![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii lui Dinamo. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
forzajuve, las-o si tu mai moale, altfel risti sa ajungi un Gabi Safta al forumului ... au trecut aproape 20 de ani de atunci, nu cred ca trebuie sa amintim de chestia asta in fiecare post. Btw, palmaresul cu dinamo inca ne este defavorabil ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Nu mă, s-a simţit absenţa lui Semeghin.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
Îmi e ruşine mie ca om, chiar dacă alţii ar zice că nu ar trebui... că nu eu am jucat. Asta e... nu îmi mai puneam speranţe la titlu oricum, însă asta chiar a pus capac. Nu ştiu ce caută rapandule de jucători ca Gaev sau ca Goian la Dinamo... asta e... ne merităm soarta cu aşa conducere. P.S. - korby, dacă venea din partea lui Salgado sau a lui tizu mai înţelegeam, dar din partea ta, "marele fan"... mă lasă rece. kthxbye | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ejti sigur k vb. de mine??? eu sunt marele fan al FC Unirea Alba Iulia (shi uneori Steaua ) ... doar atat
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Stati ma linistiti ca Borcea aranjeaza arbitrul in finala ca sa mai ia si Dinamo un trofeu. Jalnic.... Dar ce sa te astepti de la o echipa care se numea inainte Ciocanul ??? Cu 2000 suporteri ? La toti dinamovistii le e rusine de aceasta echipa. Au castigat numai prin blaturi si combinatii. In Europa zero. Au desfiintat si competitii europene ca Gheata de aur cu golgheteri ca Dudu Georgescu, Camataru si Mateut care dadeau cate 4-5 goluri pe meci. Acum e Niculescu. Cand e blat da 3,4 pe meci. Cand se joaca pe bune nici nu e pe teren. Penibil .... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|