![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cine ia campionatul? | |||
| Steaua | | 25 | 69.44% |
| Dinamo | | 6 | 16.67% |
| Rapid | | 3 | 8.33% |
| National | | 0 | 0% |
| Farul | | 1 | 2.78% |
| Poli Timisoara | | 0 | 0% |
| Alta.... | | 1 | 2.78% |
| Voters: 36. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
si eu sunt de aceeasi parere: desi poate ar fi meritat dupa cum au jucat in tur, steaua va pierde campionatul anul acesta, din nou. asta pentru ca jucatorii sunt obositi, lotul este redus numeric si valoric, certurile intre zenga si gigi fac numai rau si toate chipele care vor juca cu ei in ultimile tape vor dori sa-i bata, ceea ce nu se poate spune despre adversarele lui dinamo! noi mai avem doar un singur meci, desi mi-e teama ca si dinamo-rapid va fi poate blat, intr-un sens sau altul
__________________ Vivat la revolution! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
putin imi pasa cine il ia...ca tot nu facem nimik in Ch.League ca in Uefa conteaza numai ca patronii de cluburi sa-si traga bani din transferuri daca elimina echipa lor pe cineva... ---o data in viata Radoi la Arsenal pe 7M E si nu l-a lasat Jiji...si ala prost ca daca arata intentie il lasa Becali sa plece...ce dreaq ,credeau ca luau Uefa? vise tatah ! Poate la anu' daca nu se retrag aia de la Balkan P. sa faca Poli ceva...slabe sanse si asa ...macar aia au stadion si suporteri ...
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
are si steaua suporteri...multi si prosti...pierde un meci : mue Dorinel,sa iasa bosorogu de pe teren, mue Dica, Lacatus-Lacatus (si cand o sa vina asta o sa-l dea afara la fel ca pe oricare altu)...si sunt stelist si nu sunt mandru de asta...si hai sa aruncam cu pietre in dinamovisti ca ii uram de moarte ca ....?!?! hai sa suferim pt 11 retarzi care plimba o basica...e doar un joc...primatelor
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Treishtrei, tu cu cine vorbesti?
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Am vazut ce au,numai frustrati tuciurii(la fel ca fratii lor de langa calea ferata) si copii vopsiti pe fata,de zici ca sunt blackeri,iar singura lor cantec e legat de bucuresti. Daca nu esti mandru ca esti stelist,pur si simplu nu mai fii stelist! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
"Am vazut ce au,numai frustrati tuciurii(la fel ca fratii lor de langa calea ferata) si copii vopsiti pe fata,de zici ca sunt blackeri,iar singura lor cantec e legat de bucuresti." Hai amice plimba ursu'. Se canta foarte rar de Bucuresti (si se canta mai ales de Dinamo) , noi ne incurajam echipa nu injuram pe altii. Am vazut ce se intampla cand joaca nationala la Bucuresti : unii striga m^^ Steaua , altii m^^ Dinamo si restul m^^ Rapid. Si nu cred ca are sens sa discutam cine are mai multi tuciurii (nu ca ar avea o importanta foarte mare). Ontopic ca tot vroiam sa o spun : nu stiu cine castiga (probabil Steaua) dar a fost o editie foarte slaba. P.S. Ce fain e sa bata presedintele echipei proprii suporteri. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|