Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-01-2005, 13:31   #101 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

a fost de curand un film pe HBO parca in care actiunea se petrece intr-o tara din asia (cred ca era Japonia), era un cult care bagase un templu intr-un etaj dintr-un zgarie-nor si singura parte pe care am vazut-o a fost cand vine politia peste ei si are loc un macel... care stie cum se numeste filmul?

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 19:01   #102 (permalink)
Registered User

@seikQ
cabana diavolului -> army of darkness (by john carpenter)

esco is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 19:04   #103 (permalink)
Registered User

nu john carpenter, sam reimi, i-am confundat... sorry

Old 15-01-2005, 18:15   #104 (permalink)
Banned

Fuzzy's Avatar

Quote:
nu john carpenter, sam reimi, i-am confundat... sorry
Edit, omule, edit!

Fuzzy is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2005, 23:06   #105 (permalink)
Registered User

salut ... baietzi ... m-ar interesa si pe mine un film... nu shtiu cum se numeste...
sper sa nu iau vre-un ban pe forum ... voi incerca sa cenzurez pe cat e posibil

e unul dintre cele mai cretine filme din cate am vazut vreodata ... cred ca e parodie de pe alt film... or smth .. in orice caz .. e comedie .....

filmu l-am vazut prin 1995 cred ... pe un post de televiziune local .. Canal S (constanta) ... dupa ce am vazut filmu radeam p`afara de el .. mai multzi .. iar unul din ei .. zicea ca se numeste "planeta impotentzei" .. acum nu shtiu cum au tradus aia ...

era o lume haotica in film era un topogan de sperma pe care se dadeau nishte aventurieri... erau nishte personaje care erau caca ... mi se pare ca erau servitori ... shi zice la un momentdat unul din oameni ... "s-a cam incins rahatul" ... la un momentdat aventurierii ashtia ... erau pe un camp .. shi vad ei ceva mare de la departare ... era un penis imens cu tot cu oo .. shi se ridica asta in "picioare" .. cu alte cuvinte se scoala ... shi vroia sex ... shi intra intr-o pestera cu ierburi de jur impreruj... asta vroia sa insemne un vagin ... acest penis era cam de marimea unui camion pe langa un om ... shi atat era acest "personaj" penisul cu oo-le ... mai tzin minte ca era o tipa sechestrata... legata in lantzuri ... culcata .. cu picioarele desfacute si legate in asa fel incat sa nu le poata apropia ... shi vine o creatura ... caracatzitza.. nu mai shtiu exact ce era... shi ii dadea limbi intre picioare...

deci filmu e crima ... am ras cu lacrimi la asta.... shi mi-ar face o deosebita placere sa-l revad

am incercat pe www.imdb.com "platet impotence" shi mai multe chestii alternative... shi nimic ... sper sa mai vazut cineva filmu asta

Vorphalack is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2005, 21:24   #106 (permalink)
Registered User

PhreaK's Avatar

Am si eu 2 filme de care nu reusesc sa dau :
1.Film destul de vechi, dupa o ploaie de meteoriti, mai toata lumea orbise in afara de un tip, care era deja orb (parca) si apar niste plante gigantice miscatoare care omorau tot si pe care le omoara pana la urma cu apa de mare.

2.Ceva asemanator cu 12:01 de pe pagina anterioara, doar ca in asta datorita unui accident, dispare toata lumea de pe planeta cu exceptia a 3 oameni (2 barbati si o femeie) care murisera exact in momentul accidentului respectiv.

Last edited by PhreaK; 17-01-2005 at 21:25.. Reason: Spelling

PhreaK is online now    Reply With Quote
Old 17-01-2005, 22:06   #107 (permalink)
NomLabz Inc.

nero36's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ocelot
era un film mai demult dat pe TV (desi nu sunt sigur, poate l-am vazut pa caseta la "iranieni") in care numai oamenii cu ochelari vedeau extraterestii.
Filmul se numeshte sigur "They Live", l`am vazut shi eu cam in aceleashi conditzii ca shi tine...L`au dat pe PROTV mai demult un pic... Nu l`am gasit pe nicaieri sa`l downloadez, ca ash vrea sa`l revad...

nero36 is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2005, 11:53   #108 (permalink)
Registered User

motorzbh's Avatar

pentru phreak :
primul film se numeshte: The Day of the Triffids (1962) linkhttp://www.imdb.com/title/tt0055894/
al doilea sorry.
pentru worlphalack: mai am vazut shi eu filmul ala, dar era in nemtzeshte deci nu am retzinut titlul filmului. greu de gasit. ma zbat totushi.

motorzbh is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2005, 12:00   #109 (permalink)
Registered User

PhreaK's Avatar

Yep, ala e, multam' mult de tot
1 down, 1 to go.

PhreaK is online now    Reply With Quote
Old 19-01-2005, 00:54   #110 (permalink)
Registered User

motorzbh's Avatar

pentru worlphalack: incearca asta : Flesh Gordon Meets the Cosmic Cheerleaders (1989) link :http://us.imdb.com/title/tt0097365/ .
mai departe doar sub hipnoza.

motorzbh is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2005, 15:29   #111 (permalink)
Registered User

lol .. merci ... o sa incerc sa-l gasesc...

Old 20-01-2005, 03:30   #112 (permalink)
Registered User

Tai Pan

As dori poate cineva stie cum se numeste filmul in care era vorba despre un Tai Pan si niste monezi pe care cine le avea putea sa se opuna unei hotarari a Tai Pan-ului.De-a lungul timpului au fost 4 astfel de monezi iar in timpul in care se petrece actiunea filmului mai ramasese doar una care era despartita in doua bucati.Actiunea se petrece in Asia in a doua jumatate a secolului trecut si tot in timpul filmului are loc si un cutremur.Isi aduce aminte cineva de acest film ? eu l-am vazut de ceva vreme la televizor si as dori sa il revad insa nu mai tin minte numele si nici mai multe detalii.

enack is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2005, 21:29   #113 (permalink)
Registered User

bai ce caterinca ... motorzbh .. merci .. asta cred ca e filmu ... am luat un pic din el .. 3,2 % ..adica 18 mega ... si am recunoscut actoru ala ciufulit ... flesh ala blond .. si intr-adevar .. erau nishte navete spatziale in forma de dick l-am gasit pe dc++ pe nishte huburi straine... dar ia cate putzin din el si cu viteza mica.. eh..asta e

Old 28-01-2005, 00:02   #114 (permalink)
Registered User

Sensei806's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ocelot
a fost de curand un film pe HBO parca in care actiunea se petrece intr-o tara din asia (cred ca era Japonia), era un cult care bagase un templu intr-un etaj dintr-un zgarie-nor si singura parte pe care am vazut-o a fost cand vine politia peste ei si are loc un macel... care stie cum se numeste filmul?
Intra pe site-ul HBO si vezi pe acolo;am vazut si eu finalul,da nu am retinut titlul,oricum stiu ca e cu David Morse(sau cum l-o fi chemand pe tipul ala din serialul de pe Prima cu taxiul dreptatii).
The crownless again shall be king.

Sensei806 is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2005, 09:06   #115 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Quote:
Originally Posted by enack
As dori poate cineva stie cum se numeste filmul in care era vorba despre un Tai Pan si niste monezi pe care cine le avea putea sa se opuna unei hotarari a Tai Pan-ului.De-a lungul timpului au fost 4 astfel de monezi iar in timpul in care se petrece actiunea filmului mai ramasese doar una care era despartita in doua bucati.Actiunea se petrece in Asia in a doua jumatate a secolului trecut si tot in timpul filmului are loc si un cutremur.Isi aduce aminte cineva de acest film ? eu l-am vazut de ceva vreme la televizor si as dori sa il revad insa nu mai tin minte numele si nici mai multe detalii.
Probabil Noble House.
http://www.imdb.com/title/tt0094521/

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2005, 23:59   #116 (permalink)
Registered User

Sensei806's Avatar

Filmul ala de pe HBO se cheama Double Vision.
The crownless again shall be king.

Sensei806 is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2005, 04:30   #117 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Xi
Primul este cu un tip care gaseste o metoda sa "traga" cu camerele video din studiouri, ucigand pe cel ce se afla in fata ei.
daca te ajuta cu ceva...este frantuzesc filmul. ...nu imi aduc aminte cum se numeste din pacate. Oricum, tipul ala de care zici tu era un cercetator dat afara de la o un laborator. Mi-a placut f mult filmul si ma tot gandesc daca pot sa fac rost de un dispozitiv din ala pt stirile de la ora 5 .

Popeye is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2005, 17:20   #118 (permalink)
Registered User

kamikaze se numea

Old 29-01-2005, 23:54   #119 (permalink)
Registered User

lil_fucker's Avatar

salut....vreau si io sa sh numele unui film.... cre k il shtiti....e cu un negru kre avea multe keltuieli si a acceptat sa fak pe cobaiul injectandu-si o substantza verde fosforescent.....kre ii facea toate simtzurile jmekere rau de tot.....
a fost si pe hbo mai demult..... mai nou a fost si pe B1....
help me out.... will you ?

Dau La Schimb Serialele

lil_fucker is online now    Reply With Quote
Old 30-01-2005, 01:20   #120 (permalink)
goe
Registered User

goe's Avatar

Senseless se numeshte filmul, iar pe "negru" il cheama Marlon Wayans.

goe is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules