![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 |
Motivatia pt care a reusit sa le opresca pe santinele e faptul k: he is the one. In sfarsit realizeaza ce puteri are. 'el a intins mana in semn de "aparare"' intr-adevar s-a aparat dar constient 100% k le va oprii, apoi a avut nedumeriri. Oricum trebuie sa recunoastem k a fost autoritar cu santinelele Parerea me a este k au cam exagerat in al doilea Matrix. Primul a fost mai de efect. Cel de-al doilea nu aduce ceva nou, ci sunt mai multi Boshi care la o adica au slabiciuni si numai The ONE e in stare sa-i depaseasca.
__________________ free your mind! | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti |
Eu nu am inteles o chestie din HERO. SPOILER JL se duce la imparat cu o panza frumos desenata despre care zice ca a luat-o de la individul ala si cu o poveste palpitanta. Ulterior aflam ca adevarul e altul si "caligraful" cu pricina murise fara sa fi desenat panza aia. Intrebarea mea este, de unde e panza si cine a scris-o. Pentru ca Sabie Franta nu a fost, dar nici JL nu a fost, fiindca nu ii stie semnificatia... | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Quote:
| ||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Si mai simplu : JL atentand la viata imparatului era vinovat , iar conform legii trebuia pedepsit. Daca era gratiat atunci imparatul ar fi dat o dovada de slabicune - lucru de nepermis la nivelul lui . Asa ca JL a trebuit sa moara pentru ca imparatul sa poata realiza unirea tutulor.
__________________ Haideti sa haidem | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Hearts in Atlantis
Am vazut ca si lunetistu' avea o nelamurire asemanatoare cu a mea referitor la acest film. Ce era cu oamenii in negru de care Anthony Hopkins i-a spus baietzelului sa se fereasca ? Si ce s-a intamplat la sfarsit cu Anthony Hopkins ? Nu prea am inteles.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
| re pt morbid3d
e chiar buna intrebarea... eu zic sa citeasca nu cartea, ci CARTILE...macar cele 3, daca nu si cele 2(the hobbit si silmarillion)...sau macar appendix-urile cartilor(nu stiu daca exprimarea e corecta, whatever...) in care se explica anumite chestii eu zic ca daca nu ai citit cartile nu prea ai cum sa stii ce zic aia acolo in filme... PS: oricum, super film!
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
A noua poarta, cred ca am vazut filmul asta de cel putin 5 ori, fara exagerare, si tot nu am inteles ce s-a intamplat la sfarsit, cine draq era gagica aia, si ce naiba a gresit ala de a luat foc, vorbind de incantatia aia, ma poate ajuta cineva.
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Hearts in Atlantis
Aia nu prea erau CIA, chiar daca filmul asta te cam face sa crezi. Filmul e bazat pe o nuvela de-a lui Stephen King cu ramificatii ceva mai adanci catre alte romane ale sale (Dark Tower series). Uite ce zice un tip pe Amazon: "Low Men in Yellow Coats," a novella in the collection _Hearts in Atlantis_ is the essential basis for this film. I am not going to summarize this story--you can find a summary in one of the numerous reviews--but I will explain why reading the book is important to understanding the movie. Questions left unanswered? Well, the story is much too big not to. You see, Ted Brautigan is not just a psychic guy who is running from the FBI because maybe he can know things he shouldn't. No, that was a story made up for the movie because explaining Brautigan's character accurately would have taken 10 or so hours to do, so the film adaptation altered the story to fit standard movie length, albeit inadequately (hence only 4 stars instead of 5). In the novella, Brautigan is a "breaker"--a psychic enslaved by the Crimson King, with the sole purpose of demolishing the Dark Tower. Brautigan escapes, finds refuge in the apartment where Bobby meets him, and is hunted by "the low men in yellow coats" who plan to capture him, returning him to his enslavement. For further reference read the Dark Tower series.
__________________ ...but it's all right, it's ok, it's coming together in relative ways. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
stie careva ce mestereau cei doi indivizi in Delicatessen (unul gaurea o cutie, iar altul o incerca fonetic)? am presupus ca faceau niste jucarii d'alea legate cu atza intre ele, prin care poti "comunica", dar mai mult ca sigur ca ma insel.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| return of the king SPOILER suna cam ironica problema mea dar sunt foarte suparat pe chestia asta. io nu inteleg de ce intruchiparea lu sauron (daca am inteles io bine) a fost omorat de o femeie care nu a facut NIMIC si atat de usor si atat de repede si sec.
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| The Ring Spoiler ! Nu prea am inteles acest film.Cine facuse caseta si in ce scop? Si cum de suna telefonul imediat dupa ce un om viziona caseta ? Si ce era cu fetitza aia din fantana ? Nu murise ? Si de ce la final femeia blonda si cu baietzelul ei nu au murit ? Si cine ii omora pe toti cei care vedeau caseta ? Si de ce ? Cam de neinteles acest film.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |