![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Parerea mea este ca nu numai ca influenteaza prost jucatori care joaca de vreo doua meciuri incoace cam in doru leli dar si pe noi suporteri cei mai patimasi.Dupa isprava cu dinamo a mai venit si acest meci cu rapiduletul care nea cam pus cu botul pe labe si nu mai avem replica in fata lui dinamo.Eu cred ca nu este deajuns numai istoria.Rezultatele vorbesc acum nu cele cu 10 ani inainte,nu?
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Sezonul trecut extraordinar de important pt Steaua a fost Dorinel Munteanu. Acum Protasov a ratat supercupa datorita greselilor lui (schimbarile), returul cu Rosenborg si Cupa. E dureros intr-adevar, dar totusi imi place foarte mult cum joaca echipa. 4-0 cu National, 4-0 cu Galati, prima repriza din meciul cu Dinamo. Joaca spectaculos. Eu cred ca ar trebui sa ramana, poate in timp va umbla la mentalitatea jucatorilor, va schimba ceva pe parcurs.
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Pentru ca Steaua este o echipa mult prea mare pentru a fi interesata de Cupa Romaniei unde joaca in mare parte echipe de mana a doua. Cat despre Protasov sunt total de acord cu ramanerea sa la echipa. Eu cred ca este un antrenor valoros totusi dar care nu a sosit la echipa decat de cateva luni. Poate ca inca nu a avut ocazia sa cunoasca abilitatile si defectele fiecarui jucator. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
si daca pot sa te intreb, de unde stii ? nu vreau sa ma gandesc ca un om se poate injosi astfel de la primul meci oficial la o echipa noua... raman la parerea mea .. SF *stii ca daca doar se auze un zvon ceva era pe prima pagina si in gsp si in prosport, la ce boala au aia pe becali
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
cred ca cineva ii pune in fiecare zi droguri in bautura lui barney fara ca el sa stie,altfel nu se explica aberatiile pe care le scoate...
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Nu stiu, nici pe mine nu ma intereseaza cupa. 2 meciuri cu Dinamo, castigarea campionatului, intrarea in CL sau cat mai mult meciuri in UEFA. Cupa Romaniei ... n-ajuta la nimic. Sau ajuta, in caz ca Steaua n-ar iesi in primele 3 locuri din campinat, ceea ce e foarte putzin probabil.
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|