![]() |
| | #441 (permalink) | ||
|
Care iti sunt nelamuririle?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #442 (permalink) | ||
|
Sunt curios daca a fost pe post de fabula sau nu. Inafara de asta daca reusesc sa inteleg esenta a ce a vrut sa ne zica Kubrick probabil o sa reusesc sa pun piesele (scenele) impreuna ca sa-mi iasa tot puzzelul, insa esenta imi scapa ![]() Mesajul lui Kubrick as zice ca este: Oricat de mult ar evolua omenirea si cu oricat de mult lux ne-am inconjura, esenta noastra inca consta in instinctul primar de a ne perpetua (ma gandesc ca asta a vrut sa ne arate in ultima scena une cei doi si-ar fi continuat casnicia in mare parte de dragul copilei, asta luata in combinatie cu ultima replica a lui Nicole: There is one thing that we must do as soon as possible! Tom: What's that?; Nicole: Fuck). Poate nu neaparat de a ne perpetua dar doar de a face sex. Insa daca asta este esenta filmului nu am inteles rostul unor piese din puzzle (asa ca m-am gandit ca poate mi-au scapat unele aspecte). Practic intrebarea mea e asupra mesajului.
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #443 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
N-am reusit sa-l vad in totalitate, insa poate a fost cineva mai braz decat mine si se indura sa-mi explice de ce exista terminatori in T3. Din cate imi amintesc in T2 distrug tot, skynet, procesoare, brate etc. Sau pentru milking the cow continuitatea ii optionala?
| ||
|
| | #445 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
Am vazut No Country for Old Men si daca pana spre final a fost o capodopera ultimele 10-15 min n-am inteles nimik, oi fi eu mai greu de cap(era si foarte tarziu cand am vazut filmul, dupa miezul noptii) ![]() -moartea lui Llewelyn,continuand cu accidentul lui Chigurh si terminad cu visul serifului ?!? wtf | ||
|
| | #446 (permalink) | ||
|
Vezi ca e un thread intreg pe tema No Conuntry for Old Men.
| |||
|
| | #448 (permalink) | ||
|
o treaba care arata bine si se rotea ![]() nu cred ca avea vreo legatura cu poveste filmului...cred ca a fost pusa pt fanboys...daca statea gigi singur pe marte in pozitia lotus si medita in timp ce il batea prafu peste fata nu era foarte interesant. ma rog si ajuta la simbolisnul scenei cu pipita cand se naruie constructia stralucitoare si invartitoare. | |||
|
| | #450 (permalink) | ||
|
Unul dintre filmele romanesti pe care nu le-am vazut este Azucena. Nu l-am gasit nici pe cai legale, nici pe cai la fel de legale. Dintre cei care l-au vazut (asta daca l-a vazut cineva) ma poate ajuta cineva cu ceva? Un link, o atentie, zic. Mersi!
__________________ Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do! | |||
|
| | #451 (permalink) | ||
|
Tu iti dai seama cat de aiurea ai putut sa postezi?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #452 (permalink) | ||
| Evident, in viziunea ta, probabil si a celorlalti! Nelamurirea mea, totusi, merge pana in punctul in care nu stiu de unde sa iau filmul. Intreb si de plot, daca imi spune cineva de unde pot lua filmul...
__________________ Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do! | |||
|
| | #454 (permalink) | ||
|
Vezi ca e un thread despre seriale, cred ca acolo gasesti suficiente pareri despre BB. Eu am vazut o parte din prima serie si mi s-a parut deosebit (ca abordare), nu prea seamana cu nimic altceva din ce am vazut pana acum.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |