Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-03-2003, 07:04   #21 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Hagis nu stiu daca a vazut filmul...dar Haggis sigur nu l-a vazut si ii pare rau ca nu te poate ajuta. Am auzit ca e film de 10/10 dar l-am ratat. Astept sa-l dea HBO.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2003, 11:10   #22 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Quote:
Originally posted by Hagee
va pun si io o intrebare (s-ar putea sa se fi raspuns la ea): voi cu ce parere ati ramas la sf. filmului Memento?
Pai... cu o parere buna? Care ar fi nelamurirea ta?

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2003, 11:13   #23 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Vad ca acest topic are tendinta de a deveni haotic. "Propun" urmatoarea schema: de acu' incolo cine pomeneste de un film pentru prima data i va asigna o cifra, cifra care va ramane atasata filmului respectiv pe tot parcursul topicului. Cei care raspund vor trebui sa isi insoteasca reply-u' de cifra respectiva, pentru ca ceilalati sa isi dea seama despre ce film este vb. Filmele si numerele corespunzatoare vor fi trecute in intro-u' topicului.

Start©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2003, 11:22   #24 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

1. Eyes wide shut

Inca nu m-am lamurit ce se intampla pe-acolo. Poate e careva pe-aici care poa' sa dea o explicatzie mai amanuntzita ... sa intzeleg si eu ce a vrut Kubrick sa transmita publicului ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2003, 12:23   #25 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

2. The Matrix

sfarsitul...ce semnifica, ce se va intampla dupa inchiderea telefonului si zbor?

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2003, 16:02   #26 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

Quote:
Originally posted by Haggis McMutton
Si atunci de ce s-a dus sa il sarute intai ?
Poate, eu mereu m-am gandit ca in acel moment, vazandu-si fiul transformat in ceea ce el ura cel mai mult , mintea lui pur si simplu a clacat , si acel sarut din garaj a fost o reactie necontrolata de ura impotreiva lui Lester , sau poate chiar : " If you can't beat them , join them "

CASP3R uita-te la Matrix reloaded , pt. a vedea continuarea, in normal ca nu iti spune ce va fi in continuu , eu in continuare cred ca o sa incerce sa salveze mai multi oameni din Matrix.

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2003, 16:10   #27 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

E ceva cu mine in fiecare zi : " I'm getting stupider by the moment" Vroiam sa spun : in Matrix normal ca nu iti spune ce va fii in continuu (dupa terminarea filmului) ...

Old 11-03-2003, 23:10   #28 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

Quote:
CASP3R uita-te la Matrix reloaded , pt. a vedea continuarea, in normal ca nu iti spune ce va fi in continuu , eu in continuare cred ca o sa incerce sa salveze mai multi oameni din Matrix.
o sa ma uit ... asta credeam si eu, insa finalul e mai ciudat...care a fost rostul telefonului, si ce a insemnat SYSTEM FAILURE, de ce a zburat...

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2003, 11:59   #29 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

Quote:
Originally posted by Haggis McMutton
Problemele ridicate de Eyes Wide Shut le-am mai expus si pe alt forum. Hai sa le zic si aici sa vedem ce parere avetzi.

Acum intreb si eu :
a) care din femeile 1,2,3,4,5,6,7 a fost prezente noaptea la castel ?
b) nevasta-sa a fost la castel ?
c) care e treaba cu batranul cu nume unguresc care a vrut sa o agatze pe Nicole la inceput ?
d) ce era cu visele lui Nicole ?
e) care e treaba cu cel care a organizat petrecerea de la inceput ?
f) ce a dorit sa arate Kubrick cu acest film ?
a) nu vad ce importanta are sa ne intrebam care femei au fost la palat. la palat erau femei care au fost odata mise si ajunsesera in final niste prostituate. puteau sa fie toate la palat.
b) nu cred ca nevasta lui fusese la palat, ungurul de la inceput vroia sa o duca acolo dar nu a reusit
e) cel care organiza petrecerile facea parte din clanul de la palat, insa nu era foarte important cum de altfel a si spus in film, el era mare in lumea lu tom cruise dar mic in lumea celor de la palat
d) visele lu nicole ar fi putut fi realitate daca accepta invitatia ungurului de la inceput, prezinta o alta versiune a filmului
f) filmul asta seamana intr-un fel cu filmul 19mm in care joaca nicolas cage, prezinta o lume de care noi nu o sa stim niciodata si nici nu am vrea sa stim, tom cruise reprezinta omul de rand, adica noi, iar finalul este reactia noastra daca am ajunge sa stim ce fac cei din inalta societate. cei cu bani fac multe lucruri oribile (din lipsa de ocupatie)la care noi nici nu visam.
original posted by my girlfriend.( care ia placut flmul la nebunie si a vrut sa mi-l povesteasca de nu stiu cate ori si am rugat-o in acest sens sa posteze aici)
ACUM REVIN IO:
sper ca postu sa va ma scoata din ceata care dainuie asupra acestui film.
personal am refuzat sa vad acest film pt. ca este cu tom cruise si cu nevastasa(la vremea aia)

Last edited by snoopy; 12-03-2003 at 13:22..

snoopy is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2003, 19:16   #30 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

Pe cuvantul meu , am vazut acest film de 8 ori , nu m-a interesat absolut deloc actiunea , si este chiar un film de kkt , care va pune pe voi pe ganduri, oricum eu zic sa nu va mai bateti capul cu filmul asta (m-am uitat la el ca sa vad gagicile) , si mai zic odata , actiunea m-i se pare foarte stupida , si daca nu ar fi zis Haggis ca actiunea se petrece intr-o singura noapte , nu mi-as fi dat seama.

CASP3R

If you think The Matrix ended wierd , then wait till you see One flew over the cookus nest.

Old 12-03-2003, 20:09   #31 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

Apropos de nelamuriri , am si eu o problema cu un film si anume:

3. Hidden Dragon , Crouching Tiger , parca se cheama , nu prea am inteles mare branza din el , would someone be nice enough to help me

Old 12-03-2003, 23:20   #32 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

1

Snoopy...multumeste-i prietenei tale din partea mea. Si spune-i ca filmul cu Nicholas Cage se numeste 8mm...nicidecum 19mm.

Mai intreab-o urmatoarele : cum de l-a aflat nevasta'sa pe Cruise ca a fost la castel (palat) ?

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2003, 23:31   #33 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Xiboy, la "Zbor deasupra unui cuib de cuci", finalul e foarte clar, si e exact ca-n carte ... SPOILER ALERT ... indianul il omoara pe McMurphy, apoi ridica dulapul si sparge geamul si grilajul cu el, apoi fuge ... SPOILER ALERT

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 13-03-2003, 10:41   #34 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

1

Haggis McMutton:

pe nevasta-sa pur si simplu putea sa o sune ala care organizase petrecerea de la inceput ca sa ii spuna tot si sa-i dea masca. asta ar fi o teorie.
mersi pentru 8mm, nu mai tineam minte.
filmul asta cu tom cruise mia placut pentru ca imi place actorul in primul rand si pentru ca te face un pic sa gandesti, dar parerea mea este ca filmul este pentru femei.
posted tot by my girlfriend

acum io: BLEAAAAAHH!!!!!!!!!

Old 13-03-2003, 13:05   #35 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

Quote:
Originally posted by Salgado88
Xiboy, la "Zbor deasupra unui cuib de cuci", finalul e foarte clar, si e exact ca-n carte ... SPOILER ALERT ... indianul il omoara pe McMurphy, apoi ridica dulapul si sparge geamul si grilajul cu el, apoi fuge ... SPOILER ALERT
Era o cimparatie ma , unicul lucru care vroiam sa spun cu aceasta remarca era ca finalul m-a socat un pic , si oricum nu-mi venise un alt film cu final socant in minte. Pe CASP3R l-a lasat un pic nedumerit finalul filmului martix , asa ca i-am dat ca exmplu un film cu un final mai dur.

Haggis din cate tin eu minte , cand s-a intors Cruise acasa i-a spus Nicoletei ce facu-se el in acea seara , si in legatura cu masca , cred ca au intrat la el in apartament , dupa ce au aflat de pianist unde locuia , si au pus-o acolo ca sa-l sperie , cum spunea prietenul lui in scena cu masa de biliard.

Old 27-03-2003, 16:49   #36 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

4. MEMENTO

nu am inteles sau poate mi-a scapat mie ca :unde s-a zgariat ala pe fata??????si daca a a omorat-o el pe nevasta-sa sau nu?
io unu am inteles ca nu

Last edited by snoopy; 27-03-2003 at 17:14..

Old 28-03-2003, 11:16   #37 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Paradoxal Memento devine extrem de evident in momentul in care il parcurgi a doua oara. Pur si simplu este impartit in 2, partea color este taiata in scene si afisate in ordine inversa cronologic (remember genericu' de la inceput?), iar partea alb-negru reprezinta "trecutul" si este presarata in ordine normala cronologic printre secventele color. Daca te uiti cu atentie observi si scena in care se face trecerea de la alb-negru la color ("prezentul"), fara sa intervina o schimbare de scena. Daca urmaresti astfel firul evenimentelor poti sa-ti raspunzi la orice intrebare

Da, el a omorit-o pe nevasta-sa.

My 2¢ question: La un moment dat apare un flashback cu el in pat cu nevasta-sa, in care pe pectoralul sting are tatuat "I have done it", tatuaj care nu apare in restul filmului si care, chipurile, a fost pus acolo in momentul in care l-a ucis pe violatoru si "criminalul" sotiei lui. Asta cam strica niste logici prin film... any thoughts?

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2003, 19:04   #38 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

?Anyone , anything on 3.Hidden dragon, crouching tiger ?

Old 31-03-2003, 14:29   #39 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

Quote:
Originally posted by Xiboy
?Anyone , anything on 3.Hidden dragon, crouching tiger ?

nu pot sa cred asa ceva ...am crezut ca glumesti prima oara....cati ani ai pustiu??? io zic sa te mai uiti odata la el si daca nu ai inteles nici atunci io zic sa te mai uiti odata...si inca odata...si inca odata...pana ntelegi ceva

Johnny: CORECT....am observat si io chestia asta... si astept si io lamuri asuptra acestui film

Last edited by snoopy; 31-03-2003 at 15:10..

Old 02-04-2003, 17:36   #40 (permalink)
Registered User

Silviu Mihaila's Avatar

Quote:
Originally posted by Johnny

My 2¢ question: La un moment dat apare un flashback cu el in pat cu nevasta-sa, in care pe pectoralul sting are tatuat "I have done it", tatuaj care nu apare in restul filmului si care, chipurile, a fost pus acolo in momentul in care l-a ucis pe violatoru si "criminalul" sotiei lui. Asta cam strica niste logici prin film... any thoughts?
Spoiler alert

Ar fi putut sa inceapa sa-i caute pe spargatori la putina vreme dupa atac, inainte sa-si omoare nevasta. Dupa ce i-a gasit pe faptasi si i-a omorat si-a facut respectivul tatuaj. Speranta tuturor a fost ca el sa-si revina, insa cum n-a fost sa fie asa sotia "s-a sinucis". Apoi el si-a sters tatuajul ca sa simta ca mai are un rost in viata, in acelasi timp ajutandu-l pe politist.

Last edited by Silviu Mihaila; 02-04-2003 at 17:49..

Silviu Mihaila is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules