![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | Quote:
a fost putin cam rusinos pt craiova sa retrogradeze, dar sanatos...sincer nu cred ca au disparut si problemele, dar e un exemplu de decadere si regrupare. sa vedem! | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
eu sper sa le mearga bine...sincer ca stelist ma bucur ca au promivat...decat sa am meciuri cu pandurii sau bacau e mai bine sa avem un derby cu U Craiova...chiar le-am dus lipsa un an in Diviza A... ![]()
__________________ Footbal Manager 2008 - more addictive than crack | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Fara comentarii off-topic sau anti-Craiova.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti |
La Craiova, ca la mai toate echipele de pe la noi, lipsesc banii, lipsesc cativa jucatori buni, experimentati. Poate lotul o fi bun pentru B, insa daca nu raman in primul esalon anul asta e naspa. Si nu cred ca raman daca nu se fac cateva achizitii. Marele investitor Mititelu trebuie sa cumpere ceva valoros, nu sa viseze la locuri de cupe europene sau titlu. Oricum, generalizand, chiar daca sunt cateva performante la nivel european, campionatul nostru e slab, e format din echipe mediocre si asa o sa ramana pana in ziua cand echipele din provincie nu vor mai pleca capul asa usor in fata Capitalei... Obisnuiam sa ascult etapa sau sa mai vad un meci la televizor insa acum nu mai am de ce. Echipele joaca un fotbal fara orizont, antrenorii ori sunt prosti ori au jucatori prosti, lipsiti de talent sau macar de dorinta de a juca, si te cam apuca plansul. Sper sa-si revina Craiova si sa nu se bata pt evitarea retrogradarii... | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| http://www.onlinesport.ro/downloads/ds02018.avi eu nu inteleg ce a fost in capul lui buta cu autogolul ala | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|