Caut de mult seria asta. O are cineva ? Pe caseta video sau cd, numai sa se vada bine. Ofer recompensa![]()
Caut de mult seria asta. O are cineva ? Pe caseta video sau cd, numai sa se vada bine. Ofer recompensa![]()
How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd.
And so, it begins
Eu am doar prima parte. De la inceputuri si pina la Imperiul Roman, parca.
God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai.
pai doar prima parte existaa doua parte nu a mai aparut niciodata
Pai din cate imi aduc eu aminte e doar o singura parte, care trece prin toate chestiile mai importante, Moise, Inchizitia, etc (cam atata imi aduc eu aminte din film).
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Exista sigur si partea a doua, in care, printre altele, Mel Brooks e sosia lui Ludovic al XV-lea, si e cat pe ce sa ramana fara cap.
Deci partea a doua nu exista . ( punct ) mai documnattiva si voi .... de exemplu pe google ar fi un inceput bun .
apropo Ghost pe DC++ exista o varianta trasa foarte bine .. eu am copiat'o de acolo si se vede excelent
In prima parte apare Ludovic al XVI-lea. Filmul se incheie cu Revolutia Franceza, lasandu-ne sa asteptam si o continuare. In zadar, dealtfel.
Confuzia starnita aici se datoreaza faptului ca prima parte a filmului vine in doua parti mai mici (ma refer la ce exista pe net). Atata tot. ;-)
eu am un divx 50 super bine tras .. un singur CD subtritrarea op gasiti la mine pe site
confuzia cred ca vine ( evident ) de la titlu care se numeste Part I
![]()
Dar parca pe vremea RSR erau doua parti pe video. Chiar asa rau sa ma insele memoria ?
How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd.
And so, it begins
nu exista decat o singura parte. brooks intentiona sa faca 4 parti, dar s-a plictisit.
http://us.imdb.com/Title?0082517 - filmul
http://us.imdb.com/Name?Brooks,+Mel - filmografia lui mel brroks
some people deserve to die.... schimb dslt sony a57 cu un sony nex sau alt mirrorless decent
Ghost, nu te inseala memoria. Si eu l-am vazut in doua parti, pe casete video.
La sfirsitul primei (si singurei parti, daca e sa ne luam dupa IMDB), era un sneak preview pentru partea a 2a, si din care mai tin minte doar ceva cu Hitler on ice. Se pare ca doar cu asta am ramas.
Eu am vazut doar partea a 1a, pe VHS, si care se termina cu fuga lui Louis XV de la gilotina.
Bookmarks