Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii lui Dinamo. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-04-2005, 16:45   #21 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

E clar.Cu tine nu se poate vorbi serios.
La ce emisiuni sau in ce ziare ai vazut tu criticat arbitrajul de la Steaua-dinamo?Plus ca au fost si arbitrii straini...Ca sa vezi,de-asta n-ati castigat voi...Cu noroc sau nu,cert e ca v-am batut de 2 ori si cu asta basta...Mi-ai cerut o explicatie,iat-o:subiectivismul tau dus la extrem...
Cat despre Salomir nu inteleg ce vrei sa spui...La meciul ala nu a fost nici o problema de arbitraj,plus ca era singurul arbitru Fifa disponibil (roman) pt a arbitra acest meci...
Ia uitati-va mah!!! Dupa rusinea din meciul cu National,mai si vorbeste ca Steaua e ajutata...Poate ai uitat meciul Farul-dinamo de anul trecut sau dinamo-Craiova sau rusinea dinamo-Astra din cupa si altele,si altele,si altele...

forzajuve is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2005, 17:11   #22 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by SmokeDawg
juve, dinamo nu a avut cu steaua nici o lovitura libera la mai putin de 30 m de poarta lu tudor... desi am vazut 3-4 CLARE si inca pe atatea pe care le-ar fi dat numai arbitrii nostri ... cum explici asta???
aaa.. ori nu-ti dai seama ce zici ori...

Nu a zis nimeni de arbitraj anti-Steaua. Eu unul inteleg ca atunci cand tipa 20.000 de oameni (btw, si noi ne-o furam de la jandarmi, si fara petarde, dar nu plangem) arbitrul sa se gandeasca de 2 ori ce fluiera.

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2005, 17:19   #23 (permalink)
Masstahh
Guest

juve, vezi-ti de aberatii pe threadu vostru, clar?? nu ai ce cauta cu bashinile astea aici
eu nu tin minte meciurile voastre pt ca ma doar in c*r!!! sunteti nuli in ultimii 4 ani ! si d-aia nu stau sa va tin socoteala! numai de meciurile din ultimii ani cu nationalu mi-aduc aminte si de PENALTYURI cat pentru toata divizia a.... an de an... sTiaua - echipa cu cele mai multe penaltyuri

fa-ti un thread unde sa vb si sa citesti singur , tinere !

barney, arbitru nu a fost contestat pt ca nu a dat niste galbene la mihalcea/margaritescu, care oricum nu contau si "cica" ar fi fost echitabil... da stiti si voi ca 2 libere de la 25m erau cel putin 1 gol...

Reply With Quote
Old 20-04-2005, 17:20   #24 (permalink)
Masstahh
Guest

uite aici ca sa-ti inchid pliscu!

http://www.dinamo-online.net/forum/viewtopic.php?t=602

Reply With Quote
Old 20-04-2005, 17:41   #25 (permalink)
Banned

omule, tu chiar nu ai vazut meciul ala??? ti se pare ca Dinamo ar fi putut sa inscrie? Te plangi ca arbitrul nu a dat fault la simularile penale ale pititcului, la care, dupa cum chiar tu zici "numai arbitrii romani ar fi fluierat".

Old 20-04-2005, 17:45   #26 (permalink)
Banned

Impresia buna e creata de la inceput "Pagina nu apare?" Apoi urmeaza controverse legate de 2 goluri din 5 (discutabile si astea). Dupa cum am mai zis, nu ai pic de rusine/bun simt sa vorbesti de arbitraj dupa Dinamo-Gloria si cupa.

In alta ordine de idei, eu inteleg ca e o competitie, dar voi nu aveti despre ce sa mai vorbiti de va arde de Steaua - Craiova?

Old 20-04-2005, 17:49   #27 (permalink)
Masstahh
Guest

am spus 3 clare! si altele simulari! ia-ti ochelari

barni, urmeaza-ti idolu si fa-ti propriul thread cu frectii in suc propriu...
si chiar te iertasem...

Reply With Quote
Old 21-04-2005, 01:15   #28 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

Esti penibil si reactia mea la ce aberatii ai spus tu o vei vedea...
Asa ca de ultima oara vroiam sa-ti spun ca sigur vei tine minte parcursul Stelei din Cupa Uefa...Aici in Uefa nu mai merge cu arbitrii tata,aici vi s-a vazut valoarea...Restul,pure aiureli...Voi cu Astra si National,noi cu Europa...

Old 21-04-2005, 01:36   #29 (permalink)
Moderator

da stiti si voi ca 2 libere de la 25m erau cel putin 1 gol...
esti excesiv de pesimist. spune trei.. si te apropii de adevar.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2005, 04:50   #30 (permalink)

Tupac's Avatar

Fanilor stelisti le transmit un mesaj: in cazul in care inca mai traiti cu impresia (gresita total de altfel!) ca Steaua nu face blaturi niciodata - tin sa va dezamagesc si sa va zdruncin Universul: va inselati amarnic baieti! Stati voi linistiti ca si Steaua tranteste meciuri Doamne-Doamne...poate mai rar ca (,) cu ceva timp in urma, dar tot se face.
Da, arbitrajul la Dinamo-National a fost dezastruos si revoltator poate, si imi pare nespus de rau pt ca desi National nu a jucat nimic, acum toata lumea zice ca Dinamo a castigat cu arbitrii
Ce sa spun - numai bine la toata lumea si HAI DINAMO!

Tupac is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2005, 09:58   #31 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

SmokeDawg, tu chiar vrei sa iei pauza definitiv?

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2005, 10:04   #32 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Torque marinimosu'

Offtopic: bai, esti zgarcenia intruchipata, sa mor. Scriu in GB-ul tau, tu raspunzi tot acolo.

Salutare prietene™

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2005, 10:08   #33 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Tupac
Fanilor stelisti le transmit un mesaj: in cazul in care inca mai traiti cu impresia (gresita total de altfel!) ca Steaua nu face blaturi niciodata - tin sa va dezamagesc si sa va zdruncin Universul: va inselati amarnic baieti! Stati voi linistiti ca si Steaua tranteste meciuri Doamne-Doamne...poate mai rar ca (,) cu ceva timp in urma, dar tot se face.
vorbesti de dragul de a vorbi sau ai si argumente?

Old 21-04-2005, 14:06   #34 (permalink)
Masstahh
Guest

barney, de cate ori sa te rog sa incetezi cu gargara inutila?? sau insisti sa-l suparam pe torque??

vino tu cu argumente ca face dinamo blaturi! cum veniti voi cu vorbe si noi venim la fel... sau vrei sa il cred pe cioban pe cuvant?? asta cred ca si pe ma-sa o bate daca-l supara...

sefu, gata, roaga-l tu pe asta sa abereze ce vrea pe threadu lor cu steaua (desi cred ca esti stelist si nu esti f obiectiv a faza asta) correct me if i'm wrong

Reply With Quote
Old 21-04-2005, 15:30   #35 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Tzine cu Petrolul Ploiesti, so you are wrong, nu e partinitor.

Fanta de lumina©

The thruth is out there.

Old 21-04-2005, 15:40   #36 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

dinamo nu mai face de mult blaturi,asta cam asa e.Mai nou s-a orientat catre arbitrii.ii cumpara,e mai ieftin si e super oferta.Serea si Corpodean la pachet...

Old 21-04-2005, 16:13   #37 (permalink)
Masstahh
Guest

salomir si tudor , la oferta de pasti

Reply With Quote
Old 21-04-2005, 16:14   #38 (permalink)

Tupac's Avatar

Quote:
Originally Posted by barney
vorbesti de dragul de a vorbi sau ai si argumente?
Nu vorbesc de dragul de a vorbi, dar nici nu pot comenta mai mult decat am facut-o deja

Tupac is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2005, 16:24   #39 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

SmokeDawg, e tare asta cu hotzu' striga hotzii. Serios, mi se pare lipsa de bun simtz sa acuzi pe toata lumea de blaturi, mai putzin pe dinamo. Steaua a comis-o ultima oara in '97-'98, un egal dubios la Bistritza plus arbitrajul lui Savaniu la Bacau - rapid. Ce stiu e ca prin 2000 sau 2001 Steaua a primit un premiu de fair-play din partea ziarelor de sport ... cand batea batea, cand pierdea pierdea. Se vedea ca joaca pe bune, altfel nu-mi explic celebrele 1-5 si 1-4 cu Petrolul, 1-3 cu Astra, etc. 5 ani la rand n-am batut la Craiova, acolo unde dinamo defileaza, iar exemplele pot continua. Scuza-ma, dar nu noi am ramas in istorie pentru arbitraje gen Piatra Neamtz (ai uitat scandalul ala, nu?), Astra Ploiesti (faimosul meci de cupa) si mai nou FC Natzional. Daca ai citi www.dinamo-online.net ai vedea ce spun baietzii despre castigarea eventului anu' trecut ... 50% din merit il are borcica, nu echipa.

Barna din ochi©

The thruth is out there.

Old 21-04-2005, 16:25   #40 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

Daca tu compari arbitrajul din dinamo-National cu cel din Craiova-Steaua atunci logica ta imi scapa...Ca sa fii totusi in acelasi ton,tin sa-ti spun ca l-ai uitat pe Bussaca si pe toti cei care au arbitrat meciurile singurei formatii din Romania care a castigat Cupa Campionilor Europeni ...

PS: sa stii ca poti intra si pe thread-ul Il calcio-pasionant,nu te sfii sau ai ramas fara cuvinte? :fuckoff:

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules