![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| filmu cu cainele mort
s-a dat in vara lui `99 din cate imi amintesc,pe protv,pe la ora 1 noaptea un film cu un subiect absolut cretin,dar la care eu si taica-miu am ras de ne-am spart. era ceva cu un caine mort,intr-un sac negru si un tip trebuia sa scape de el si incearca sa-l vanda unui restaurant,in fine mai multe aventuri... nu mai tin asa bine minte,eram mai mic dar stiu ca dupa aia vreo 2 ore am avut crampe la burta de atata ras. o sa-l intreb maine pe tata daca isi aminteste mai mult din el,acum mi-am amintit eu de el si poate stie cineva pe aici mai multe despre filmu ala ca vreau sa-l cer la protv | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2002 Location: far beyond your imagination |
Filmul se numeste "Cold Dog Soup" si este din 1990.Verifica pe IMDB,eu cred ca despre asta este vorba.Pe IMDB ai optiunea de a cauta "plot summaries" si am dat la search "dead dog" ....Pare interesant desi nota e mica.
| ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Care film?
Am si eu o nelamurire... a dat Romania 1 un film acum aprox 6 luni (nu mai tin minte cand), pe la ora 0-1:00 (ca deobicei), vineri sau sambata seara. Filmul era despre doi frati irlandezi, mi se pare, care se supara pe mafie si incep sa omoare criminalii. Mai tarziu afla si ca tatal lor era asasin (si incercase sa-i omoare). Lol, rezumat ca la romana . Filmul e destul de sangeros si chestii d-astea, dar misto, bine facut. Daca stie cineva cum se numeste filmul, sa post-eze aici...
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Cum ii zice?
Am vazut mai demult un film, era ceva cu niste gunoieri care ajung celebri pt ca unuia din ei ii creste o mana la spate, final misto (nu zic, ca sa nu dau spoilere). Nu retin actorii, nici regizorul, nici titlul in romana, doar subiectul. Stie cineva cum se cheama filmul si daca il pot face rost de undeva?
__________________ Sorry killers lick their victims' wounds | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Cum se numeste filmul ?
Am vazut mai demult la tv un film artistic despre evadarea unor detinuti dintr-un lagar nazist. Ce mai tin minte este ca scena de final este cu prizonierii alergand afara din lagar, cu soldatii impuscand dupa ei iar despre fiecare personaj principal se spune ce a facut dupa ce a scapat. Stie cineva cum se numeste filmul ? Thx
__________________ "All were blown away by the incredibly emotional work where a plethora of musical worlds collide into a space that somehow explains all the reasons to live, love, lament and simply be alive. Taking the soul-searching, ambient aesthetic of his last artist album, Airdrawndagger, Sasha turns up the volume in these new tracks to expose a passion for understanding the self on a universal level where drum beats, lonely echoes, hooks, guitar strumming and bridges make Sasha's music like no other's." | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Quote:
Mai ti minte pe ce program a fost difuzat? si anu' | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|