![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Provincia ataca titlul
Ce parere aveti despre ce se creeaza la Timisoara si acum si la Cluj... Daca mai ii adaug si pe Farul la acestea si eterna echipa fara bani Nationalul se pare ca ceea ce se creaza pe acolo va deveni o lupta cam in 7 la titlu... Ce credeti va fi la fel de usor lupta asta in 3 sau se incing apele si la noi si va deveni mai corect campionatul ? Era sa ii uit blatuitorii nostri de toate zilele Gloria Bistrita, oare s-au indreptat de cand a venit Nelutu Sabau la echipa. Sunt putin dezamagit de Otelul speram sa puna si ei probleme dar se pare ca sunt la un pas de faliment... Ultima declaratie a lui Arpad Paskany de astazi: Este timpul ca titlul sa ajunga in provincie, la fel ca in formula 1 cand doar o echipa castiga tot timpul devine plictisitor asa ca ar trebui sa se schimbe si castigatoarea titlului.
__________________ In hell I am ... From hell i'm returning ... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Titlu: Provincia ataca titlul [...]Daca mai ii adaug si pe Farul la acestea si eterna echipa fara bani Nationalul se pare ca ceea ce se creaza pe acolo va deveni o lupta cam in 7 la titlu...[...] Nationalul e din provincie? Eu nu cred ca au sanse reale anul asta. Poate doar Poli. Dar daca vor continua sa investeasca si cei din provincie, probabil la anul vom avea mult mai multe echipe cu pretentii la titlu.
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Greseala mea mestere Nationalul nu este din provincie, dar sincer este un out-sider si f bine... Da dar cred ca ce a fost la Craiova anul trecut si ce e la Poli anul asta e o mare diferenta...Dinel e la un pas de a intra la facultate [ bulau] iar BkP este o firma care se respecta...de altfel uita-te si tu la numele pe care le au in lot si te vei lamuri...
|
| | #8 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
daca spui ca lupta se va da in vreo sapte.. plasezi stacheta prea jos. e plauzibil chiar ca lupta sa se dea in.. unu. si anume dinamo.as exclude fara drept de apel din lupta asta clujul, farul, nationalul, probabil si rapidul. daca e sa fie competitie.. probabil o sa vina din partea stelei si a lui poli. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Steaua e intotdeauna candidata la titlu. Au o trupa omogena, au jucatori valorosi, caliti in meciurile tari din Uefa. Dar a plecat D. Munteanu, care era extrem de important pt Steaua. Ramane de vazut cum se vor descurca fara el si cat de capabil va fi Protasov. Dinamo nu a mai vandut jucatori importanti (gen C.Niculescu,F.Petre), in retur poate va reveni si Danciulescu, s-a intarit, ramane de vazut cum se va descurca Andone, daca va construi o echipa competitiva cu noii jucatori de la Craiova. Dar cu siguranta vor fi acolo sus. Nu vreau sa fiu rautacios, dar chiar daca in anii trecuti (ult 2 sezoane sa zicem) au avut o trupa mai slaba valoric si jocul lor nu mergea, ei tot erau sus si se bateau pt titlu. Isi reveneau subit in a 2-a parte a campionatului. Habar n-am de ce ( )Iar daca se va pune problema ca lupta la titlu sa se dea intre Dinamo si Poli, va castiga clar Dinamo, chiar daca au un lot mai slab dpdv valoric. Dinamo e Dinamo totusi... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| ild12 eu zic ca Rapid o sa se bata serios pentru titlu anul asta. Au echipa solida, jucatori omogeni care se cunosc bine intre ei si cel mai important, o dorinta foarte mare de a iesi din umbra Stelei si a lui Dinamo. Ramane de vazut ce o sa se intample si in clasament...
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Lupta la titlu se va da in mod evident intre Steaua ,Dinamo si Rapid . Cu mentiunea ca Rapidul e cu sansa a treia , atita timp cit Copos e din ce in ce mai zgarcit cu banii bagati in echipa. Restul se vor bate pentru locurile 4-16 , ca de obicei.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Si cred ca asta este dezamagitor ar fi superb sa vad un campionat dupa sezonul 91-92 disputat la fel ca acela unde echipa cucel mai bun lot a castigat titlul...oare cand se va intampla asta din nou ? Stiu si de BkP ca este proprietara RAFO dar din cate stiu eu s-au linistit apele si parca nu mai sunt probleme in legatura cu asta...ori au fost musamalizate bine de tot...
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Desi mias dori la fel de mult sa castigfe Poli titlu,cat si ekipa mea de suflet...ptr ca suntem infratiti...sau cel putin eram...ca sezonu trecut la timisoara parca sa rupt ceva ..cum ramane cu "Poli si Rapid ... te iubim la infinit"? O sa fie greu atat ptr voi cat si ptr noi ptr ca toti stim cat de greu e sa te lupti cu dinamo si cu brigada de arbitri | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|