![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| nu vreau sa fiu rau dar nu ma pot abtine! :)
1 eyes wide shut acest film din pacate nu a fost terminat de kubrick, si sa stiti ca kubrick mai facea scenariul filmului in timp ce filma si apareau scene noi de care nu stia nimeni iar scriptul filmului se tot schimba pe parcurs(omu' era nebun, din 1987 de cand a facut Full Metal Jacket nu a mai iesit din casa vreo 15 ani sau ceva in genul asta si ajunsese sa arate chiar hidos, exista un dvd cu cariera sa pe undeva), de aceea este un pic confuz sfarsitul filmului, parerea mea! Hagee, raspunsul tau la intrebarea (f) mi se pare pur si simplu genial )))2 matrix asteptata sa vezi partea a doua, si daca tot nu intelegi sa stii ca o sa mai apara o parte explicativa: Matrix 3 Revolutions! ![]() 3 Hidden dragon.... Frate Xiboy tre' sa citesti cartea ca sa-ti fie dezvaluite secretele acestui film care... ma rog, citeste! Xiboy, Flew Over The Cuockoo's Nest este Beyond Your Ability To Understand, dupa cum ti s-a spus de catre Salgado88: SPOILER ALERT ... indianul il omoara pe McMurphy, apoi ridica dulapul si sparge geamul si grilajul cu el, apoi fuge ... HELLOOO!!! nu prea e un sfarsit weird deloc!
__________________ "I always tell the truth, even when I lie!" Last edited by carcotasul; 04-04-2003 at 00:36.. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Re: nu vreau sa fiu rau dar nu ma pot abtine! :) Quote:
Quote:
__________________ Just little old me | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
acum pot sa dorm linistit
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| 3. Hidden Dragon , Crouching Tiger Quote:
asa e ...adevarul e ca te cam solicita acest film extraordinar de tare si trebuie vazut de mai multe ori ca sa intelegi ceva.carcotasul:...SPOILER ALERT indianul il omoara pe McMurphy, apoi ridica dulapul si sparge geamul si grilajul cu el, apoi fuge ... HELLOOO!!! nu prea e un sfarsit weird deloc! just for my curiosity tu ce ai inteles din sfarsitul asta?
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Punch Drunk Love
Am fost la cinema sa vad acest film..mult prea laudat. Castigator al premiului pentru regie la Cannes. Nominalizat la globul de aur... Dragi prieteni , nu am inteles nimic din el. Lasand la o parte jocul bun al lui Adam Sandler si modul in care pelicula a fost filmata...nu am inteles mesajul. Daca cineva a vazut acest film..sa ma lamureasca si pe mine.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
car ... ai devenit, cumva, un movie hot line ? ca poate ma lamureshti shi pe mine in catve privintze 1. ce rasa de caine era Patrocle in filmul "Dumbrava minunata"? 2. ce le-a placut unora in filmul Mulholland Drive ? 3. catzi figurantzi a avut Gladiatorul ? 4. de ce le zice Maximus la soldatzi, inainte sa plece calare pe un cal alb in batalia cu germanii "unleash the Hell" ? (hint ... conceptul de heaven shi hell nu prea cre ca exista pe vremea aia) Multzumesc anticipat
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
snoopy , acum mai ramane doar sa ma scuipi intre ochi , man am mentionat si eu 1 data un film l-am vazut din bucati, si pt. ca nu mai am chef sa-l vad inca odata , m-am gandit ca poate cineva sa-mi faca un scurt rezumat.
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Punch drunk love
SPOILER Tipu era calcat in picioare de toata lumea,de surorile lui,de tipi aia cu serviciul telefonic,niciodata nu se impunea,tot timpu ceda shi ajunge la momente de furie necontrolata,ca atunci cand a devastat baia. Toata asta a functzionat pana in momentu cand nu a mai fost responsabil numa pt el ci shi pt tipa de care era indragostit. Cand era vorba numa de el nu avea curaj sa faca nimic dha cand era vorba shi de ea nu il mai interesa daca patzeshte ceva. In final mesaju e ceva de genu : dragostea te face mai puternic End SPOILER Oricum nu intzeleg de unde vine obsesia asta de a gasii mesajul filmelor,te uitzi la film itzi place/nu itzi place dha nu stai 5h sa t gandeshti ce mesaj a avut shi in functzie de asta sa ii determini valoare. Numai vezi padurea de copaci
__________________ Now Disciples of the Watch See your Prince of Darkness rise Through famine and destruction The Four Horsemen at my side I demand a victory, I demand a sacrifice Or spend all eternity In the flaccid gut of Christ! | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Da, Vincent..este adevarat ce ai spus tu. Fazele cu furia. Dar n-am inteles ce era cu pianina aia. De unde provenea si ce scop avea ? Pai nu este o obsesie faptul ca vreau sa gasesc mesajul filmului. Un film ca asta trebuie sa aibe vreun mesaj anume...si daca tot nu l-am inteles eu...macar sa imi explice altzii. ![]() Oricum..multumesc pt. lamuriri. Tie ti-a placut filmul ? Merita el 8 stele si atatea laude ?
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|