Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-04-2003, 15:38   #61 (permalink)
Homo Superior

Vincent's Avatar

Pianina sincer nici eu nu prea iam intzeles scopul.
Intradevar de obicei un mesaj este necesar,dar nu este necesara gasirea lui pt a te bucura de film.
Mie personal mia placut shi dah parerea mea e ca merita 8 stele.In comparatzie cu ce a mai scos adam sandler inainte e o capodopera.
The Four Horsemen at my side
I demand a victory, I demand a sacrifice
Or spend all eternity
In the flaccid gut of Christ!

Vincent is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2003, 22:17   #62 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

matrix - reloaded

Am vazut si eu Matrix - Reloaded s si am urmatoarele intrebari:

1. de ce programele invechite erau atat misto, si pareau mult mai bune decat cele folosite actual...adica, in comparatie cu Agentii, astia erau mult mai cool (vezi tipii aia 2 albi care puteau sa devina 'ghost')....adica, daca alea erau invechite, atunci alea noi trebuiau sa mentina calitatile celor vechi si sa remedieze defectele lor...
2. am inteles ca Agent Smith nu mai e agent, si ca atunci cand Neo l-a omorat something got messed up..insa...care-i faza cu bagatul mainii in corp si transformarea persoanei respective, cum de sunt atatia, si ce draq vor toti? plus, n-am inteles cum a trecut smith in tipul ala...adica la inceput, cand aia 2 se intorceau din misiune si dupa ce primul a iesit din matrix, a aparut smith si l-a transformat pe alalalt in el, apoi a iesit si el din matrix, si acum e rau, si e singurul supravietuitor al lui Zion ... how the fuck can he change the real world from inside the matrix???
3. daca personajele alea cool erau programe invechite ale Matrix-ului, atunci de ce nu puteau fi pur si simplus sterse sau oprite de catre Matrix, sau chiar de Neo, care putea schimba ce vroia din Matrix ?
4. in primul film Morpheus i-a spus lui neo ca atunci cand va ajunge la potentialul sau maxim, nu va mai trebui sa se lupte cu nimeni din matrix, pentru ca el poate schimba codul...atunci why the fuck is he fighting everybody and not just destroy them as easy as he destroyed Smith in the first movie??
5. daca aia din Zion aveau atata technologie (vezi technologia folosita la intrarea navei prin poarta 3), de ce traiau in conditiilea alea atat de nashpa, cu usi de submarin din otel, cu haine jerpelite etc.??
6. cum puteau aia sa stea cu lava langa ei ?? la faza cu multimea, erau locuri cu lava care statea linistita ca o balta ... that shit is HOT !

filmul are foarte multe elemente neexplicate, si multe neconcodrante cu primul...

matrix reborn®

Last edited by CASP3®; 24-05-2003 at 23:07..

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2003, 22:53   #63 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Re: matrix - reloaded

Quote:
Originally posted by CASP3®
Am vazut si eu Matrix - Revolutions si am urmatoarele intrebari:

1. de ce programele invechite erau atat misto, si pareau mult mai bune decat cele folosite actual...adica, in comparatie cu Agentii, astia erau mult mai cool (vezi tipii aia 2 albi care puteau sa devina 'ghost')....adica, daca alea erau invechite, atunci alea noi trebuiau sa mentina calitatile celor vechi si sa remedieze defectele lor...
erau mai cool dar nu ar fi fost potriviti dpdv estetic pentru everyday life in matrix. s-ar fi speriat lumea de ei.

Quote:
2. am inteles ca Agent Smith nu mai e agent, si ca atunci cand Neo l-a omorat something got messed up..insa...care-i faza cu bagatul mainii in corp si transformarea persoanei respective, cum de sunt atatia, si ce draq vor toti? plus, n-am inteles cum a trecut smith in tipul ala...adica la inceput, cand aia 2 se intorceau din misiune si dupa ce primul a iesit din matrix, a aparut smith si l-a transformat pe alalalt in el, apoi a iesit si el din matrix, si acum e rau, si e singurul supravietuitor al lui Zion ... how the fuck can he change the real world from inside the matrix???
ce vor? citat aproximativ din smith: "i want... what you what: everything". si ala nu e singurul supravietuitor din zion, ce naiba, e doar singurul supravietuitor al macelului din conducte. e un sabotor. he can change the matrix from the real world, nu invers.

Quote:
3. daca personajele alea cool erau programe invechite ale Matrix-ului, atunci de ce nu puteau fi pur si simplus sterse sau oprite de catre Matrix, sau chiar de Neo, care putea schimba ce vroia din Matrix ?
neo inca nu putea face orice cu matrixul. una e sa bagi un cheat si sa zbori intr-un joc si alta e sa modifici codul i.e. sa "stergi" un monstru.

Quote:
4. in primul film Morpheus i-a spus lui neo ca atunci cand va ajunge la potentialul sau maxim, nu va mai trebui sa se lupte cu nimeni din matrix, pentru ca el poate schimba codul...atunci why the fuck is he fighting everybody and not just destroy them as easy as he destroyed Smith in the first movie??
nu mi se pare ca Neo a ajuns la potentialul sau maxim. codul il poate vedea dar de modificat... besides, a durat o gramada pana l-a omorat pe smith in primul film (adica de cand i-a intrat in corp pana s-au adunat bulbucii in cap & stuff). iti dai seama ca filmul tinea 5 ore daca ii executa pe toti in acelasi fel? ca sa nu mai vorbim de plicitseala generata de repetarea aceleasi metode de smith+ghosts+others ori.

Quote:
5. daca aia din Zion aveau atata technologie (vezi technologia folosita la intrarea navei prin poarta 3), de ce traiau in conditiilea alea atat de nashpa, cu usi de submarin din otel, cu haine jerpelite etc.??
lol, daca prin "tehnologia folosita" te referi la camera alba in care stateau aia si se jucau pe calculator... aia erau in matrix - sau macar intr-un local network (ii arata pe operatorii aia in zion stand pe scaunele de stomatolog). altfel, tehnologia lor cam era de submarin... n-ai vazut ditai rotile zimtate care deschideau usile?

Quote:
6. cum puteau aia sa stea cu lava langa ei ?? la faza cu multimea, erau locuri cu lava care statea linistita ca o balta ... that shit is HOT !
eh... si tu acum... daca o iei asa, cum supravietuiau la 7000m adancime... stii tu, presiunea...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2003, 23:41   #64 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

3. matrix - reloaded

1. ma refeream la faptul ca Neo se chinuie mult mai mult cu aia vechi decat cu Agentii actuali

2. agent smith a intrat in tipul ala cat era conectat in matrix, apoi, cand a revenit in lumea reala, tipul devenise rau, vroia sa-l omoare pe Neo...el nu era asa inainte de intalnirea sa cu Smith

5.
Quote:
aia erau in matrix - sau macar intr-un local network
nu erau in Matrix...erau intr-una dintre cladirile din Zion....erau intr-o camera...

7. new question:

cum a putut el opri santinelele in LUMEA REALA?? acolo nu avea nici un fel de puteri, era JUST HUMAN...

Old 25-05-2003, 00:21   #65 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Re: 3. matrix - reloaded

Quote:
Originally posted by CASP3®
1. ma refeream la faptul ca Neo se chinuie mult mai mult cu aia vechi decat cu Agentii actuali
ah... credeam ca te referi la stafii... pai astia noi e normal sa-i gateze mai repede, e mai puternic

Quote:
2. agent smith a intrat in tipul ala cat era conectat in matrix, apoi, cand a revenit in lumea reala, tipul devenise rau, vroia sa-l omoare pe Neo...el nu era asa inainte de intalnirea sa cu Smith
eu ma gandesc asa. smith l-a schimbat pe ala in matrix si asa cum stim din primul film asta l-a afectat si in lumea reala. deci a devenit rau. simple, no?

Quote:
5. nu erau in Matrix...erau intr-una dintre cladirile din Zion....erau intr-o camera...
uita-te cu atentie data viitoare sau crede-ma pe cuvant... aia erau in matrix, n-ai vazut ce haine aveau si ce tehnologie? asta nu exista in zion. erau, dupa parerea mea, intr-un lan... nu cred ca erau chiar in matrix pentru ca din matrix nu puteai controla lumea reala... dar intr-un lan... y not? repet, NU erau in zion. in zion era doar tipul care comunica inchiderea usilor. tipa aia super dragutza era conectata la... whatever that was. o arata stand pe scaun cu tzarushul in cap.

Quote:
7. cum a putut el opri santinelele in LUMEA REALA?? acolo nu avea nici un fel de puteri, era JUST HUMAN...
eh... probabil o sa aflam asta in m:revolutions .

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2003, 00:41   #66 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

matrix - reloaded

1. tot n-ai inteles...ziceam k, cu aia vechi se chinuie mult mai mult decat cu agentii actuali...

2. kinda weird...

3. posibil... o sa ma mai uit din nou soon...

Old 25-05-2003, 13:21   #67 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Si cum vad ca tu mai degraba cauti nod in papura...

Cum a putut opri santinelele in lumea reala? Cine stie? Posibil sa vedem his real potential in Revolutions, caci s-a prefigurat din Reloaded ca este diferit de cei dinaintea lui ("The Ones") si mai are ceva asi prin maneca...

Raven is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2003, 18:04   #68 (permalink)
Registered User

The End of All movies

vir2000 is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2003, 00:47   #69 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

Under Suspicion

datorita faptului ca am vazut ca nu mai exista threadul "Lamuriri asupra filmelor" ma vad obligat sa postez aici nelamurirea mea.
filmul este super , "mosii" sunt la inlatime

nelamurirea mea esteSPOILER:!!!! de ce la sfarsit Gene a luat totul asupra lui pe fondul presiunii create de morgan pe tot parcursul filmului....chiar in momentul cand morgan a aflat ca nu este el criminalul???END SPOILER:!!!!

snoopy is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2003, 13:08   #70 (permalink)
Paranoia is natural

Am vazut shi eu filmul acum ceva timp, la o picare de hdd am pierdut mai multe filme, printre care shi pe asta, poate careva din buc sa mi-l dea???

Dap, e super filmul, shi ai spus bine, pe fondul presiunii

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2003, 22:33   #71 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

snoopy , threadul exista. uite-l aici http://www.computergames.ro/forum/sh...8&pagenumber=1

chestia e ca nu s-a mai postat demult pe el...si probabil nu il mai vezi tu ca ai setarile facute sa iti arate ce s-a postat in ultimele 30 de zile. deh , eu le-am zis adminilor de aici sa faca ca subiectele de pe toate forumurile sa fie vazute oricand....dar crezi ca m-au ascultat ? eu , la mine pe forum , asa am facut.

vezi acolo....ce s-a raspuns despre intrebarea ta. si eu tot asta m-am intrebat si mi-au raspuns niste oameni destepti pe acel subiect.

uite ce zice Thanatos : " Pai IDEEA CENTRALA a filmului este ca un om supus presiunii sfarseste prin a ceda.Iar Morgan Freeman il tot interogheaza,si il tot pune in fata cu aspectele cele mai dubioase ale vietii sale,pana ce omul cedeaza si marturiseste ce n-a facut "

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2003, 22:54   #72 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

suggestion 4 the moderator

poate ca nu ar fi rau sa fie pus Deasupra tuturor threadul ala cu Lamuriri

Old 15-07-2003, 23:57   #73 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

nu m-am putut abtine si m-am uitat....pur si simplu nu vroiam sa cred asa ceva...

Old 16-07-2003, 00:09   #74 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

ok...dar el pana la urma se dovedeste a fi pedofil, sau aproape pedofil, si de ce nu a mai vrut sa se impace cu nevasta-sa pe care o iubea foarte mult...si totusi mi se pare frustrant ca cel care a facut gresala respectiv morgan sa nu pateasca nimic, el este filmat undeva sus la balcon privind ceea ce se intampla cu cei 2 stand pe o banca despartiti de ceva....ma rog per total este un super film ..recital actoricesc la inaltime.

Old 16-07-2003, 10:52   #75 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Pai cu nevasta'sa cea tradatoare mi se pare normal sa nu se mai impace. snoopy , tu te-ai mai impaca cu nevasta'ta dupa ce te-a dat in gat ?

un singur lucru nu imi este lamurit complet. nevasta'sa l-a dus acasa pe detectiv si au gasit poze cu fetitele. sau nu imi amintesc eu bine ? poze care s-au dovedit decisive pentru incriminarea lui Hackman. pana la urma ce s-a intamplat ? ce era cu pozele alea ?

filmul va rula ultima oara pe HBO , vineri 25 iulie la orele 21:00. cred ca am sa-l vad pentru a 3 a oara....sa-l inteleg si eu mai bine.

PS : snoopy , stiu ca prietena ta e buna la filme. ea ce parere are ?

Old 16-07-2003, 23:57   #76 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

Under suspicion

nevasta-sa nu a fost tradatoare ea la banuit de la faza cu vizita de Craciun la sora ei. si la presiunea lu morgan a cedat si ea pe fondul cred mai mult al curiozitatii (sa vada daca e adevarat ce se spune despre el) si a acceptat sa se faca perchezitie la domiciliu, unde baietii au gasit pozele.

PS- a mea pritena nu stiu o sa o pun sa posteze.

cel mai bine mai vb despre filmu asta sambata sau vineri noapte dupa ce il mai vedem odata.

Old 21-07-2003, 12:08   #77 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

From Hell

...sau cum a fost tradus la noi : "Din Iad : Jack Spintecatorul".
Dupa cum bine stiti in acest thread apar spoilere , deoarce vorbim despre filme vazute. Asa ca...cei care nu au vazut filmul din titlul acestui subiect , sa nu citeasca mai jos. Film cu Johnny Depp in rolul principal.

Am lipsit vreo 5 minute din camera si am pierdut oarecum sirul povestirii. Nu am inteles care era treaba cu printul bolnav de sifilis. Ce legatura avea el cu Spintecatorul ? Cine e era printu ? Barba'su prostituatei de avea copilu' ala mic ? Si cum a ajuns ai ala sanatoriu de nebuni ?
Si la sfarsit de ce a murit Johnny Depp ?

Sper ca fanii HBO au vazut filmul...si ma vor elucida. Oricum..marfa film.

Old 24-07-2003, 23:01   #78 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

Haggis, vroiam sa iti raspund de ieri, dar am uitat.

Ok, so here goes: in povestea originala Jack the Ripper respectivul print era unul dintre suspecti. So, dl Depp il banuieste pe print care se pare ca era destul de afemeiat si calca stramb destul de des. Doctorul il dezvinovateste, zicand ca are sifilis si ca asta il face sa ii tremure mainile ergo nu putea sa taie atat de sigur.
Printul respectiv se insurase in secret cu una dintre prostituate(cea care era la azil) si facuse in copil(baby Alice), care putea fi mostenitor la tron. De fapt, toata problema se invarte in jurul printului pentru ca prostituatele stiau de copil(ele nu stiau cine era el, stiau doar ca e de rang mare-tipa roscata il recunoaste la Galeriile de arta) si astfel trebuia sa se scape de ele. (Copilul fusese dus de catre masoni intr-un orfelinat unde nu se stia de originea lui)
Doctorul ala saracu' era un pic cam nebun(hmmm.. sau poate era doar vorba de o nebunie avand cauze masonice?) si cum lui i se da sarcina de a scapa de prostituate, foloseste acest mod care se pare ca este nu-stiu-ce reconstructie masonica.
Bineinteles, cand nu se stie cine e vinovatul, trebuie sa fie un mason!

mariko is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2003, 12:41   #79 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Multumesc mult , puppy !
(deci povestea e luata dupa un roman....si nu e nicidecum povestea originala a lui Jack Spintecatorul. hmmm)

Deseara la orele 21 avem Under Suspicion pe HBO , filmul care a starnit atatea controverse in randul meu si al lui snoopy. Daca am sa fiu acasa il voi urmari pentru a 3 a oara. astept cu nerabdare sa vad comentarile lui snoopy si ale prietenei sale.

Old 02-08-2003, 01:20   #80 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

under suspicion

nu stiu ce sa mai zic acum ca am vazut filmu inca odata stau si ma gandesc daca nu el a pus pe cineva sa le omoare si el sa se uite...chiar nu stiu ....mai bine nu il mai vedeam odata ...oricum super film, am uitat sa ma uit sa vad daca este dupa un scenariu original sau adaptat.
iam zis sa intre sa posteze la a mea pretena si a zis ca o sa posteze....
---------------
from hell:
iar el moare la sfarsit pt. ca numai vroia sa se intample cum sa intamplat cu prima iubita nu putea sa mai traiasca in felul asta si ales moartea...adica daca nu este cu persoana pe care o iubeste mai bine moare...cam stupid intr-adevar finalul dar de ce sa ii faci....

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules