![]() |
| | #941 (permalink) | ||
| Quote:
poate te ajuta astea.
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB DDR800|GTX 260|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #942 (permalink) | ||
|
Salut ! Caut si eu un film. Banuiesc ca e destul de vechi pentru ca l-am vazut pe PRo TV. O fi de prin 2000 si ceva. Oricum, era destul de bine facut. L-am vazut destul de demult dar acum mi-am amintit de el. Ma rog, tin minte ca in film era vorba despre un tip chelios parca [semana putin cu tipul din transporter, si vocea parca ii semana] care a fost otravit cu o substanta care daca nu avea tot timpul adrenalina in el dadea coltul si facea tot felul de nebunii. La sfarsit tin minte ca a cazut de pe o cladire si a dat cu capu' de asfalt Ajutati-ma si pe mine va rog.
__________________ Welcome to the dark side...We have cookies ! Sistem...E8400, HD4850, GigaByte GA-P35-DS3L, 2gb mushkin dual channel 1066mhz, carcasa cu sursa noname 400w | |||
|
| | #943 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Contact: 0745 146 249 / Adrian | |||
|
| | #944 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Quote:
| |||
|
| | #945 (permalink) | ||
|
crank e...merci mult ! Si ca sa vezi, cheliosu' era chiar ala din Transporter doar ca nu eram sigur.
__________________ Welcome to the dark side...We have cookies ! Sistem...E8400, HD4850, GigaByte GA-P35-DS3L, 2gb mushkin dual channel 1066mhz, carcasa cu sursa noname 400w | |||
|
| | #949 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Am vazut un film thriller, horror( 2, 3 ) si nu imi aduc aminte si pace cum se numea. Era vorba despre un tip si o tipa, sot si sotie care cumpara o casa intr-o zona mai pustie ... Tipa avusese o sora care murise ... Aici la casa asta era foarte pustiu , cand ajung ei era doar un ingrijitor de cai care statea acolo intr-o magazie... Ma rog din ce imi mai aduc aminte, intr-o zi apare sora moarta aici, vie si nevatamata, zice ca a fost plecata ... Ingrijitorul incearca sa o violeze, etc... Intr-un final aflam ca de fapt ei erau morti cu toti sau ceva de genul, de asta si aparuse sor-sa ... Sper sa stie cineva despre ce film este vorba ...
| ||
|
| | #950 (permalink) | ||
|
Salutare tuturor! Caut si eu un film de ceva vreme...si nu'l gasesc....desi este FOARTE cunoscut : este vb de 1 fata care se face boxer, se antreneaza cu barbatii si il asculta mereu pe antrenor....Vazand ca se straduieste din greu antrenoru' o inscrie intro << liga >> unde le bate pe toate oponentele in timp record....si tot asea pana cand ajunge sa se bata pt centura, cand primeste 1 pumn care o tranteste la podea, podea pe care era 1 scaun, care ii rupe coloana vertebrala si ramane paralizata....antrenorul sta cu ea zile in sir in spital (crezand ca a fost vina lui ca fata a ajuns in halul acesta), pana cand , la insistentele fetei, ii injecteaza 1 substanta care o omoara, scapand ce chinul prin care trecea. Filmu' a primit multe Premii , si avea pe poster 1 <<boxeritza>> cu capul in jos...... Stie cineva cum se numeste filmu'? Multumesc anticipat !
__________________ Only House Music Accepted | |||
|
| | #951 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
era un serial mai vechi parca la ProTV noaptea incepea cu intrarea intr-o casa destul de ciudata si cu o stafie care spunea povestea episodului respectiv si dupa incepea filmu, stiu ca dura vreo 40 min iar toate episoadele se terminau foarte ciudat. La sfarsit aparea iar stafia in casa respectiva si spunea o pilda dupa care radea destul de galagios si iar aparea casa respectiva dar acum filmata invers la iesire. Erau unele episoade chiar buna iar altele slabute. Era difuzat parca pe ProTV prin anii 90. Multumesc
__________________ 0721797710 | ||
|
| | #952 (permalink) | ||
|
@Corgenius: filmul se numeste Million dollar baby @stefanhome: serialul se numeste Tales from the crypt caut si eu un film pe care l-am vazut acum vreo 10 ani pe ProTv, cu niste unii, un grup de prieteni, care nu fac altceva tot filmul decat sa vorbeasca la telefon. Suna ciudat descrierea, stiu, dar atat reusesc sa-mi amintesc, ma rog, ideea filmului era ca oamenii de astazi (ma rog, acum 10 ani ) sunt atat de ocupati si instrainati unii fata de ceilalti incat comunicarea reala, fata in fata, e tot mai rara... al doilea film pe care il caut e cu niste altii care se dau cu niste motociclete SF printr-un fel de spatiu negru si merg cu viteze foarte mari si iau curbele in unghi drept nu stiu cum... si a, motocicletele lasa in urma lor un fel de dungi albastre, respectiv verzi...
__________________ Don't eat the yellow snow!... | |||
|
| | #953 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #957 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #959 (permalink) | ||
|
Am sa va mai deranjez cu o problema legata de titlul unui film care cred ca a fost facut prin anii '80 si era vorba despre un tip care il avea ca antrenor (imaginar) pe Bruce Lee si care il ajuta la antrenamente. Tin minte o secventa cand se antrena pentru lovituri de pumn intinzand niste extensoare prinse in perete. Filmul il vazusem pe postul Italia Uno pe cand exista in grila de programe locala. Multumesc anticipat. | |||
|
| | #960 (permalink) | ||
|
Poate reuseste cineva sa-mi zica si mie titlul original al filmului 'Omul care trece prin zid', care a rulat la noi pe vremea lui Ceau mai demult. Taica-miu spune ca ar fi fost facut de nemti. Si ar mai fi un film care il caut de multa vreme, un film la fel de vechi, alb-negru cu invazia unor paianjeni uriasi de 1 metru. Imi aduc aminte de-o singura scena cu un tip care iesea dintr-o cladire, si cand sa coboare niste trepte din fatza s-a sprijinit de o minge imensa din piatra (erau doua, in stanga si-n dreapta treptelor), cand la un moment dat mingea a inceput sa se miste, omul s-a speriat si si-a dat seama ca era un paianjen urias. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|