![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Discutii despre Sportul. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | Sportul Studentesc
cred ca isi merita locul aici si o echipa inimoasa ca SS este una din favoritele mele si cred ca tinde sa devina si ale voastre chiar acum conduce pe dinamo cu 3-0 nu ma intereseaza daca pana la urma pierde, dar jocul lor este i n c a n t a t o r deci SE POATE ! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
O sa vezi ca pe Mazilu, Ferfelea, Curelea si eventual C. Lazar o sa ii vanda la Poli TM sau la Steaua. Fara aia Sportul va fi ZERO ![]() btw... pana una alta este 3-4 (a marcat pt. Dinamo - C. Grigorie)
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 |
pai uite ca banditul de Siman a bagat ceva bani .... atat cat a bagat.....nu toata lumea e becali (admit ca ar fi frumos sa se tina echipa) sunt stunned pt faptul ca baietii astia nu au o prima......they just play.....beautiful! principiul ramane: pt fotbal adevarat nu tre' sa faci investitiile galaxiei... apropos de galaxie...look @ real madrid....au bagat catraliarde in jucatori....dar nu e o echipa.....imho, perez e cel mai mare manelist.......a luat ce era mai scump ca sa fie si el p.i.m.p. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
@IcXvS ai perfecta dreptate si este pacat ca o echipa ca Sportul sa se destrame.
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2004 | Quote:
.Numai dinamovist sa nu fi in ziua de azi . Cred ca la 4-4 sperau saracii .
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|