![]() |
| | #1181 (permalink) | ||
|
Salut ! Era un film cu Mel Gibson in care era vorba despre un tip jucat de Gibson care cauta o caseta Floppy parca... Stiu doar o sceneta cand era legat de un scaun si un tip il tot lovea. L-a rugat sa nu-l mai loveasca ca altfel o sa o pateasca. I-a mai tras una iar Gibson s-a ridicat si i-a dat cu podul palmei in nas. Sau scena pe care tocmai am spus-o era poate din Payback varianta netaiata Nu sunt sigur.
__________________ e bine ca nu e rau | |||
|
| | #1182 (permalink) | ||
|
Ori Paback, ori Conspiracy Theory. Stiu ca in acesta a fost o scena unde era legat de scaun si ii erau zdrobite degetele de la picioare cu un ciocan, dupa care s-a enervat . Sau asta tot in Payback era.Caut si eu un ''film'', mai de graba o animatie. Aceasta consta din diferite scene scurte unde diferite teme filozofice sunt discutate. Animatia este abstracta, realitatea fiind modificata constant. O scena unde un om intra intr-un bar si dupa o discutie impusca barmanul. Alta scena este una unde un om se duce la psiholog si ajung sa discute despre ce inseamna a exista. Filmul tin minte ca a rulat pe HBO acum cativa ani buni, cel putin 6. Acolo purta titlul de ''Vis si realitate'' parca, insa nu sunt sigur, deoarece am dat multiple cautari pe google si nu am gasit nimic. Mai tin minte ca filmul avea ''prezentarea'' sau posterul cu o maimuta care statea langa o camera de filmat -veche- si rula un film. Multumesc anticipat.
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #1183 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #1184 (permalink) | ||
|
Merci...The last Boy Scout era. Si mai am un film ![]() O animatie ceva mai veche cu niste roboti. Imi amintesc o secventa dintr-un oras futurist in care un robot era transportat de niste masinarii. Niste capsule din metal etc. Daca ajuta la ceva secventa asta era folosita prin mall-uri si pusa la televizoare HD. Am vazut-o destul de mult mai peste tot pt ca e foarte bine facuta si poate arata de ce e in stare TV-u'. Mai mult nu-mi amintesc ![]() Mda, Robots ii zicea
__________________ e bine ca nu e rau | |||
|
| | #1185 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
intervin si eu cu o intrebare, pentru cei care au vazut filme mai vechi. Era un film asiatic pe video cu un nepot care venea la templu la unchiul sau buddhist si era bantuit de duhuri de femei. Iar cand se rugau in templu duhurile erau agitate si faceau spume pe la gura. Pana la urma se indragosteste de una din femei fara sa stie unchiul sau. E un film foarte lung, in cateva parti. Nu imi mai aduc aminte ca eram mic. am doar vagi imagini in memorie. Poate daca a mai vazut cineva filmul, imi spune si mie, sa il caut. Imi doresc foarte mult sa il revad
| ||
|
| | #1187 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
Nu am putut sa imi amintesc deloc cum se numeste filmul si nici macar un actor din film si sper sa ma ajutazi daca puteti... deci filmul este despre o relatie ciudata de preietenie intre o fata si un baiat care doar ce sau cunoscut (din cate imi amintesc), au petrecut 7 zile impreuna facand diferite lucriuri, ca exemplu sau uitat pe albume foto, baiatu ii facea unghiile fetei, se sarutau desi erau doar amici, chiar dormeau impreuna dar nu faceau sex, din ce imi mai aduc aminte au plecat intro mica excursie unde au facut niste poze pe munte sau canion nu imi aduc aminite exact. Ea avrea iubit, un chinez si locuiau amandoi in china defapt dar acesta plecase intro calatorie de afaceri. Imi mai aduc aminte ca baiat avea niste vise ciudate in care ii aparea unu si vorbrea cu el (visele se vedeau mereu pe alb-negru), in cast tipu care ii aparea ii vise se numeste "doctorul"
| ||
|
| | #1188 (permalink) | ||
|
Un tip lucreaza la o corporatie mare unde nimeni nu il baga in seama, este extrem de retras si viseaza ca intr-o zi o sa-si incarce arma si o sa-i execute pe toti colegii de servici. Intr-una din zile, pe cand isi incarca pe sub masa arma alt coleg incepe sa traga in stanga si in dreapta iar el il impusca si devine erou, este promovat vice-president and stuff. l-am vazut acum mai multi ani si nu imi pot aduce aminte absolut deloc cum se numea sau cine era actorul principal. ma poate ajuta cineva?
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #1190 (permalink) | ||
| Quote:
The Fall (2006)
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #1191 (permalink) | ||
| Quote:
Misto film.
__________________ Given to fly | |||
|
| | #1192 (permalink) | ||
|
^^ True, super film!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1193 (permalink) | ||
| Quote: omg, da, multumesc mult. o sa-i oragnizez o re-vizionare de gala.
|
| | #1194 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
caut si eu de o vreme trei filme...in primul este vorba de un baiat de vreo 10 ani care putea rezolva din cap, in cateva secunde adunari, scaderi, inmultiri si impartiri..... in al doilea este vb de un baiat care il paraseste tatal...tot ce tin minte din film este o scena cand incepe sa manance poze cu mancare decupate din revista, pt. ca era prea sarac sa isi permita ceva de mancare... al treilea este cu o masina rosie care prinde viata...intr-o secventa mai multi tineri o distruge, dar masina se repara singura...nu imi mai amintesc multe despre filme...dar as vrea neaparat sa le revad...multumesc! | ||
|
| | #1196 (permalink) | ||
| Quote:
Probabil ca Christine | |||
|
| | #1197 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Cea mai mare reushita a Bisericii a fost sa convinga lumea ca Dumnezeu are nevoie de mijlocitori. | |||
|
| | #1198 (permalink) | ||
|
sal, am vazut la tv in urma cu 2-3 ani o secventa (parca pe protv) dintr-un film (sau serial) in care era un tip care se duce in mod normal la serviciul lui si constata stupefiat ca totul era schimbat: cladirea renovata, alt personal.Era victima unei inscenari. Secretara si numai ea, il trateaza cu indiferenta si ii spune ca nu-l cunoasate, ca cine este el etc, iar atunci el disperat, cauta si gaseste un semn stiut numai de el (parca o zgarietura sub un birou sau in perete) ceea ce ii confirma ca nu e nebun si este o inscenare, dupa care pleaca din cladire lasandu-le senzatia ca le-a reusit inscenarea. Ma poate ajuta cineva cu numele filmului? multumesc.
__________________ | |||
|
| | #1199 (permalink) | ||
|
....daca cunoaste careva un film:in care e unu pasionat,care ucide si la o asasinare il fotografiaza un fotograf,dupa aia fotografu devine studentu lui (el il invata cum sa ucida)...la sf filmului viseaza ca il omoara propria lui fica! Daca poate cineva sa'mi zica cum se numeste filmu!Multumesc
| |||
|
| | #1200 (permalink) | ||
| Mr. Brooks, Costner a jucat admirabil atunci.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |