![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | Ionica Serea demoralizat
tocmai am vazut la tv un fel de interviu cu impricinatul care, plangand a zis ceva de genul: dupa meciul dinamo-national, mama mea care m-a nascut a venit la mine sa imi reproseze ca m-am luat dupa netoiu si ca m-a cumparat etc......sotia mea cu care dorm in pat de 12 ani nu ma crede....daca nici ei nu cred ca am gresit!...ma simt singur etc....... hmmmm mie mi s-a parut sincer......nu retin toate detaliile din meciul respectiv...in meciul cu steaua mi s-a parut ca ar fi putut da un penalty la jardel....si rosu lui Iacob......sincer as putea sa inteleg ca a gresit.... cum toata lumea de pe CG are o parere si stie in detaliu de la fisiune nucleara pana la remaiat ciorapi intreb........ teatru sau acces de sinceritate ? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Uita-te pe gsp.ro si o sa vezi o statistica a lui Serea in ultimii ani ...cate un meci nenorocit pe an ...cu erori grave...Eu zic ca e un nenorocit (si nu spun asta pt ca sunt stelist ) ...Probabil ca a luat de fiecare data o carutza de bani si l-a durut in pix ca il retrogradeaza..etc...teatrul e asa de forma. Serea :fuckoff:
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Ala din cupa a cam fost pe fata. Gresesti nene, dar doar intr-o parte?! Si de mai multe ori?! Asta cu Steaua din ce am inteles a gresit in ambele parti. As putea intelege ca a venit dupa o suspendare, era cu vegetala in ochiu' maro si asa e cel mai usor sa faci greseli.
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | Quote:
ma cu nationalu' mi s-a parut tendentios....asta cu steaua mi se pare o scuza pt echipa ca vezi Doamne, ne-a furat aribtru......mie cea mai mare greseala mi se pare ca nu i-a dat rosu lu' iacob....in rest, steaua a jucat prost.....greseli cu siguranta au fost dar nu de anvergura pretinsa | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Serea este un gunoi si nu numai pt. ce a facut sambata trecuta la Bistrita. Oricum i s-a cam umplut paharul .
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
cred ca e demoralizat omul. cand te loveste in plex realitatea propriei nepriceperi(ca sa nu prezum alte lucruri mai grave).. nu trebuie sa fie prea placut. a doua oara trimis in c.. ar trebui sa fie crucea pe cariera lui in fotbalul care conteaza.
| ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
ce sa mai sensibilizeze bai nene? ca data trecuta a luat 23 de etape de suspendare (asa scria pe gsp). Acum o sa-i spuna : "lasa mey, mai greseste si omul!" ??
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
si vezi ca au fost presiuni sa fie adus din nou in divizia A , eu unul nu mai pot de serea pt ca punctele alea le-a furat, halit el cu padureanu zici ca era la "ciuprize, ciuprize" asa ma sensibilizat sa arbitreze la meciuri din alea pe tern sintetic sa ne lasa cu interpretarile astea ca i-ar da lacrimile si lui Gh.Dinica da ce sa zic ca sa vb frumos mi-a umplut fundu' de lacrimi ...!!!!!
__________________ VR / 46 - "Scusate il ritardo" (Eng: Sorry for the delay) nr.8 Last edited by raziel_gabi; 11-05-2006 at 20:40. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|