Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii lui Dinamo. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-04-2005, 17:18   #1 (permalink)
Masstahh
Guest

Dinamo

e o mare placere si onoare sa deschid un astfel de thread.
daca as putea, as interzice accesul bagatorilor de seama , asa-zisi suporteri ai altor echipe, care nu stiu decat sa jigneasca...

sunt bineveniti cei cu opinii si argumente pertinente si obiective.

hai noroc!

Reply With Quote
Old 17-04-2005, 17:26   #2 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Arrow

Quote:
Originally Posted by SmokeDawg
sunt bineveniti cei cu opinii si argumente pertinente si obiective.
În legătură cu grafia titlului, ţi-aş putea recomanda-o pe Mioara Avram. Are opinii pertinente şi obiective.

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2005, 17:27   #3 (permalink)
Masstahh
Guest

multumesc pt recomandare

Reply With Quote
Old 17-04-2005, 17:27   #4 (permalink)
Masstahh
Guest

?

bad post

Reply With Quote
Old 17-04-2005, 18:18   #5 (permalink)
rubber duckie

tizu's Avatar

eu zic ca v-ati incins toti complet degeaba asa ca recomand sa luati o bere din frigider si sa mergeti pe balcon ca tot e frumos afara

tizu is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2005, 20:52   #6 (permalink)
Moderator

era cam timpul sa apara un thread si pentru dinamo.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 17-04-2005, 22:43   #7 (permalink)
Moderator

vazand acum fazele alea din meciul cu nationalul.. nici unul din alea doua penaty-uri n-a fost. prost arbitraj a mai fost..

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 17-04-2005, 22:49   #8 (permalink)
shr00m

Black_Elf's Avatar

Sezon ratat pentru Dinamo , nu tu campionat nu tu cupa si cu putin noroc poate nu prind loc in UEFA probabil o sa se moblizeze dupa ce o dau in bara sezonul asta.

Black_Elf is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2005, 22:49   #9 (permalink)

Eu recunosc... ăla n-a fost arbitraj. Total aiurea. Însă nu se poate spune că din cauza asta n-a avut Naţionalul nici un şut spre poartă în prima repriză. Practic ei n-au jucat nimic în primu mitan... după aia, a venit lovitura liberă a lui Niculescu şi s-a terminat şmecheria. Una dintre eliminări n-a fost corectă... a două însă e justificată, că l-a înjurat pe arbitru.

Dacă vor rejucare să fie rejucare; abia aştept etapa următoare să-i batem iar.

racheta is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2005, 15:29   #10 (permalink)
True Evil

Wargasm's Avatar

Puteai sa faci threadul Dinamo,nu Dinamo Deasupra tUTUROR.
Deja titlul aduce a flame.

Wargasm is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2005, 15:43   #11 (permalink)
Masstahh
Guest

merci, mi-a trecut prin cap si versiunea de care zici tu, ca si DINAMO - echipa mileniului III, dar asa suna mai bine, pt mine cel putin si pt restu' cainilor, carora le dedic acest thread.

Reply With Quote
Old 18-04-2005, 15:55   #12 (permalink)
Masstahh
Guest

ce poti sa-i raspunzi unui astfel de specimen??

Reply With Quote
Old 18-04-2005, 17:06   #13 (permalink)
AudiosurfeR

Icsu''s Avatar

Pfffttt...Deasupra tuturor....HA! Unii sunt complet rupti de realitate

Icsu' is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2005, 17:17   #14 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Dupa ce au castigat la 4 goluri diferenta in fata unei ekipe bine asezate in teren si indarjite, precum CFR Cluj....merita toate laudele.... Daca vine si Giovanni din vara ...sa vezi bairam ...o sa ajunga Niculescu goalgetter in TrinidadTobago....

PYRO! is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2005, 18:42   #15 (permalink)

Aquashark's Avatar

PYRO!

desi tin cu Steaua imi place sa ma uit si la Dinamo in ograda mai ales ca dau multe goluri cu descultii din divizia a.

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2005, 21:34   #16 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Si io sunt stelist...iar kestia cu ograda lui Dinamo e mult mai la propriu pentru mine pt. ca stau la 2 pasi de stadionul lor...daca as sta si cu 2 etaje mai sus as vedea tot stadionul...asa vad cam 10% ...nu ca m-ar interesa....Daca tot s-a facut thread pentru ekipa de suflet a tuturor romanilor ...sa discutam si despre gestul plin de noblete prin care s-a cerut rejucarea meciului cu Nationalu...ba nu, s-a exprimat disponibilitatea de rejucare...ba nu, a fost frectie...

PYRO! is offline    Reply With Quote
Old 19-04-2005, 17:58   #17 (permalink)
Masstahh
Guest

sigur ca a fost frectie... nici nu se putea altfel... greseli sunt peste tot in arbitraj...

la vara sper sa vina giovanni. toti fraierii il contesta, dar ar face treaba buna... oricum, sansele sunt minime... mai degraba o sa plece netoiu la craiova si astia raman aceiasi...

e naspa daca pleaca netoiu
eu prefer orice schimbare, schimbare sa fie!!!!!!! pe BADEA sa NU-l mai vad!!!!!!!

Reply With Quote
Old 20-04-2005, 10:56   #18 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

Da Smokedawg,greseli sunt peste tot in arbitraj,dar unele echipe,cum sunt Dinamo,Juventus,Real nu au parte de arbitraje ostile niciodata sau aproape niciodata.Si sunt ajutate des...Si e de acceptat atunci cand arbitrul face greseli si de-o parte si de alta in acelasi meci,nu in favoarea unei singure formatii.Binenteles ca e o prostie sa se rejoace meciul cu National,dar arbitrul a fluierat clar intr-o singura directie...
Eu unul nu l-as vrea pe Giovanni.Cred ca va fi mai rau pt dinamo ca acum in privinta vanzarilor de jucatori...
Si cu Badea care-i problema?E ca si cum as zice eu ca nu-l inghit pe Leo Strizu...Sau te-a deranjat ca a fost de-acord cu rejucarea meciului? Iti dai seama,daca era de-acord federatia sa se rejoace meciul si pierdeati? Ptiuu...Era cat pe-aci sa se rejoace.Si asta numai din cauza lui Badea...

forzajuve is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2005, 12:57   #19 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by forzajuve
Ptiuu...Era cat pe-aci sa se rejoace.Si asta numai din cauza lui Badea...
fi ma serios. Badea a incercat si el sa o dreaga cu un comunicat aiurea in care nu zicea nimic, stiind ca nu o sa se rejoace niciodata si s-a trezit Borcea sa vorbeasca si sa-i strice toate planurile lui Badea de a scoate Dinamo cu fata curata. Daca tacea Gazosul ala Dinamo iesea de 10 ori mai uscata si mai curata. Si tot nu se rejuca.

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2005, 15:49   #20 (permalink)
Masstahh
Guest

1 la mana, nu vb daca nu stiti care e frectia in ciorba noastra... nu stiu nici eu exact, cum n-o stie nimeni decat bbnc.... dar oricum, e clar ca badea decide ABSOLUT tot acolo, nu misca borcea si nimeni nimic fara el acolo...

nu zic ca restu sunt ok, dar viermele trebuie ucis de la cap!!

orice schimbare e binevenita, daca pleaca badea! dar sunt 99% convins ca nu o va face...

juve, dinamo nu a avut cu steaua nici o lovitura libera la mai putin de 30 m de poarta lu tudor... desi am vazut 3-4 CLARE si inca pe atatea pe care le-ar fi dat numai arbitrii nostri ... cum explici asta???

e inexplicabil sa va arbitrreze intr-un derby cu craiova SALOMIR - cel mai spurcat arbitru posibil - despre care s-a varsat atata tus ca a fost in tinerete la steaua...

asa ca las-o balta cu arbitraju pro dinamo si anti steaua...

Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules