![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii lui Dinamo. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1404 (permalink) | ||
|
Mda... Moti a plecat la Siena. Pacat, sambata a zis ca nu pleaca si acum...
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #1405 (permalink) | ||
| Lololol
Looooool ce facurati muica? Nu mai dati drumul la derbedei sa iasa din tara ca ne fac dracului de ris peste tot unde se duc si nu mai putem sa ne bucuram linistiti de concedii cu nevestele ca se uita aia urit la noi! Suporterii "cîinilor" declanşează războiul la Nijmegen! "Fanii dinamovişti au şocat prin comportamentul pe care l-au avut. Extrem de nervoşi, aceştia şi-au scos curelele şi i-au lovit pe suporterii olandezi şi forţele de ordine. Au aruncat cu scaune în teren, şi cu torţe, una lovindu-l chiar pe portarul Babos!" "Dinamoviştii au probleme la Nijmegen. Sînt încă la Goffert Stadion, aşteptînd autocarul să îi ducă la aeroport pentru a putea decola spre Bucureşti Forţele de ordine nu îi lasă pe alb-roşii să părăsească arena, pentru că într-o pădure din apropierea stadionului este un grup de fani olandezi care aşteaptă să atace autocarul"
__________________ I am a bomb technician. So if you see me running, try to keep up | |||
|
| | #1406 (permalink) | ||
|
Nu stiu care au fost mai penibili in seara asta: suporterii sau echipa. Jenanta prezentare, nu a jucat nimeni nimic
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #1407 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Bucuresti |
Din pacate, cine conduce Dinamo (era bun un semn de intrebare aici!), ma refer la actionari, au suficient de multi bani, ba chiar mai mult decat le trebuie... dar creier, ioc! Sunt caine, dar cand ii vad pe Borcea si pe Turcu... Isi dau la 'oase' unul altuia prin intermediul suporterilor, suporterii care ne fac de kko pe unde se duc... or fi aia de la peluza II?...
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|