![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Haggis McMutton: Mmm - prietena lu snoopy filmul under suspicions ( sau cum se scrie) nu mi se pare asa interesant. parerea mea este ca filmu este o lupta intre doi vechi prieteni, ajunsi de alta parte a baricadei. morgan freeman vrea sa il infunde pe gene hackman cu orice pret. mai apare si prostul ala tanar, dornic de afirmare care il reprezinta pe morgan in tinerete. filmul nu vrea sa stim cine a facut crimele, ideea este acesta confruntare. este interesant cine a gresit la sfarsit, adica partea buna (politia), asta mi-a placut in film. in rest fiecare interpreteaza cum vrea. sunt putine filme unde cei rai nu patesc nimic. si eu cred ca hackman era partea rea: era avocat, avea bani multi obtinuti cine stie prin ce moduri, o nevasta tanara, adica era un fel de mafiot. si totusi a scapat. iar partea ca se desparte de nevasta la sfarsit, avea destui bani ca sa o inlocuiasca, poate a avut bani ca sa plateasca pe unul sa recunoasca crimele si asa el a scapat curat. filmul cu depp - jack spintecatorul. mie asta mi-a placut mult ( dar si pentru ca joaca un actor dragut). mi se pare interesanta aceasta versiune, eu cred ca putea sa se fi intamplat asa ceva. oricum se stie ca spintecatorul era un doctor celebru, ca nu oricine putea face asa ceva. nu stiu insa daca crimele au fost facute pentru a se reconstitui semnul acela de masoni. doctorul era bolnav mintal, se vede ca nu regina la pus sa omoare in halul ala, doar sa scape de *****. singurul lucru care este tras de par, sunt puterile lui depp, de clarvazator, omul era nebun si el, pentru ca altfel nu avea cum sa-l descopere pe doctor, dar nu avea cum sa prezica crimele. si sunt sigura ca in realitate spintecatorul a fost prins , dar era prea puternic ca sa se afle adevarata poveste. asa ca asta mi se pare o versiune destul de plauzibila.chestia asta cu masoneria seamana cu filmul ala cu tom cruise si nevasta-sa ( ala de care am mai scris). anumite adevaruri nu ne sunt permise sa le aflam niciodata. iar chestia de la sfarsit mi-a placut cel mai mult. ar fi fost o prostie daca se ducea dupa ea si traiau fericiti. asa ca el s-a omorat ca sa scape de nebunie ( dupa ce afli ce aflase el sigur innebunesti, mai ales ca nu era zdravan de la inceput) si sa nu mai sa se gandeasca ca ar putea sa se duca la ea si sa moara amandoi. s-a sacrificat, asa ca finalul pare veridic. si mi-a mai placut faza aia cu inceputul secolului 20 odata cu jack spintecatorul, e clar ca si crimele au un inceput, adica haosul. si sa nu uitam ca totul s-a intamplat in anul 1888, eu cred in chestia asta cu cifrele ( cifra 8 este una din cele mai malefice cifre). daca ai intrebari, sau poate completari la ce am scris eu le astept. sau poate mai comentam si alte filme.
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Snoopy n-am nimic cu tine te stimez si te respect dar dupa ce am citit ultimul tau post m-a apucat durerea de cap. 'era avocat, avea bani multi obtinuti cine stie prin ce moduri, o nevasta tanara, adica era un fel de mafiot' . Intai m-a pufnit rasul apoi plansul. Partea rea nu era decat Freeman care de dragul avansarii si-a jertfit prietenul. De sotie logic ca s-a despartit doar l-a tradat si nu a avut incredere in el. Iar el chiar o iubea. Si da un om supus unei presiuni psihologice uriase cedeaza si declara orice. Pt asta vezi istoria recenta a RO. Cam atat. | ||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
multumiri prietenei lui snoopy. snoopy , fa-i si tu un cont. ce e asa de greu ? si se logheaza cu el cand vrea sa mai spuna ceva , ca sa nu iasa incurcatura. zii si tu ceva de genu' "snoopy's girlfriend". Domnii admini , mai actualizati si voi introul acestui subiect , sa stim despre ce filme am discutat. Multumesc !
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
hy everyone! yo nu prea am nelamuriri insa ash avea nevie de o confirmare din partea domniilor voastre ... este vorba de matrix .. sau mai bine zis de animatrix ... mi se pare mie insa ideea centrala este sinuciderea ? ... hm... imi aduce aminte de Fight Club .... sa fie oare singura scapare spre adevar ...?! sincer ma cam deranjeza modul in care este prezentat ... pentru o minte tanara sau fragila poate fii deosebit de periculos. sunt curios sa vad daca ati remarcat sau simtit acelasi lucru ... bye | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
varain ...animatrix in primul si in primul rand nu este desen animat...cel putin nu unul pt copii ...si tema acelor episoade nu este sinuciderea ... sunt niste povestioare care au un concept de existenta a 2 lumi paralele (sau intersectate). asta cred eu
__________________ Jimmy_X aka JimmyTheX.
| |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare, nu este nelamurire, doar intrebare. In filmul Bedazzled (Pact cu diavolita), atunci cand tipul este jucator in NBA, este o faza din film cand zboara deasupra terenului de joc si inscrie... atunci in fundal se ruleaza o melodie, canta o tipa, care aduca oarecum cu stilul 2 Unlimited, dar am vazut la sfarsit soundtrackul si nu apare 2 Unlimited. Nu prea am chef sa downloadez tot soundtrackul pentru o melodie asa ca...puteti sa-mi spuneti cine canta melodia si cum se numeste ea? Sau poate melodia este cantata numai de tipa din 2 Ulmtd, si apare doar numele ei...in cazul puteti sa-mi spuneti cum se numeste tipa? Acesta e soundtrackul...zau nu-mi dau seama: 1. Just The One (I've Been Looking For) - Johnnie Taylor 2. My Family - Banana Oil 3. Frenazo - Tony Phillips 4. Stop The Rock (Mint Royale Mix) - Apollo Four Forty 5. Mi Amor - Javier Torres Mosley 6. DJ Girl Around The World (Disco Mix) - Katalina 7. Dolphin Song - Brendan Fraser 8. Rock & Roll Part 2 - Gary Glitter 9. Meena Devi (Goddess Mix) - Tulku 10. Inside Of You Inside Of Me - Brendan Fraser total length: 35m03s
__________________ Layin` low | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca e bine aici dar ca sa nu deschid alt thread... Vreau sa stiu numele original al unui film... L-am vazut pe video prin 80 si ceva... si am uitat cum se numeste... Ulterior, cineva mi-ar fi zis ca se numea "Noi, juriul". L-as caracteriza ca o combinatie interesanta de actiune-horror-sexy. Adica: un tip fost "Bereta Vere" incearca (si reuseste, of course, in final) sa-si salveze un fost coleg de arme, care este internat la o clinica ce se dovedeste de fapt a fi de recuperare... sexuala si nu de ce-i trebuia de fapt aluia. Tipul este urmarit de un maniac care in timpul liber omora tipe... obligatoriu le punea peruca (parca roscata) si le zicea ceva de genul: "... acum vom juca un joc... imi spui ca ma iubesti... iar daca nu te cred... harsti cate una-alta...". Pana la urma maniacul este omoarat de eroul principal prin depunerea asupra sa a unui strat corespunzator de beton... Iar in final are loc un schimb de focuri cu smecherii din Vietnam intre "the good guy" si parca directorul clinicii de-ce-o-fi-fost-de-fapt, care, evident, fusese si el prin Vietnam si stia el ceva, dar nu suficient... So... stie cineva? | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
As dori si eu sa va cer o lamurire in privinta unui element component in mai multe filme. Si anume renumitul "ras diabolic" pe care il folosesc de obicei tipii raai si pe care eu nu am reusit sa il inteleg , ce scop are , de ce il fac , chiar ii bucura rautatea atat de mult? Sunt un pic nedumerit , asa ca daca ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator.
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Quote:
Xiboy> rasul ala diabolic apare in 99% din cazuri in comedii/parodii...remember Dr. Evil din AP: Goldmember? Si de obicei doar persoanele sonate au rasul ala...desi cunosc pe cineva care cand "rade" cu adevarat la o gluma beton cam asa are rasul. Iar ceilalti rad de cum rade el. Deci radem toti, unii rad mai diabolic altii au doar rasul ala tampit de hihihi, io rad cu hahaha, altii fac hohoho iar vaca face muuuuuu.
__________________ Layin` low | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti |
Gata! M-am saturat, nu se mai poate! Incerc sa vad si eu pe HBO fast & furious (deci prima parte). La cinema cand a fost nu l-am prins. Problema e ca pe HBO m-am uitat de vreo 4 (patru!!!!) ori si totdeauna am fost intrerupt in cam in acelasi moment. Am vazut pana cand intra politia peste japonezi, afla ca dvd-urile erau luate legal, il mustruluiesc pe politist. De aici nu am mai reusit sa vad. Am vazut sfarsitul cand Vin diesel afla ca ala e politist, e si un elicopter acolo, pe urma se mai urmaresc astia putin, blondu ii da cheile de la masina chelului, si se termina filmul. Asadar, daca cineva are rabdare, il rog sa ma lamureasca si pe mine ce se intampla, in 2-3 randuri, pt ca simt ca nu mai pot sa ma mai ut inca o data! Multumesc anticipat. Nu cred ca e necesar sa pun un avertisment de spoiler, cred ca toata lumea a vazut filmul asta in afara de mine. | ||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Hmm , nashpa situatiune , in fine mare branza nu se mai intampla , ai vazut cand participa astia la Race warz , unde isi pierde pustiu ala geniul masina lu' tasu' , si o ia la fuga. Apoi se hotarasc sa alerge un tir , unde il salveaza copuiu' pe unu dintre ei , vien elicopterul , apoi il omoare japonezii pe pustiu care a fugit cu masina si apoi ii omoara pe aia , si dupa aia fuge chelu' cu masina , the end. Sparco N-ai reusit sa ma lamuresti , pe mine ma intereseaza care este scopul acelui ras , si de ce rad??? Ca sunt fericiti , ca e Craciunul , de ce???
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 | Matrix Reloaded
Am si eu o nelamurire si as vrea sa o discut cu cineva. SPOLIER La sfirsitul filmului, dupa ce fug oamenii din nava, ii fugaresc "Santinelele". Neo intinde mina, se concentreaza si le face varza. Acum, nu inteleg: nu mai era in Matrix; era doar un om ca toti ceilalti. Cu de a reusit? Devenise paranormal??? Astept | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Ba mishto pe dreq !!!!! Nu-ti dai seama ca asta inseamna Matrix in Matrix in Matrix in .... pot sa o scalde astia cu jdemii de continuari la Matrix care mai de care mai .... revelatoare !!!! (Un fel de Iona .... Sorescu parca ???) Poate in partea a 3-a o sa aflam ca ei erau de fapt pe o nava si ca Pamantul nu mai exista de milioane de ani .. bla bla... Matrix a fost chiar interesant.. dupa el potopu' !!!!
__________________ - Kat, why do you think we're in this war ? - Protect the Fatherland. - Why the French fighting for ? - Protect the Motherland. - And who's right ? - Whoever wins... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|