Caut si eu subtitrarea la Colditz 2CD/25fps, mersi.
M-am luat dupa introducere/sfat si am dat click pe http://216.66.12.98/searchs.php? afisat sus, care ma duce pe un Not Found. Daca las doar ip-ul simplu:
Unde am gresit?Welcome to Our Site!
Our mission is to locate the finest adult sites on the net and bring them to you here where you can browse, vote, and comment on all our links.
Anyway, cautam titrare pt Guy X
Magnum, moderatorii/administratorii sunt prezenti doar selectiv pe forum ; link-ul acela trebuia de mult editat, cel corect e acum: www.titles.to
Se pare ca acolo vei gasi titrare doar in ceha pentru filmul cautat de tine.
gasesc pe undeva subtitrari la outer limits?daca are cineva vreo idee pls help![]()
o subtitrare pentru 5x22 din the west wing.
ce este pe net e inutilizabil(drak stie pentru ce fisier a fost facuta subtitrarea aia insa e defazata rau si neuniform. nu am rabdarea sa o repar). daca are cineva ceva utilizabil(in engleza.. dar si in romana e ok) as aprecia ajutorul.
Caut si eu subtitrarea (in engleza e OK) de la Hoshi no Koe (Voices of Distant Stars). M-ar putea ajuta cineva?
Multumesc.
Edit: subtitrarea era inclusa, insa nu era afisata de mplayer. Damn .mkv format...![]()
Last edited by Kunzite; 21-04-2006 at 10:48.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar.
subtitrare la inside man nu are nimeni?
Subtitrare la filmul rusesc Kurer sau The Messenger in traducere.
engleza sau romana![]()
Nici o semnatura.
Daca are careva subtitrarea in engleza la "The day after" (1983) ar fi super recunoscator.
Mentionez ca pe subtitrari.ro exista una, dar este total desincronizata (cu peste 2 ore!), si pe deasupra "amestecata", adica anumite portiuni sunt amestecate (apar prea devreme etc).
v for vendetta bune?
Salutare.
A mai fost, dar nu am găsit nici un răspuns.
Caut subtitrarea la "Comoara din lacul de argint", din 1962, 1 CD, în engleză sau română.
Traducerea în engleză e "Treasure of silver lake".
Mersi.
Out there I am a simple geologist, but in here, I am
Eu caut subtitrare in engleza sau romana la filmul "Train de vie".. mi-a zis cineva ca e cel mai bun film vazut de ea (cica mai bun decat La vita e bella si chiar m-a facut curios)
Pls anyone..
stiti unde as putea gasi subtitrare in orice limba pentru "Psi Factor - Chronicles of the Paranormal"?
Caut subtitrarea filmului "Ball And Chain".Pana acum am gasit doar varianta in engleza
Se mai adauga "Mad Dog And Glory" (la fel..am doar varainta in eng.)
Last edited by Hadrian; 11-05-2006 at 11:23.
Talking on E71,driving E87 on E85
Caut de 1 in an subtitrare la " Turn It Up " care imi face rost de ea ii cel mai tare . Daca reuseste cineva sa imi trimite un mail !!! pls !
Are cineva subtitrarea in romana pe un cd pentru "Grave of the Fireflies" ?
Multumesc anticipat.
Cred ca am vazut filmul asta de vreo zece oriSe mai adauga "Mad Dog And Glory" (la fel..am doar varainta in eng.)Bafta la cautat
Last edited by Fuzzy; 14-05-2006 at 10:07.
Tot nu ma poate ajuta nimeni cu subtitrarea aia ?
Caut si eu titrari pentru toata seria de filme
"The Land Before Time" de la 1 la 11.
Are cineva subtitrarea în română pentru filmul documentar "Animals are beautiful people (1974)"? E superb. Transpune părţi din viaţa animalelor din deşert pe muzică clasică! Extrem de ilar. TREBUIE VĂZUT!!!
Problema se pune in modul urmator: dupa ani buni, in sfarsit a aparut subtitrarea in engleza pentru Vremea Tiganilor (Kusturica) aka Time of the gypsies aka Dom za vesanje. Din pacate, e varianta de un singur cd, eu il am pe 2 cd-uri. As incerca eu sa impart subtitrarea insa ar fi nevoie sa am un minim habar vis a vis de limba sarba. Am atasat fisierul, poate am noroc cu vreunul dintre voi.
Salutari
Bookmarks