![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cu ce ECHIPA tineti ? | |||
| Steaua | | 83 | 46.63% |
| Dinamo | | 37 | 20.79% |
| Rapid | | 25 | 14.04% |
| Farul Constanta | | 4 | 2.25% |
| Poli AEK | | 10 | 5.62% |
| altele ... | | 19 | 10.67% |
| Voters: 178. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Cu ce ECHIPA tineti !?
Fara a tensioana deja situatia, vreau si eu sa stiu 'ce se practica'. Nu ca as vrea sa-mi schimb echipa, ci doar sa stiu, intr-o masura, cu ce echipa de football tine lumea de pe forumul asta. ( thread inceput din pura curiozitate - si cred ca ar merge sa fie facut un Sticky din el - daca devine cumva popular ) eu : (c) forever Steaua. NUMAI echipe ROMANESTI ... ( o singura echipa va rog ! )
__________________ "Ele vin starnite de o primejdie ca de sfarsit de veac, si in spaima lor de necunoscutul barbat, se cred miresele mortii." Last edited by multipart/form-data; 27-02-2005 at 19:51. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
De unde ? Din Romania, din strainatate (daca da, de unde anume ?), din Champions League ? Eu tin cu multe echipe, am cate o favorita in toate campionatele mari. Daca ar fi sa aleg, Manchester United este prima si Glasgow Rangers a doua. Si deisgur Steaua, nu cred ca se poate compara, pentru ca foarte rar se intersecteaza astfel incat sa apara un conflict de loialitate. M-a surprins insa si pe mine ce bucuros si entuziasmat am fost joi seara. Romania: Steaua, Poli Timisoara, FC Brasov Anglia: Man United, Charlton, Middlesbrough Italia: AC Milan, Lazio, Genoa Spania: Osasuna, Athletic Bilbao, Numancia Germania: Leverkusen, Hamburg, Wolfsburg Franta: Rennes, Bordeaux, Lille Olanda: PSV Eindhoven, Twente Enschede, AZ Alkmaar Apoi mai am la suflet echipe ca Rosenborg, Steaua Rosie Belgrad, Spartak Moscova...
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
( ca sa fim in tema ) cat despre : un poll ar monopoliza intr-o oarecare masura alegerile oamenilor. Asa ca zice fiecare cu ce echipa tine, si gata .
__________________ "Ele vin starnite de o primejdie ca de sfarsit de veac, si in spaima lor de necunoscutul barbat, se cred miresele mortii." | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
1. Steaua 2. Valencia Desigur, dragostea pentru Steaua este mult mai mare, mai aveam putin si faceam atac de cord joi in tribuna, dar pe undeva m-a durut sufletul si pentru Valencia! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Mie inca nu mi s-a intamplat. Dar poate in 2005 dupa ce castiga campionatul se califica si in CL, mai stii... PS: Daca e numai din Romania, threadul trebuia facut la Divizia A.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Guest |
cred ca e cel mai trist thread pe care l-am vazut...daca era pt echipe din ro, trebuia facut un poll... ca nu-i asa greu sa pui 5-6 echipe... ontopic, tin cu cea mai buna echipa din romania a mileniului 3 (daca va uitati la trofee, va dati seama... ah, si o sa luam eventu si anu asta )
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|