![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Mersi baieti, much appreciated ![]() Mai multe nu stiu despre film, o sa le incerc pe astea 2, ultimele.
__________________ "All were blown away by the incredibly emotional work where a plethora of musical worlds collide into a space that somehow explains all the reasons to live, love, lament and simply be alive. Taking the soul-searching, ambient aesthetic of his last artist album, Airdrawndagger, Sasha turns up the volume in these new tracks to expose a passion for understanding the self on a universal level where drum beats, lonely echoes, hooks, guitar strumming and bridges make Sasha's music like no other's." | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Cum se numeste filmul
Mai tineti minte cum se cheama filmul ala frantuzesc cu un grasan care folosea o arma/masinarie cu care "tragea" invers prin antenele TV si prin camera video si omora crainicul care vorbea? Si pe la sfarsitul filmului vine detectivul in casa aluia, se joaca aruncand in sus cu un capac metalic de la o sticla si-i ramane lipit de tavan (deasupra la etaj era masinaria aia) si asa descopera ca aia era casa din care se comiteau crimele ? ![]() A fost pe TVR1, dupa revolutie dar inainte sa apara ProTV (1995) & stuff...
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 | Titlul filmului!
Am vazut acum 10-15 ani pe caseta video un film de actiune insa nu mai retin titlul,si nu prea mult din story.Stiu sigur ca era un film cu multi chinezi.A aparut in film si Samo Hung iar daca retin bine actorul principal era Andy Lau. Actiunea filmului s-a pertrecut intr-o padure(jungla);stiu exact sfarsitul filmului:scapa doar Lau,Hung si o femeie.Dupa o lunga batalie cei trei reusesc sa evadeze de acolo printr-o conducta de apa(canal). Nu stiu cineva de care film e vorba? Please help! Apropo,a vazut cineva trilogia Infernal Affairs? Last edited by Dave; 20-05-2004 at 18:17.. | ||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
am vazut o emisiune la TVR despre suporterii englezi si acolo a facut referire la un film nou foarte controversat in anglia, in film facand referire la rivalitatea dintre suporterii lu chelsea si numai stiu ailalti. stie cineva cum se numeste acel film????
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Salutare!
Am si eu o nelamuirire: Am vazut mai de mult un film si nu mai stiu cum se numeste. Povestea filmului este urmatoarea: Doi tineri se indragostesc pe plaja , baiatul sau fata era un fel de gunoier pe plaja (asta la inceput) ; fata nu prea se intelegea cu taicasu ; taicasu nu era de acord cu faptul ca ea sa aiba pe cineva... La final ea ramine cu iubitu ei si se impaca si cu taicasu care isi da seama ce nesimtit a fost. ![]() Are cineva vreo idee cum se numeste filmu asta?
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Nu mai tii minte si ceva actori ?, desi dupa ce ai povestit nici nu stiu de ce te chinui sa cautzi astfel de film.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Habar nu am cum se numeau actorii...ce stiu e ca tipa era blonda ![]() Filmu e cit de cit romantic...mie mi-a placut...
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? Last edited by Am@DEUS; 24-06-2004 at 19:16.. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
bau.., am si eu un mister neelucidat (si care sigur o sqa ramana asa ) am vazut prin 94, un film chinezesc, pe care vreau sa il vad din nou ca eram prea manga cand l-am vazut prima oara.., era pe RCS pe vremea de inceput a cablului fara PRotv, si fara drepturi de autor.. pai erau doi parinti si copilul lor intr-o masina si ii calca mafiotii cu o cheastie din aia de compactat asfaltu, si scapa numai puradelu, si il duc la un spital unde ii implanteaza tot felul de chestii care ii fac vederea auzul, vederea mirosul de nu stiucate ori mai bune 8ca alea originale erau varza), si dupa aia urmeaza cafteala de rigoare si razbunarea razbunatoare.... Cum naiba se chiama filmul? ca deja ma obsedeaza chestia asta... | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Ok!!!, acuma pe bune..., (lasand la o parte fantoma aia chinezeasaca) am auzit acum vreo cativa ani de un film.., era vorba despre unu care vroia sa se sinucida ca era tare suparat de viata naspeta pe care o avea, si care nu stiu cum (sau de ce), se hotaraste sa imprumute bani de la mafie (daca si asa vroia sa se omoare), si ia omu banii se distreaza, intalneste lume..etc, si cand vine momentul sa dea banii nu prea mai are chef sa se sinucida.... chiar vreau sa vad filmul asta... Hmmm, are cineva vreo idee..! | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
si eu! si eu! a fost pe hbo acum ceva timp... filmul este in totalitate alb-negru, actiunea se petrece in perioada razboiului rece cand intr-o camera de control o "chestie" nu functioneaza bine si pare ca rusii ataca sua. astfel ca niste bombardiere tactice primesc automat misiunea sa dea cu nucleara pe moscova. bla bla bla si basically tot filmul aia din state incearca sa intoarca pilotii din drum care erau antrenati sa nu se intoarca orice-ar fi. in disperare de cauza, ca sa previna ww3, presedintele americii da ordin ca in momentul in care bomba cade pe moscova, un avion american sa bombardeze new york-ul (gen... acum suntem chit). asa... deci cum se cheama? ca ma obsedeaza de azi dimineataaaaaaaaaa!!!!
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|