![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii lui Dinamo. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #102 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Baftă duminică.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
apropo de cupa...am fost pe stadion (ceea ce mi se intampla doar la meciurile importante) si, din motive economice, am stat cu un prieten la tribuna a 2a, pe mijloc, intre fanaticii suporteri ai echipei Dinamo. ii dau dreptate lui ALBastru....asa masa de animale incapabile sa-si infranez frustrarile nu am mai vazut...la sfarsit era sa luam bataie (desi aveam tricouri cu dinamo pe noi) de la un spectator mai solid pentru ca i s-a parut lui ca noi tinem cu farul... si asta doar pt ca dupa 20 de min de joc ne-a pierit elanul, vazand cat de prost paote juca echipa noastra si cat de inimosi si dornici sunt constantenii...evident ca tin cu dinamo, dar nu m-am putut bucura ca descreieratii din jur pentru o cupa foarte mincinoasa, venita la capatul unui sezon destul de slab si a unui meci extrem de modest, care a aratat clar limitele echipei. asa ca eu la tribuna a 2a nu mai calc.... e adevarat ca la meciul cu manchester a fost alta atmosfera, mult mai frumoasa, dar acum am fost scarbit de tot! oricum, forza dinamo sa luam si campionatu ca sa poata steaua sa joace iar bine in uefa
__________________ Vivat la revolution! | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Ce scrie Tolontan in Gazeta ... super tare: "Finala Cupei s-a terminat de un sfert de oră. Cu medaliile la gît, constănţenii îşi salută galeria şi merg în stînga podiumului, undeva în zona fanilor dinamovişti. Aceştia le strigă "**** la rechini!", ceea ce, să recunoaştem, e un gest de curaj demn de o emisiune specială pe Discovery." | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
In UEFA Dinamo si locul 3. Farul merge in UEFA doar daca ia Dinamo titlul.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Quote:
ba da, fara dubii...d-aia spunam, dupa ce ne-a eliminat polonia varsovia ca mai bine mergem in uefa si o lasam pe steaua sa se faca de ras in cl!
__________________ Vivat la revolution! | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vom şti tot iar ce nu vom şti vom afla! | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Din pacate am cam pierdut orice sansa la titlu dupa meciul de aseara Ce pacat....Dinamo a jucat foarte inteligent aseara, dar a trebuit Goian sa "rezolve" soarta titlului Ce sa mai zic, sa-l injur acum? A gresit, asta este, sunt tare suparat, dar ce mai conteaza acum... Ne ramane macar Cupa anul asta...pacat pentru ca se putea mai mult zic eu...Steaua este virtual campioana, cred ca este imposibil sa mai piarda titlul...
__________________ Asus F3Sa - Core 2 Duo T7700, 15.4", 2GB RAM, HDD 160GB, Ati Radeon HD2600 512M, etc.. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Salgado: stii cum e,prima dragoste nu se uita niciodata... ![]() Cat despre titlu,Steaua are prima sansa,dar e departe de a se fi jucat...Daca Steaua nu invinge la National,se demoralizeaza,apar iar scandaluri,dinamo prinde iar curaj etc...Oricum Steaua are program mai greu ca dinamo... | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Hai nu o mai dati in diverse ce naiba..titlul e jucat. Pai tu crezi ca Steaua (asa prost cum o juca ea) mai risca ceva?? Hai sa fim seriosi...asa prost cum joaca, tot o sa castige....si ca sa fim un pic realisti, mi-e teama ca Dinamo e cam demoralizata acum, si mi-e ca o mai comitem cu vreun egal ceva ![]() Cat il priveste pe Goian, oricat de stelist ar fi, nu a facut-o intentionat, in definitiv el castiga bani la o eventuala castigare de campinat , deci cred ca nu e masochist . Atata a putut el ieri... nu ca ar putea prea mult de fel , oricum, cred ca zboara de la Dinamo...
__________________ Asus F3Sa - Core 2 Duo T7700, 15.4", 2GB RAM, HDD 160GB, Ati Radeon HD2600 512M, etc.. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | Hai nu o mai dati in diverse ce naiba..titlul e jucat. Pai tu crezi ca Steaua (asa prost cum o juca ea) mai risca ceva?? Hai sa fim seriosi...asa prost cum joaca, tot o sa castige....si ca sa fim un pic realisti, mi-e teama ca Dinamo e cam demoralizata acum, si mi-e ca o mai comitem cu vreun egal ceva iar apare cate cineva care da ca sigura castigarea campionatului. acum vreo 4 etape la fel veneau cativa cu.. 99%. oricare din cele trei poate castiga. 4 puncte nu-s multe la cat mai e de jucat si la cum joaca steaua... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|