Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii lui Dinamo. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-04-2005, 18:45   #81 (permalink)
UranGutâiul

ALBastru's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arwen
Ca sa raspund si celor care cred ca este o pierdere de vreme... exista din ce in ce mai putine domenii in care poti intalni o bucurie sincera si o satisfactie extraordinara... unul dintre acestea este sportul in general (gimnastica, fotbalul, atletismul etc...) si cand vezi ca ai tai castiga, nu-ti creste inima in tine ca esti roman?! Ca suntem un popor de oameni talentati (care, ce-i drept, mai multe de invatat...)?
Uff, Arwen, măcar de aşa zişii suporteri ar şti care sunt limitele la bucuria unei victorii şi care's cele la supărarea unei înfrângeri. Suporterul [cel puţin cel de fotbal, că unul de şah sau de atletism sau, poate, gimnastica, cu greu mi-l imaginez a se comporta aşa, în fiecare din cazurile expuse mai jos ], cel puţin cel de rând, se caracterizează prin următoarele:
> Dacă bat ai noştri, mare bucurie, se lasă cutii de bere aruncate, cu devastări, semn al unei mari bucurii ( vezi reacţiile de bucurie ale indivizilor din specia avatarului meu ). Eventual, ca să dovedească marea lor dragoste pentru echipa pe care o iubesc per siempre, până la moarte, etc. trebuie să lase urme ale trecerii lor prin această lume şi, mai ales, ale imensei dragoste ce o poartă echipei ( vezi grafitti-urile si scrijeliturile din statiile de metrou, autobuz, din mijloacele de transport în comun, etc. ).
Am uitat pentru ca să amintesc de respectul şi toleranţa arătate celor care nu le împărtăşesc măreţele sentimente ( Vezi tot felul de bannere, slogane la adresa galeriei adverse, eventual al unui jucator din echipa adversă.). Cât mi-aş dori o aşa inimă care să poată nutri aşa sentimente profunde...
> Dacă bat ai lor... e grav... ori au fost arbitrii nedrepţi ori preferaţii au greşit şi ei... Evident, vinovaţii trebuie muştruluiţi părinteşte: o piatră sau sticlă mânuită cu nespusă măiestrie, poate o petardă, eventual, ca şi în cazul de mai sus, un banner cu vorbe de duh, încă o dovadă că românul s'a născut poiet. Acum chiar urăsc ca soarta'mi a fost aşa de nedreaptă cu mine.... vreau să fiu suporter adevărat.

Cred că am să mă voi duce la un curs yoga, ceva, care să mă facă să cred în transhumanţă şi care să mă înveţe cum să mă cizelez pentru o viitoare viaţă în care să fiu şi eu un suporter adevărat.

După cum am mai scris şi un pic mai sus, rămân Pastă-de-pix până la moarte, per siempre. Pix albastru sopra frutti.

Q.e.d.,
ALBastru

ALBastru is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2005, 19:27   #82 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Dacă vrei să fii suporter adevărat, citeşte Pitch Fever.

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2005, 20:06   #83 (permalink)
rubber duckie

tizu's Avatar

offtopic: Arwen cred ca era vorba de Steaua - Bastia

tizu is online now    Reply With Quote
Old 28-04-2005, 11:10   #84 (permalink)
Banned

mi se pare aberant ca:
- rapid + steaua sunt suspendate pentru ca au scandat lozinci rasiste, violente, etc.
- dinamovistii aprind torte (lucru interzis) sunt batuti de jandarmi, fac scandal ca ei vor sa aprinda torte (lucru interzis) si nu-i lasa jandarmii, asa ca nu mai aduc jandarmi la meci ca sa aprinda ei torte (lucru interzis).

later edit: mi s-a parut mie, sau dinamo are ca "melodie reprezentativa"... imnul poponarilor "I will survive"???? (precum steaua are "maria")

Last edited by low_level_superhero; 28-04-2005 at 16:04.

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2005, 11:11   #85 (permalink)
UranGutâiul

ALBastru's Avatar

Quote:
Originally Posted by barney
mi se pare aberant ca:
- rapid + steaua sunt suspendate pentru ca au scandat lozinci rasiste, violente, etc.
- dinamovistii aprind torte (lucru interzis) sunt batuti de jandarmi, fac scandal ca ei vor sa aprinda torte (lucru interzis) si nu-i lasa jandarmii, asa ca nu mai aduc jandarmi la meci ca sa aprinda ei torte (lucru interzis).

later edit: mi s-a parut mie, sau dinamo are ca "melodie reprezentativa"... imnul poponarilor "I will survive"???? (precum steaua are "maria")
Ceea ce am scris mai sus, mi'ai adeverit tu, barney!

Old 29-04-2005, 11:28   #86 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Da, cum le stii tu pe toate ca un om mare. Ce vrei de fapt? Incerci sa ne demonstrezi ceva si noi nu ne prindem??? Omule, nu-tzi place, nu te baga. Du-te la teatru or something ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2005, 12:42   #87 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by ALBastru
Ceea ce am scris mai sus, mi'ai adeverit tu, barney!
dupa cum zicea un prieten de-al meu: tu vezi 2 femei urate, eu vad 2 femei frumoase, cine-i mai fericit?!

asa si tu: eu pot avea toate bucuriile tale, dar tu nu le poti avea pe ale mele sau ca sa te scutesc de inca un post offtopic si inutil: fericiti cei saraci cu duhul

Old 30-04-2005, 17:50   #88 (permalink)
UranGutâiul

ALBastru's Avatar

Quote:
Originally Posted by barney
dupa cum zicea un prieten de-al meu: tu vezi 2 femei urate, eu vad 2 femei frumoase, cine-i mai fericit?!

asa si tu: eu pot avea toate bucuriile tale, dar tu nu le poti avea pe ale mele sau ca sa te scutesc de inca un post offtopic si inutil: fericiti cei saraci cu duhul
După cum ar zice un canibal: "Tu vezi două femei frumoase, eu două fripturi... Care e mai câştigat?"
Barney, nu era vorba de cine e mai fericit decât altul ci, despre efectele, expuse de mine în primul mesaj, pe care le are un anume tip de fericire, dacă tu laşi asta. Sper că ai înţeles cât de cât ideea.

Nu'i nimic rău, Doamne fereşte, în a fi microbist; voiam doar să accentuez ideea cum că mulţi investesc prea multă energie în chestia asta, şi o canalizeată în direcţiile negative expuse mai înainte.

Dacă ţi se pare normal că unii suporteri pot avea bucuria de a sparge capul unui om, de a împuţi locurile prin care trec, etc., iar eu, săracul de mine, nu pot... atunci... nu mai am ce să scriu...

Old 04-05-2005, 22:55   #89 (permalink)

Dinamo - Poli Timişoara 1-0

Un gol fabulos al lui Bălan. Echipa s-a mişcat bine în teren şi am avute multe alte ocazii de gol. GG!

-----------------------------------------------------------------------------
P.S. - Rog un moderator (El Torque) să schimbe numele thread-ului în "Dinamo". Este mult mai decent aşa. Mulţumesc!

racheta is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2005, 23:01   #90 (permalink)
Sine qua non

diablo81's Avatar

Azi si-a gasit Dinamo sa joace relativ bine.

Mda , frumos gol .

diablo81 is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2005, 09:48   #91 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Ocazii are mereu Dinamo (chiar si la 1-4 cu National sau cat a fost), nu de astea ar trebui sa te bucuri, Cristi . Iar golul, desi frumos, a fost cam intamplare - eu cred ca a vrut sa centreze si a lovit mingea aiurea

In alta ordine de idei, am redenumit threadul.

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2005, 10:25   #92 (permalink)
Registered User

axterix's Avatar

meci slabut, gol norocos, dar spectaculos
MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N

axterix is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2005, 19:51   #93 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by ALBastru
După cum ar zice un canibal: "Tu vezi două femei frumoase, eu două fripturi... Care e mai câştigat?"
Barney, nu era vorba de cine e mai fericit decât altul ci, despre efectele, expuse de mine în primul mesaj, pe care le are un anume tip de fericire, dacă tu laşi asta. Sper că ai înţeles cât de cât ideea.

Nu'i nimic rău, Doamne fereşte, în a fi microbist; voiam doar să accentuez ideea cum că mulţi investesc prea multă energie în chestia asta, şi o canalizeată în direcţiile negative expuse mai înainte.

Dacă ţi se pare normal că unii suporteri pot avea bucuria de a sparge capul unui om, de a împuţi locurile prin care trec, etc., iar eu, săracul de mine, nu pot... atunci... nu mai am ce să scriu...
cate meciuri/cate devastari%? fa un calcul si o sa ajungi la o cifra infima.
eu zic sa incerci pe "filme" sa te plangi ca scuipa oamenii seminte pe jos la patria.

cand or sa ajunga suporterii sa-si cumpere unu' altuia flori, te chem eu...

PS: ba da, este vorba despre cine este fericit.

Old 06-05-2005, 20:04   #94 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

ALBastru, read this book.

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2005, 22:42   #95 (permalink)

ole!

Dinamo - Farul 1-0 - finala Cupei României

Pentru a 5-a oară în 6 ani Dinamo câştigă Cupa României! Într-adevăr un joc cam modest, însă pragmatic şi eficient cu care echipa a îndeplinit unul dintre obiectivele acestui sezon. Urmează meciul cu Rapid, Duminică, şi probabil că la moralul pe care îl are echipa... nu cred că vor fi probleme prea mari.

Fie vreme bună, fie vreme rea, câini până la moarte şi dincolo de ea!

racheta is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2005, 22:56   #96 (permalink)
Moderator

la moralul echipei.. s-ar putea ca problemele sa nu para mari. la modul cum joaca insa.. s-ar putea sa fie de-a dreptul insurmontabile.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 10:36   #97 (permalink)
Registered User

serbanica's Avatar

bineee

Cu toate ca au prins un sezon cam prost tot au dovedit ca se poate. Au luat Cupa si poate cu putin noroc realizeaza iar eventul. Ar fi ceva..si ar fi culmea ca Steaua (pentru care am tot respectul pentru ce a facut in UEFA anul asta) sa nu vada nimic din campionatul nostru.

HAI DINAMO !!!!

Sa cresti mare si voinic fara sa mananci nimic !

serbanica is offline    Send Message via Google Talk to serbanica Reply With Quote
Old 12-05-2005, 21:11   #98 (permalink)
shr00m

Black_Elf's Avatar

shieeet, frumos meci parerea mea e ca Farul a jucat mai frumos, dar fotbalul se joaca pe goluri . Oricum felicitari dinamo si sper sa castigati campionatul si sa ne trimiteti in uefa

Black_Elf is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 22:08   #99 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

ba vreau sa stiu si eu exact care e regula....deci dinamo a luat cupa...daca ea prinde loc de C1(adica campioana) inteleg ca in uefa merge finalista cupei...dar daca termina pe 2(deci si in campionat prinde tot loc de uefa)....in uefa merge locul 3 din campionat?

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 22:13   #100 (permalink)
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

Pai daca clasamentul la sfarsit ar arata asa : 1. Steaua 2. Dinamo, in CL Steaua si in UEFA Dinamo si Farul, nu ?

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules