Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-10-2009, 21:37   #1181 (permalink)
Nick anterior: ollama

oLlamaFavilla's Avatar

Salut ! Era un film cu Mel Gibson in care era vorba despre un tip jucat de Gibson care cauta o caseta Floppy parca...

Stiu doar o sceneta cand era legat de un scaun si un tip il tot lovea. L-a rugat sa nu-l mai loveasca ca altfel o sa o pateasca. I-a mai tras una iar Gibson s-a ridicat si i-a dat cu podul palmei in nas. Sau scena pe care tocmai am spus-o era poate din Payback varianta netaiata Nu sunt sigur.

oLlamaFavilla is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2009, 23:34   #1182 (permalink)
Just another nut

Xiboy's Avatar

Ori Paback, ori Conspiracy Theory. Stiu ca in acesta a fost o scena unde era legat de scaun si ii erau zdrobite degetele de la picioare cu un ciocan, dupa care s-a enervat . Sau asta tot in Payback era.

Caut si eu un ''film'', mai de graba o animatie.

Aceasta consta din diferite scene scurte unde diferite teme filozofice sunt discutate. Animatia este abstracta, realitatea fiind modificata constant. O scena unde un om intra intr-un bar si dupa o discutie impusca barmanul. Alta scena este una unde un om se duce la psiholog si ajung sa discute despre ce inseamna a exista. Filmul tin minte ca a rulat pe HBO acum cativa ani buni, cel putin 6. Acolo purta titlul de ''Vis si realitate'' parca, insa nu sunt sigur, deoarece am dat multiple cautari pe google si nu am gasit nimic. Mai tin minte ca filmul avea ''prezentarea'' sau posterul cu o maimuta care statea langa o camera de filmat -veche- si rula un film.

Multumesc anticipat.

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 00:36   #1183 (permalink)
Registered User

Ursuletz's Avatar

Quote:
Originally Posted by oLlamaFavilla View Post
Salut ! Era un film cu Mel Gibson in care era vorba despre un tip jucat de Gibson care cauta o caseta Floppy parca...

Stiu doar o sceneta cand era legat de un scaun si un tip il tot lovea. L-a rugat sa nu-l mai loveasca ca altfel o sa o pateasca. I-a mai tras una iar Gibson s-a ridicat si i-a dat cu podul palmei in nas. Sau scena pe care tocmai am spus-o era poate din Payback varianta netaiata Nu sunt sigur.
O faza exact ca asta era si in The Last Boy Scout.

Quote:
Originally Posted by Xiboy
Caut si eu un ''film'', mai de graba o animatie.

Aceasta consta din diferite scene scurte unde diferite teme filozofice sunt discutate. Animatia este abstracta, realitatea fiind modificata constant. O scena unde un om intra intr-un bar si dupa o discutie impusca barmanul. Alta scena este una unde un om se duce la psiholog si ajung sa discute despre ce inseamna a exista. Filmul tin minte ca a rulat pe HBO acum cativa ani buni, cel putin 6. Acolo purta titlul de ''Vis si realitate'' parca, insa nu sunt sigur, deoarece am dat multiple cautari pe google si nu am gasit nimic. Mai tin minte ca filmul avea ''prezentarea'' sau posterul cu o maimuta care statea langa o camera de filmat -veche- si rula un film.
E posibil sa fie Waking Life.

Ursuletz is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2009, 00:30   #1184 (permalink)
Nick anterior: ollama

oLlamaFavilla's Avatar

Merci...The last Boy Scout era. Si mai am un film

O animatie ceva mai veche cu niste roboti. Imi amintesc o secventa dintr-un oras futurist in care un robot era transportat de niste masinarii. Niste capsule din metal etc. Daca ajuta la ceva secventa asta era folosita prin mall-uri si pusa la televizoare HD. Am vazut-o destul de mult mai peste tot pt ca e foarte bine facuta si poate arata de ce e in stare TV-u'.

Mai mult nu-mi amintesc

Mda, Robots ii zicea

oLlamaFavilla is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 02:26   #1185 (permalink)
Registered User

intervin si eu cu o intrebare, pentru cei care au vazut filme mai vechi. Era un film asiatic pe video cu un nepot care venea la templu la unchiul sau buddhist si era bantuit de duhuri de femei. Iar cand se rugau in templu duhurile erau agitate si faceau spume pe la gura. Pana la urma se indragosteste de una din femei fara sa stie unchiul sau. E un film foarte lung, in cateva parti. Nu imi mai aduc aminte ca eram mic. am doar vagi imagini in memorie. Poate daca a mai vazut cineva filmul, imi spune si mie, sa il caut. Imi doresc foarte mult sa il revad

padredanro is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 07:07   #1186 (permalink)
Just another nut

Xiboy's Avatar

Multumesc mult Ursuletz, am incercat de ceva timp sa gasesc filmul asta. Cheers

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 21:20   #1187 (permalink)
Registered User

Nu am putut sa imi amintesc deloc cum se numeste filmul si nici macar un actor din film si sper sa ma ajutazi daca puteti... deci filmul este despre o relatie ciudata de preietenie intre o fata si un baiat care doar ce sau cunoscut (din cate imi amintesc), au petrecut 7 zile impreuna facand diferite lucriuri, ca exemplu sau uitat pe albume foto, baiatu ii facea unghiile fetei, se sarutau desi erau doar amici, chiar dormeau impreuna dar nu faceau sex, din ce imi mai aduc aminte au plecat intro mica excursie unde au facut niste poze pe munte sau canion nu imi aduc aminite exact. Ea avrea iubit, un chinez si locuiau amandoi in china defapt dar acesta plecase intro calatorie de afaceri. Imi mai aduc aminte ca baiat avea niste vise ciudate in care ii aparea unu si vorbrea cu el (visele se vedeau mereu pe alb-negru), in cast tipu care ii aparea ii vise se numeste "doctorul"

4p4r3nt is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 19:38   #1188 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Un tip lucreaza la o corporatie mare unde nimeni nu il baga in seama, este extrem de retras si viseaza ca intr-o zi o sa-si incarce arma si o sa-i execute pe toti colegii de servici. Intr-una din zile, pe cand isi incarca pe sub masa arma alt coleg incepe sa traga in stanga si in dreapta iar el il impusca si devine erou, este promovat vice-president and stuff.

l-am vazut acum mai multi ani si nu imi pot aduce aminte absolut deloc cum se numea sau cine era actorul principal.

ma poate ajuta cineva?

None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me.

Vi Veri Veniversum Vivus Vici

G-ZUS is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 20:20   #1189 (permalink)
Registered User

Limonov's Avatar

daca stie cineva, era un film despe o poveste povestita de un tip ranit in spatal catre o fetita romanca . poveste era foarte frumos icranizata .

Limonov is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 20:25   #1190 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Quote:
Originally Posted by Limonov View Post
daca stie cineva, era un film despe o poveste povestita de un tip ranit in spatal catre o fetita romanca . poveste era foarte frumos icranizata .
se numeste THE FALL si este intr-adevar superb.
The Fall (2006)

None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me.

Old 26-10-2009, 21:39   #1191 (permalink)
Registered User

pontiacu's Avatar

Quote:
Originally Posted by G-ZUS View Post
Un tip lucreaza la o corporatie mare unde nimeni nu il baga in seama, este extrem de retras si viseaza ca intr-o zi o sa-si incarce arma si o sa-i execute pe toti colegii de servici. Intr-una din zile, pe cand isi incarca pe sub masa arma alt coleg incepe sa traga in stanga si in dreapta iar el il impusca si devine erou, este promovat vice-president and stuff.

l-am vazut acum mai multi ani si nu imi pot aduce aminte absolut deloc cum se numea sau cine era actorul principal.

ma poate ajuta cineva?
He Was a Quiet Man

Misto film.

pontiacu is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 21:42   #1192 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

^^ True, super film!

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 26-10-2009, 22:58   #1193 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Quote:
Originally Posted by pontiacu View Post
He Was a Quiet Man

Misto film.

omg, da, multumesc mult.
o sa-i oragnizez o re-vizionare de gala.

Old 30-10-2009, 21:36   #1194 (permalink)
Registered User

caut si eu de o vreme trei filme...in primul este vorba de un baiat de vreo 10 ani care putea rezolva din cap, in cateva secunde adunari, scaderi, inmultiri si impartiri.....
in al doilea este vb de un baiat care il paraseste tatal...tot ce tin minte din film este o scena cand incepe sa manance poze cu mancare decupate din revista, pt. ca era prea sarac sa isi permita ceva de mancare...
al treilea este cu o masina rosie care prinde viata...intr-o secventa mai multi tineri o distruge, dar masina se repara singura...nu imi mai amintesc multe despre filme...dar as vrea neaparat sa le revad...multumesc!

Alphonse1930 is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2009, 21:47   #1195 (permalink)
Registered User

4play's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alphonse1930 View Post
mai multi tineri o distruge

4play is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2009, 22:26   #1196 (permalink)
Registered User

Ursuletz's Avatar

Quote:
in al doilea este vb de un baiat care il paraseste tatal...tot ce tin minte din film este o scena cand incepe sa manance poze cu mancare decupate din revista, pt. ca era prea sarac sa isi permita ceva de mancare...
King of the hill (1993)

Quote:
al treilea este cu o masina rosie care prinde viata...intr-o secventa mai multi tineri o distruge, dar masina se repara singura..
Probabil ca Christine

Ursuletz is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2009, 16:12   #1197 (permalink)
Registered User

motorzbh's Avatar

Quote:
caut si eu de o vreme trei filme...in primul este vorba de un baiat de vreo 10 ani care putea rezolva din cap, in cateva secunde adunari, scaderi, inmultiri si impartiri.....
shi? era cu impushcaturi? sau era cu ma-sa care era chelneritza? ca ma scuzi dar am vazut vreo 10 filme de genul asta.

motorzbh is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 12:24   #1198 (permalink)
Registered User

styler_RO's Avatar

sal,
am vazut la tv in urma cu 2-3 ani o secventa (parca pe protv) dintr-un film (sau serial) in care era un tip care se duce in mod normal la serviciul lui si constata stupefiat ca totul era schimbat: cladirea renovata, alt personal.Era victima unei inscenari. Secretara si numai ea, il trateaza cu indiferenta si ii spune ca nu-l cunoasate, ca cine este el etc, iar atunci el disperat, cauta si gaseste un semn stiut numai de el (parca o zgarietura sub un birou sau in perete) ceea ce ii confirma ca nu e nebun si este o inscenare, dupa care pleaca din cladire lasandu-le senzatia ca le-a reusit inscenarea.
Ma poate ajuta cineva cu numele filmului?
multumesc.

styler_RO is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 13:49   #1199 (permalink)
Registered User

Kazakiok's Avatar

....daca cunoaste careva un film:in care e unu pasionat,care ucide si la o asasinare il fotografiaza un fotograf,dupa aia fotografu devine studentu lui (el il invata cum sa ucida)...la sf filmului viseaza ca il omoara propria lui fica! Daca poate cineva sa'mi zica cum se numeste filmu!Multumesc

Kazakiok is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 14:10   #1200 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

Mr. Brooks, Costner a jucat admirabil atunci.

FOLDING@HOME

Vivio is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules