![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964) www.imdb.com/title/tt0057012/
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
www.imdb.com/title/tt0235376/
__________________ N.W.S. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| motorzbh: oh da. la fail safe ma refeream. desi probabil e oarecum remake dupa cel dat de zoso. multumesc amandurora!!! weeeeeeeeeeee... [edit]: hmm... de fapt e remake dupa fail-safe facut in '64
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Aveti un intreg thread pentru asta (schimburi de filme), asa ca please keep on topic aici. Salutari, Andrei | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| "Cinema 2000: ..."
Caut un film in al carui nume intrau cuvintele "Cinema 2000:...." iar in loc de puncte mai scria ceva, titlul propriu-zis al filmului. Este vorba despre o parodie dupa un film vechi de science-fiction, care a rulat acum 2-3 ani la HBO si mi s-a parut cea mai buna parodie ever. Am cautat pe imdb si acum aprox 1 an il gaseam cu ajutorul celor doua cuvinte, dar din pacate nu l-am notat pe o hartie, iar acum nu il mai gasesc pe site. Stie cineva denumirea completa si eventual il are cineva?
| |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Si eu caut un film, comedie, dat pe la sfarsitul anilor '90 de TVR1 (cred), o comedie de situatie cu o trupa ambulanta de teatru care joaca o piesa de mai multe ori, din ce in ce mai dezastruos din cauza conflictelor interne dintre actori. Nu mai tin minte decat ca cineva trebuia sa aduca o farfurie cu heringi. Si se imbatase. Si era si un topor pe acolo, pe undeva. As fi recunoscator daca stie cineva titlul filmului si mi-l spune si mie. Nu imi fac sperante sa il aiba cineva, dar macar sa stiu cum se cheama.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Schatten: Iti recomand si Mystery Science Theater 3000: The Movie. :-)
| ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
schatten : filmul era cu un tip shi robotul lui pe o statzie spatziala care se uitau la un film tampit shi-l comentau ? shi a fost pe hbo ?
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Am si eu o tema ceva mai dificila. Am vazut un film (~1995) pe TVR2 si as vrea sa-l revad. Evident, nu stiu cum se numea. Era frantuzesc. Actiunea se petrecea intr-o comunitate evreiasca (cred ca in Paris), in secolul nostru (probabil prin anii 50-60); chiar in apropierea Pastelui revine Iisus pe pamant, chiar in acea comunitate. Imi amintesc ca mânca impreuna cu o familie (care nu au avut probleme sa creada ca era chiar Mesia), si incepusera sa vina o gramada de invitati cu cereri catre Iisus (de genul: ruineaza-l te rog pe vecinul, ca-i merge magazinul bine si este asezat chiar langa al meu). Personajul principal era un batran pe care familia vroia sa-l trimita la azil. La final Iisus pleaca (undeva intr-o gara, intr-o atmosfera cetoasa). Nu va ascund ca incerc de cativa ani sa aflu cum se numeste filmul.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Erau sardine! motorzbh, I love you. Now at least I know what I'm looking for. Small chance to find it though. Oricum, imi aduc aminte ca am ras de m-am tavalit pe jos. La propriu.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
poate o sa-l mai dea la tv. shtiu ca l-am inregistrat pe VHS cand a fost, dar de cand am tuner in comp. am dat toate casetele unui tip. daca te intereseaza pot sa-l pun pe ala sa se uite daca-l mai are. dar sunt slabe sperantze ca avea nevoie de spatziu sa puna nishte pron. shi am dat si VCR-ul.
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
Exact era ciocolatiu baiatu iar tipa era satena sau blonda...s-au cunoscut pe plaja in timp ce el (sau ea) aduna gunoiu de pe plaja...s-au indragostit dar fata nu se intelegea cu tasu dar in final s-a impacat cu el. Ajutati-ma sa aflu si eu cum se numeste va rog.
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.imdb.com/title/tt0250224/ e doar un film.
|
| | #79 (permalink) | ||
|
YEEEAA!!! Mersi omule! Asa DA!
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|