![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Transferuri intersezon in/din Divizia A
Daca aflati ceva senzational(sau nu )...Deocamdata eu stiu doar de devalizarea Craiovei de catre Dinamo&Phecali&Co. (PNA should look into this) si restul sunt zvonuri In general, sper ca toti sa plateasca impozit pe ce aduc si pe salarii, ca si mie imi ia bani din salariu statul...vezi pungile lui Jiji si buteliile lui Netoiu
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Bagă matale şi sursa.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Atunci va rog sa bagati sursa si la toate zvonurile lansate aiurea, ca e tot aia
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|