![]() |
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: In fata PC-ului |
Tilul ar trebuie sa se numeasca RUSINEA rAPID! S-au facut de tot c_____l in seara asta.Mai intai cu terenul udat si apoi cu nervii din teren.Au facut atata taraboi,atatia nervi si nu au avut 1(UN) SUT PE POARTA!!!S-a vazut din nou ca rapidul e o echipa de maxim jumatatea clasamentului.Inca o data rusine.Si parerea mea e ca trebuia oprit meciul iar Steaua sa castige la masa verde.Acum macar sa vedem ce sanctiuni se vor lua.....da ma mir | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Referitor la joc nu am ce sa comentez, pentru ca au fost penibili. Dar sa nu acuzam doar galeria Rapidului, pentru ca si aia de la Steaua au facut la fel. Eu cand am ajuns la meci zburau bucati de scaune intr-o veselie.
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2004 | Quote:
Eu zic ca ambele echipe ar trebui sa aiba terenul suspendat vreo cateva etape dupa meciul asta, sa invete galeriile ca nu te duci la stadion ca sa arunci in niste oameni cu ce-ti pica in mana. Oricum, cred ca nu ma mai uit cel putin sase luni la vreun meci din divizia lu' Mitica dupa gunoiul asta de meci. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ambele galerii s-au facut de rusine adica, daca stau si ma gandesc, nici nu tre sa ne miram nu sunt nici rapidist nici stelist dar nu tre atacata doar galeria rapidului, si cei de la steaua au aruncat, vezi scaunul zburator spre arbitru
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | Rapidul macar a incercat sa joace fotbal, chit ca n-a reusit. Turma lui berbecali s-a bagat cu curul in poarta si n-a avut nici macar un singur atac vreo 50 de minute. in conditiile date.. steaua a jucat ce trebuia. om in minus.. doua meciuri solicitante in aceeasi saptamana.. adversar plictisit de odihna.. recolta.. 7 din 9. eu zic ca au iesit bine din varful asta de arcina. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
In urma celor postate pe acest thread, 2Good4U are avertisment.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|