Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-07-2005, 00:32   #1 (permalink)
Registered User

[$ir] spAwn's Avatar

Provincia ataca titlul

Ce parere aveti despre ce se creeaza la Timisoara si acum si la Cluj...
Daca mai ii adaug si pe Farul la acestea si eterna echipa fara bani Nationalul se pare ca ceea ce se creaza pe acolo va deveni o lupta cam in 7 la titlu...
Ce credeti va fi la fel de usor lupta asta in 3 sau se incing apele si la noi si va deveni mai corect campionatul ?

Era sa ii uit blatuitorii nostri de toate zilele Gloria Bistrita, oare s-au indreptat de cand a venit Nelutu Sabau la echipa.

Sunt putin dezamagit de Otelul speram sa puna si ei probleme dar se pare ca sunt la un pas de faliment...

Ultima declaratie a lui Arpad Paskany de astazi:
Este timpul ca titlul sa ajunga in provincie, la fel ca in formula 1 cand doar o echipa castiga tot timpul devine plictisitor asa ca ar trebui sa se schimbe si castigatoarea titlului.

[$ir] spAwn is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2005, 10:02   #2 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Fara suparare, dar in sezonul trecut si U Craiova "se lupta" pentru titlu. Si uite unde au ajuns

jijea is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2005, 10:10   #3 (permalink)
Registered User

La cati sacali sunt prin Bucuresti chiar crezi ca o sa mai castige vreo echipa din provincie titlul vreodata?

430076 is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2005, 14:16   #4 (permalink)
Watcher

Datenshi's Avatar

Titlu: Provincia ataca titlul

[...]Daca mai ii adaug si pe Farul la acestea si eterna echipa fara bani Nationalul se pare ca ceea ce se creaza pe acolo va deveni o lupta cam in 7 la titlu...[...]

Nationalul e din provincie?
Eu nu cred ca au sanse reale anul asta. Poate doar Poli. Dar daca vor continua sa investeasca si cei din provincie, probabil la anul vom avea mult mai multe echipe cu pretentii la titlu.

Datenshi is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2005, 23:58   #5 (permalink)
Registered User

[$ir] spAwn's Avatar

Greseala mea mestere Nationalul nu este din provincie, dar sincer este un out-sider si f bine...

Da dar cred ca ce a fost la Craiova anul trecut si ce e la Poli anul asta e o mare diferenta...Dinel e la un pas de a intra la facultate [ bulau] iar BkP este o firma care se respecta...de altfel uita-te si tu la numele pe care le au in lot si te vei lamuri...

Old 15-07-2005, 00:17   #6 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

Batalia pentru titlu se va da intre Steaua, Dinamo si Rapid...Asa vad eu momentan. Cele mai mari sanse le au Dinamo si Rapid.
Poli nu are nici cea mai mica sansa. Poate locul 3, dar titlu no way. Si asta nu neaparat pt ca nu au valoare...

forzajuve is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 00:29   #7 (permalink)
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

Dinamo, Rapid, Steaua, Poli, Farul, CFR.
imo

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 13:31   #8 (permalink)
Moderator

daca spui ca lupta se va da in vreo sapte.. plasezi stacheta prea jos.

e plauzibil chiar ca lupta sa se dea in.. unu. si anume dinamo.
as exclude fara drept de apel din lupta asta clujul, farul, nationalul, probabil si rapidul. daca e sa fie competitie.. probabil o sa vina din partea stelei si a lui poli.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 13:52   #9 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

Quote:
Originally Posted by ild12
e plauzibil chiar ca lupta sa se dea in.. unu. si anume dinamo.
as exclude fara drept de apel din lupta asta clujul, farul, nationalul, probabil si rapidul. daca e sa fie competitie.. probabil o sa vina din partea stelei si a lui poli.
In privinta Rapidului eu zic ca te inseli...Sezonul trecut au avut o trupa foarte buna si au fost aproape de a castiga titlul. Au o trupa buna, Razvan se pare ca face o treaba buna acolo si s-au si intarit cu cap.

Steaua e intotdeauna candidata la titlu. Au o trupa omogena, au jucatori valorosi, caliti in meciurile tari din Uefa. Dar a plecat D. Munteanu, care era extrem de important pt Steaua. Ramane de vazut cum se vor descurca fara el si cat de capabil va fi Protasov.

Dinamo nu a mai vandut jucatori importanti (gen C.Niculescu,F.Petre), in retur poate va reveni si Danciulescu, s-a intarit, ramane de vazut cum se va descurca Andone, daca va construi o echipa competitiva cu noii jucatori de la Craiova. Dar cu siguranta vor fi acolo sus. Nu vreau sa fiu rautacios, dar chiar daca in anii trecuti (ult 2 sezoane sa zicem) au avut o trupa mai slaba valoric si jocul lor nu mergea, ei tot erau sus si se bateau pt titlu. Isi reveneau subit in a 2-a parte a campionatului. Habar n-am de ce ()
Iar daca se va pune problema ca lupta la titlu sa se dea intre Dinamo si Poli, va castiga clar Dinamo, chiar daca au un lot mai slab dpdv valoric. Dinamo e Dinamo totusi...

forzajuve is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 14:32   #10 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

ild12 eu zic ca Rapid o sa se bata serios pentru titlu anul asta.
Au echipa solida, jucatori omogeni care se cunosc bine intre ei si cel mai important, o dorinta foarte mare de a iesi din umbra Stelei si a lui Dinamo.
Ramane de vazut ce o sa se intample si in clasament...

jijea is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 19:38   #11 (permalink)
rubber duckie

tizu's Avatar

personal, poli nu-mi inspira deloc incredere...
o sa fie again lupta in trei...cred

tizu is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 20:56   #12 (permalink)
Moderator

In privinta Rapidului eu zic ca te inseli
se poate. oricum.. ideea e ca nu vor fi mai mult de trei pretendente. una cred ca o sa fie sigur dinamo.. iar celelalte doua vor fi dintre steaua, poli si rapid.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 21:36   #13 (permalink)
shinigami

COMMISS@RU's Avatar

Lupta pentru titlu va fi tot in trei,aceleasi echipe ca si in ultimii 13 ani si asta nu pentru ca poli sau cfr-ul sau farul nu ar avea loturi combative, ci pentru ca nu au conduceri "influente".

COMMISS@RU is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 21:53   #14 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Quote:
iar BkP este o firma care se respecta.
Lol , pe ce lume traiesti ? Balkan Petroleum e proprietara RAFO Onesti. Adica aia de la BkP sunt cei care au vandut benzina pe piata iar cei 40% cit reprezentau acciza statului i-au bagat in buzunar. Si de aici scandalul de rigoare . Se tot stringe latzul pentru ei , din momentul in care se termina urmarirea penala si sunt trimisi in instanta au terminat-o.

Lupta la titlu se va da in mod evident intre Steaua ,Dinamo si Rapid . Cu mentiunea ca Rapidul e cu sansa a treia , atita timp cit Copos e din ce in ce mai zgarcit cu banii bagati in echipa.

Restul se vor bate pentru locurile 4-16 , ca de obicei.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 23:21   #15 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Cred ca nu faci diferenta intre "care se respecta" si "respectabila"

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 23:24   #16 (permalink)
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

Quote:
Originally Posted by COMMISS@RU
Lupta pentru titlu va fi tot in trei,aceleasi echipe ca si in ultimii 13 ani si asta nu pentru ca poli sau cfr-ul sau farul nu ar avea loturi combative, ci pentru ca nu au conduceri "influente".
Hehe ca bine le zici

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2005, 00:17   #17 (permalink)
Registered User

[$ir] spAwn's Avatar

Si cred ca asta este dezamagitor ar fi superb sa vad un campionat dupa sezonul 91-92 disputat la fel ca acela unde echipa cucel mai bun lot a castigat titlul...oare cand se va intampla asta din nou ?

Stiu si de BkP ca este proprietara RAFO dar din cate stiu eu s-au linistit apele si parca nu mai sunt probleme in legatura cu asta...ori au fost musamalizate bine de tot...

Old 20-07-2005, 16:06   #18 (permalink)
Registered User

eddymutu7's Avatar

Desi mias dori la fel de mult sa castigfe Poli titlu,cat si ekipa mea de suflet...ptr ca suntem infratiti...sau cel putin eram...ca sezonu trecut la timisoara parca sa rupt ceva ..cum ramane cu "Poli si Rapid ... te iubim la infinit"?
O sa fie greu atat ptr voi cat si ptr noi ptr ca toti stim cat de greu e sa te lupti cu dinamo si cu brigada de arbitri

eddymutu7 is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2006, 18:41   #19 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

dezamagitoare poli

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2006, 18:53   #20 (permalink)

pocniţi

racheta is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc