Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 10-04-2005, 19:38   #1 (permalink)
Masstahh
Guest

steaua-dinamo

io am avut ban pana acu si ma mir ca nu a deschis nimeni un thread...
astept comentarii, pronosticuri...

eu zic ca daca ando va merge pe trioul petre-zicu-grigorie la mijloc dinamo nu are cum sa nu marcheze 2 goluri... ei i-ar ajuta f mult pe atacanti si ar castiga clar mijlocul pt dinamo. defensiv probabil marga.

daca va ramane cu burca-margaritescu, e naspa, 0-0 la pauza si dupa nu se stie... oricum vor fi goluri putine...

cele mai mari necunoscute sunt portarii ambelor echipe... in ultimele meciuri s-a insistat pe rezerve, dar la acest meci cred ca stelea si mamutovski vor reaparrea drept "surprize"... cu mai multe sanse pt chelios decat pt rusnac

pronostic: pt prima formatie 2-1 pt dinamo
pt a doua 1-0 pt dinamo sau 1-1

forzzza dinamooooooo!!!! am plecat la meci pe draq, ca-s la munca

Old 10-04-2005, 20:54   #2 (permalink)
Nick anterior: pasarrrica

M_L_K_ing's Avatar

Hai Dinamo! :d
"Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc"

M_L_K_ing is offline   
Old 10-04-2005, 20:57   #3 (permalink)
Moderator

nu a deschis nimeni un thread pentru ca despre meciurile stelei se discuta pe threadul dedicat ei.

ild12 is online now   
Old 11-04-2005, 01:23   #4 (permalink)
Masstahh
Guest

wtf? sTIAUA??? ma *** pe threadu lor
am 3 kestii de comentat pe scurt despre meciu asta:

1. cel mai bashinos pe care l-am vazut vreodata (si nu exagerez)
2. meciu a fost castigat de zenga, nu de sTIAUA, pt ca a stiut ca DICA e arma nr 1 a lor in timp ce ando si-a batut joc cu balan, ilin sau grigorie (patetici pe langa un zicu sau cristea titulari)
3. CAINII au castigat CLAR duelul din tribune...vb aia: "always outnumbered, never outgunnded" macar atat...

sTIAUA daca bate rapidu, are 95% sanse la titlu, daca nu, 80.

noapte buna...

p.s. regret ca nu m-am uitat cum i-au spulberat galacticii pe varzarii lu dintosu'

Old 11-04-2005, 01:24   #5 (permalink)
Masstahh
Guest

btw, am avut dreptate...desi nu a fost folosit burca, ando a adoptat tactica defectuasa... si au fost putine goluri...

Old 11-04-2005, 01:27   #6 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Smoke, măcar de dragul bannerului penibil cu „bac-ul” pe care l-aţi afişat (deşi Borcea şi l-a luat la 26 de ani) puteai să foloseşti corect limbile română şi engleză în care ai scris.

Masi27185 is offline   
Old 11-04-2005, 01:38   #7 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

Forza Steaua!!!!! Bine ca i-am batut pe caini...Se laudau ca fac,ca dreg,dar au jucat execrabil...
Smokedawg: dinamo pierde titlu,real afara din CL...ce bine-mi pare,ce bine-mi pare!!! :fuckoff:

forzajuve is offline   
Old 11-04-2005, 07:04   #8 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

O veste buna.

Dica, my hero.

Quote:
p.s. regret ca nu m-am uitat cum i-au spulberat galacticii pe varzarii lu dintosu'
Aici asa e... Sper ca a plans, cum a plans si cand i-a eliminat Chelsea

Last edited by Harald Hårfager; 11-04-2005 at 07:34.

Harald Hårfager is offline   
Old 11-04-2005, 08:45   #9 (permalink)
Registered User

Bisti's Avatar

smokedawg - esti patetic asa cum ai prezis si la UEFA cl. si chestia cu castigatul duelului din tribune las-o mai moale. afisarea unor bannere si urletul alcoolistilor nu au cum sa acopere 20.000 de oameni. nu tin cu steaua ... sa nu se inteleaga gresit, dar te rog ... nu bate campii.

Bisti is online now   
Old 11-04-2005, 09:34   #10 (permalink)
Registered User

alexdm's Avatar

Smokedawg, esti penibil.
Dupa ce ca ai avut ban, mai iesi si in fata cu posturi belicoase.

Noapte buna, se vede ca esti obosit.

alexdm is offline   
Old 11-04-2005, 09:48   #11 (permalink)
OldSchool

gamer555's Avatar

bah baEatu stai tu linistit ca steaua o sa castige campionatul , iar in primera barcelona ia titlul . (ANUL ASTA , pt amandoua , daca nu se intelege)
despre meciul stelei : nu stiu unde ai vazut tu (sau privit la tv ) ca s-au auzit mai bine cainii pentru ca nu a fost asa. apropo ... iar s-a vazut ca se au bine cu garda de au intrat cu tortze. ce sa mai discutam ?? steaua are un lot mult mai bun ca al lui dinamo , iar zenga e peste ando.

iar daca ai fi vazut meciul real - barca , nu ai mai vorbi asa decat daca ai fi idiot. barcelona a avut de 2 ori (da , de DOUA ori) mai multe suturi , diferenta a fost forma portarilor si eficienta regasita momentan de catre madrileni.
cand te uiti la un meci de fotbal e normal sa tii cu o echipa si sa ii tii partea , dar cand expui pe un forum , parerea mea e sa fii ma obiectiv ca sa nu te faci de koko. :fuckoff:

gamer555 is offline   
Old 11-04-2005, 12:55   #12 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Va rog sa faceti macar efortul de a scrie corect numele adversarelor. Nu cred ca cer prea mult.

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline   
Old 11-04-2005, 15:07   #13 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Harald Hårfager
O veste buna.

Dica, my hero.

Aici asa e... Sper ca a plans, cum a plans si cand i-a eliminat Chelsea
Nu asa tare cum au plans Zidane&Co=grupul gelatilor care se simt lezati de titul de fotbalisti
d) Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri (in 1024x768) si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct.

alinaradu is offline   
Old 14-04-2005, 19:12   #14 (permalink)
Masstahh
Guest

ohoooooooo, e plin de s***** aici.... stati la locu vostru bajetzi, stiti care e...
el_torque, s-a notat... i-am enervat vad pe copii
masi, cu parere de rau, decat defectuoasa si outgunned am gresit si asta din graba... daca te-a deranjat mesaju, asta e altceva... dar ma indoiesc ca imi poti contesta gramatica iti spun si pe prv dc... daca insisti

nu cred ca mai are sens sa adaug ca realu si dinamo au inca sanse reale la titlu
+ cupa romaniei

ce le cam lipsesc oilor de vreo 4-5 ani... orice fel de trofeu... voi stiti mai bine "fanii"

p.s. bannerul grupului nostru se gaseste pe www.dinamo-online.net

offtopic: alina, ne cunoastem de undeva ?

Old 14-04-2005, 19:22   #15 (permalink)
Moderator

sanse reale avea dinamo si daca ar fi castigat steaua cu rapid. sanse reale are si farul. problema e ca la cum joaca dinamo are sanse mai mici decat rapidul de ex.
deci pana la steaua.. ar fi bine sa-si pazeasca locul doi.
realul nu prea cred ca are sanse la titlu. din fericire.

ce le cam lipsesc oilor de vreo 4-5 ani... orice fel de trofeu... voi stiti mai bine "fanii"
esti rautacios vezi ca dinu avea o vorba celebra pentru alde astia..

Last edited by ild12; 14-04-2005 at 19:46.

ild12 is online now   
Old 14-04-2005, 19:33   #16 (permalink)
Banned

vorba lu' Safta, va canta preotu' in primul tur de UEFA.

Pai normal ca e plin de stelisti... oameni educati (stim sa pasam butoane), cu venituri peste medie (avem acces la net)... cateii si... cfristii au alte ocupatii.

low_level_superhero is offline   
Old 15-04-2005, 15:07   #17 (permalink)
Banned

stati ma ca iau cateii cupa prietenii stiu de ce
cand joaca dinamo cu bistrita: dinamo = superechipa
cand joaca dinamo ca si cu nationalul: dinamo = superechipa
cand joaca dinamo cu orice alta echipa sau cu orice alt arbitru: dinamo nu a prins o zi buna

low_level_superhero is offline   
Old 16-04-2005, 17:47   #18 (permalink)
Masstahh
Guest

barni, du-te si ia-ti o paine, daca tot ai... cere-i lu taticu'
cred si eu ca pt un a******* e o realizare sa ai net
cat despre "pasat butoane" - no comment

Old 16-04-2005, 18:10   #19 (permalink)
Moderator

de ce s-a oferit dinamo sa rejoace meciul cu nationalul? chiar asa partinitor a fost arbitrajul lui serea?

ild12 is online now   
Old 16-04-2005, 19:13   #20 (permalink)
Masstahh
Guest

serea nu a gresit decat la primul penalty si la eliminare...

BBNC adik conducerea lu Dinamo, nu vrea rejucare decat pt ca am scandat ca a fost blat si i-am injurat la meci, si acum, ca sa se "scoata", fac pe gentlemanii...

adevaru e ca Dinamo oricum bate pe national cu orice arbitru... dar bbnc sunt tot niste labari!

Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules