![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #19941 (permalink) | ||
| Down to Earth (2001) - 8/10....Chris Rock joaca foarte bine, dar din pacate scenariul nu este tocmai stralucit !
__________________ Only House Music Accepted | |||
|
| | #19942 (permalink) | ||
|
Gran Torino 7,5/10 un film simpatic cu un Clint Eastwood excelent,in rolul unui veteran de razboi irascibil.Ii dau doar atat pt ca pe alocuri dialogurile sunt cam stupide,iar finalul mi s-a parut lipsit de inspiratie
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #19944 (permalink) | ||
|
Madagascar 2 . ieri. i-as da 7/10. sunt unele scene amuzante care trebuie vazute dar nu mi se pare ca aduce nimic nou si finalul nu poate fi decat...previzibil. daca tot veni vorba de animatii acum urmeaza sa ma uit la surf's up. sa vedem cum va fi... . aaa ce mi.a mai placut a fost sountrack-ul lui will.i.am. nota 8
__________________ we all are demons. now i'm just gambling with the devil http://www.weeklyphotos.org/wp-conte...ed-shadows.jpg | |||
|
| | #19945 (permalink) | ||
| The Hurt Locker 6/10. În mare pare un film bun, dar parcă îi lipseşte ceva.
| |||
|
| | #19946 (permalink) | ||
|
Leon - 10/10 - am vazut si versiunea in engleza , singura mare diferenta intre cele 2 este ca in engleza natalie portman parca nu mai e asa naturala , parerea mea . Filmul este superb , inca astept de la Gary Oldman "rolul vietii" dar cand vad viitoarele proiecte ale lui Luc Besson ma apuca dracii .
__________________ When it rains , it pours . | |||
|
| | #19947 (permalink) | ||
| am vazut si eu pana la jumate si apoi s-a decalat sunetul..... arghhhh ce mi-e ciuda ca nu se deschide multiplexul (din Bacau) asta odata.Pare misto filmul intr-adevar. I-as da un 9/10 pana la jumate. Pride and Glory - 7/10 Un thriller cu politisti corupti din NYPD. Destul de monoton, insa jocul actorilor e foarte bun, in special Edward Norton. Babylon A.D. - 6/10 Ma asteptam sa fie o porcarie sincer. Ideea e interesanta insa subdezvoltata. Mi-a placut de asemenea sa-l vad pe Jerome LeBanner in rol de ...bataus evident . Oh da, si Vin Diesel are fata potrivita pentru rolul de mercenar. Pacat ca nu prea le are cu actoria.The Dark Knight revazut in format HD. 9,5/10 - almost flawless | |||
|
| | #19948 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor |
Australia : 0/10 sa nu cumva sa dati banii pe bilet/dvd pt filmu asta. o ciorba de clisee de prost gust, actori de la rebut, scenariu scris de retarzi, un buget enorm pentru un munte de rah%@$. manatorul si cu tampu ala mic (creamy) sunt cireasa de pe tort. nu pot sa cred ca primeste note de 10 si 9, e clar ca se apropie sfarsitul. | ||
|
| | #19950 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor |
daca era parodie poate primea un 2/3, insa n-am observat detaliul asta pe bilet. pe imdb e destul de clar : Genre: Adventure | Drama | War | Western - adica ciorba. ceea ce ti s-a parut tie a fii hazliu sunt doar clisee si glume expirate. da chiar ma asteptam la ceva de genu "pe aripile vantului", insa am primit mult mai mult. fara 3-4 pauze voite nu as fi rezistat la monstrozitatea asta. | ||
|
| | #19952 (permalink) | ||
|
The Wrestler - 9.0/10 Un film realist care prezinta viata unui luptator in wrestling care trece printr-o criza existentiala. Cu toate ca nu sunt fan wrestling si nici nu mi-a placut vreodata, filmul este bun, bine regizat, acting perfect (Mickey Rourke si Marisa Tomei sunt ambii nominalizati la Oscar anul asta) si are un final ce poate fi interpretat in mai multe moduri.
__________________ - Denver Nuggets fan - "There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self."—Aldous Huxley | |||
|
| | #19954 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
frozen river 6/10 frumusel dar parca n-are scanteia care sa-l duca in zona "bun". changeling 7/10 reuseste cu succes sa revolte privitorul, sa-l implice total in poveste. asta e si problema lui insa. judeca prea in alb si negru, foloseste clisee ca sa obtina reactii viscerale, pe scurt alege calea usoara spre atentia privitorului. actingul nu e deosebit, dar nici nu deranjeaza. primeste totusi un punct in plus pentru ca uneori stilul acesta brutal, in your face, care te lasa secatuit emotional insa nervos ca te-ai lasat prins intr-o capcana atat de vizibila... e exact ceea ce trebuie ca sa zici c-ai petrecut doua ceasuri interesante. the reader 6/10 winslet cam duce filmul in carca, povestea mai mult incurcand, dupa parerea mea. nu cred ca se justifica arcul peste timp, nici amestecul temelor (initierea erotica, nazism-holocaust) nu e foarte inspirat (sau inspirat realizat). sunt practic doua filme in unul. care unul nu e tare rau. putea fi insa altceva. doubt 8/10 streep face un rol impresionant, care e parca scris pentru ea. cele doua scene ale confruntarii cu hoffman sunt centrul de greutate al filmului, insa sunt completate excelent de finalul surprinzator (cel putin pentru mine a fost). gardianul acelei lumi, aparent infailibil pana atunci, e totusi vulnerabil. pentru ca, nu-i asa, in the pursuit of wrongdoing, one steps away from god. if there is justice... oscar pentru streep. ![]() a bit later: Quote:
poti detalia un pic despre subtilitatea lui boogie? tine strict de aspecte tehnice precum cele pe care le-ai amintit? si uita-te la nunta muta. te vei enerva (atunci cand nu te vor amuza cele cateva momente reusite de comedie). Last edited by ild12; 26-01-2009 at 01:03.. | ||
|
| | #19955 (permalink) | ||
|
Australia 4/10 L-am vazut cu prietena! Mi se pare mult prea previzibil si nu suficient de "adinc" incat sa merite vizionarea la cinema. (l-am vazut la Gaumont, si am mai si dat 9,70 euro pe bilet). Ei i-a placut, dar mie unul mi s-a parut insuportabil, si in unele secvente mi se parea ca o lungeste prea mult, si incercau sa faca un film care sa dureze mult in mod artificial, pentru ca povestea era fumata. Revolutionary Road 7/10 Titanic 2, (dupa cum imi place sa-i zic) a fost ceva mai adinc, si mi se pare ca rolurile au fost mult mai bine conturate, niste personaje cu ceva mai multe fatete decat unidimensionalele din Australia. Kate Winslet mi se pare ca joaca bine, si di Caprio are unele momente de geniu, in care chiar am simtit frustrarea pe care o resimte personajul. Finalul mi s-a parut un pic prea "tragic", eu unul as fi jucat alta carte, una care sa nu innegreasca toata atmosfera chiar atit de mult. In rest, asta este intr-adevar un film pe care merita sa dai banii (vazut tot la Gaumont, acelasi pret pentru un bilet).
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine Last edited by Lord Raptor; 26-01-2009 at 11:12.. | |||
|
| | #19956 (permalink) | ||
| Quote:
ce mi s-a parut subtil? - modul in care curgerea filmului nu e fortata ci lasata intr-un firesc care serveste scopului lui. o naratiune mai romantata ar fi atras atentia spectatorilor de la personaje (iar filmul e un portret, nu?) - relatia dintre cei doi soti. pe de-o parte un barbat care nu e slab (psihic), e destept si intreprinzator, si care are nevoie de dominatia unei femei in viata pe care el singur si-a ales-o. pe de alta este o femeie puternica, ce isi stie foarte clar rolul in modelul ei de familie, si care ii serveste sotului drept reper in viata. asta este, cred eu, fundalul portretului. desigur, exista si aspectele tehnice, cum le-ai numit tu. si ele mi se par esentiale intr-o comparatie cu "vechea scoala" cinematografica romana.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #19957 (permalink) | ||
|
am vazut si surf's up. ma sateptam la acelasi tipar intalnit in toate animatiile de la dream, disney, universal si altele dar nu a fost asa. se surprind intr-un fel inedit spontanul din personaje- de fapt asta e tot comicul- dar totusi, a fost original fata de alte animatii dar putem intalni aceeasi metoda de realizare de cate ori deschidem tv.Cred ca de asta imi aduce aminte de Survivor si iti lasa un gust oarecum neplacut la sfarsit.
__________________ we all are demons. now i'm just gambling with the devil http://www.weeklyphotos.org/wp-conte...ed-shadows.jpg | |||
|
| | #19958 (permalink) | ||
| The Curious Case of Benjamin Button 9/10 - normal ca am vazut note mici date de "cinefili" de ocazie care stiu sa aprecieze un film doar prin prisma orizonturilor restranse pe care le poseda! Merita vazut si este un film deosebit si ca originalitate, actors play, script, story ... etc Rock`nRolla 10/10 - desi imi regasesec genul meu preferat de film in astfel de productii oricum o nota mai mica de 9 nu ai cum sa dei pe asa ceva - genial. Guy Ritchie se ridica mereu la nivelul asteptarilor (mele cel putin). Este un film cu tot ce trebuie sa contina o poveste despre si cu gangsteri londonezi ... iar peste asta adauga umorul specific englezesc si obtii un film de nota 10 gen Rock`nRolla. Cine nu l-a vazut si este fanul acestor genuri de productii - NU IL RATATI ![]() Seven Pounds 8/10 - atinge "coarda" sensibila a individului care vizioneaza aceasta productie foarte reusita. Un film impresionant cu conotatii despre sensibilitatea umana dusa la extrem. Merita vazut fara doar si poate.
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! | |||
|
| | #19959 (permalink) | ||
|
Rock`n Rolla - mai mult de 5.5/10 nu am cum sa-i dau, efectiv nu s-a lipit de mine de nicio culoare. sau poate am avut asteptari prea mari de la guy ritchie. jucat mediocru, situatii mai mult decat neplauzibile, scenariu cu gauri. mult faze "merg" in film doar daca toti beligerantii ar fi avut (impreuna) IQ-ul de 100. insultator pentru inteligenta. dezamagitor.
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #19960 (permalink) | ||
|
four christmases -5/10...pentru vince vaughn......in rest predictable....
__________________ In a league of my own | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |