei ne insulta inteligenta grav de cateva ori, d'aia nu stiu daca sa-i dau 10, fiind unul din filmele bune ale anului, sau sa-l las repetent. Ii dau 8/10 si-l recomand, nu numai fanilor de scenarii "apocaliptice".

Baghead - 8/10 O comedie horror very low budget, simpatica.

Die Welle (Valul) - Fiind destul de light, ar trebui difuzat prin scoli, la orele de cultura civica, psihologie, sociologie sau ce dracu se mai preda in ziua de azi la liceu. Laolalta cu documentare despre experimentele reale, cum ar fi Al Treilea Val sau Stanford Prison Experiment al lui Zimbardo. Poate asa avem noroc. 8/10

Defiance -
Opereaza cu clisee, din pacate, si nu a reusit sa-mi starneasca nicio emotie.Mi-a placut Liev Schreiber in schimb. 6/10
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Bagheadposter.jpg
Views:	44
Size:	27.2 KB
ID:	427341   Click image for larger version

Name:	Blindness_poster.jpg
Views:	33
Size:	17.7 KB
ID:	427342   Click image for larger version

Name:	Defianceposter08.jpg
Views:	40
Size:	53.3 KB
ID:	427343   Click image for larger version

Name:	Die_Welle_Vogel_vor_525474g.jpg
Views:	53
Size:	33.0 KB
ID:	427344  

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 19:48   #19814 (permalink)
Registered User

GhostXT's Avatar

Kautokeino-opprøret/The Kautokeino Rebellion

imdb link - User Rating : 7.3/10

My Rating: 7/10

bun , un fel de western norvegian

GhostXT is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 20:56   #19815 (permalink)
Paranoia is natural

The good, the bad, the weird. Un western in stil Korean, multe faze funny. Actori ok, parodiaza ceva westerns americane (duh). 8/10

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 20:57   #19816 (permalink)
db
Nick anterior: danii@work

db's Avatar

Slumdog Millionaire - 8/10 - mi-a placut mai mult Revolutionary Road, dar e un film bun, de oscar, macar pentru regie si imagine.

Changeling - 7/10 - daca nu ar fi fost bazat pe un caz real ar fi fost un film de duzina, "tras de par" cum zice romanu' - Angelina mai are de invatat

The Wrestler - 7/10 - reinvierea lui Mickey Rourke, un film trist si deprimant, greu de digerat... noroc cu Marisa Tomei care poate fi savurata in toata splendoarea

db is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 21:19   #19817 (permalink)
Registered User

Patrauleacelmic's Avatar

Snatch - Another Guy Ritchie movie . Seamna ca plot un pic cu rocknrolla , e foarte funny , are dialogurile chiar mai bune , insa are un neajuns mare , felul cum decurge povestea e prea dezordonat si in a 2-a jumate isi pierde din "suc" . Sincer mi-a placut mai mult Rocknrolla , nu e la fel de messy si a lasat loc de o continuare intr-un mod foarte unic . 7.5/10 A fost totusi suficient de bun cat sa-i dau peste 7 si chiar merita vazut .

Patrauleacelmic is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 21:38   #19818 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by klaus4 View Post
6/10 dar mai degraba 5/10
Quote:
Originally Posted by klaus4 View Post
9/10 mai degraba 8.50/10..
okie... what's the deal ?

Quote:
Originally Posted by Patrauleacelmic View Post
Sincer mi-a placut mai mult Rocknrolla , nu e la fel de messy
...asa ca sa se prinda tot americanu'

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 18-01-2009, 22:28   #19819 (permalink)
Nick anterior: philips za kid

LordPhilips's Avatar

Quote:
Snatch - Another Guy Ritchie movie . Seamna ca plot un pic cu rocknrolla , e foarte funny , are dialogurile chiar mai bune , insa are un neajuns mare , felul cum decurge povestea e prea dezordonat si in a 2-a jumate isi pierde din "suc" . Sincer mi-a placut mai mult Rocknrolla , nu e la fel de messy si a lasat loc de o continuare intr-un mod foarte unic . 7.5/10 A fost totusi suficient de bun cat sa-i dau peste 7 si chiar merita vazut .
snatch e mai bun din punctul meu de vedere(pt ca joaca Staham in el ) dar si RocknRolla e pe undeva pe aproape

LordPhilips is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 23:15   #19820 (permalink)
Registered User

Cronos's Avatar

Quote:
Defapt RocknRolla(release date 2008) seamana cu Snatch(release date 2000) Ma rog, e vb de acelasi director care merge pe aceasi tema.

Cronos is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules