![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| De ce tinem cu...?
Acest topic il pun pe divizia A si nu pe sport, pt ca ma intereseaza opiniile in privinta echipelor noastre, aka a alegerilor pe care le-am facut inca din copilarie, cand nu stiam cu ce se mananca fotbalul . Nu se vrea un fel de "cu ce echipa tineti?", ci o explicatie a motivelor ce v-au determinat sa tineti cu echipa de suflet. Incep eu. Tin cu Sportul Studentesc de prin anii '80 (83-84) cand in echipa evoluau Coras, Iorgulescu, nasu' si mai ales Hagi . Pe vremea respectiva mi-am pus problema "Cu ce echipa sa tin?" ca orice pici. Initial am vrut sa tin cu Steaua, dar am decis sa aleg un alt club, prea tinea toata lumea cu echipa ros-albastra. Eu am vrut altceva, am vrut sa fiu diferit de ceilalti . Sportul era atunci o echipa de top, jucand si in cupa UEFA.
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cu Steaua, din 1981 sau 1982. De ce? Pentru ca tata era stelist si m-a lamurit el, in masura in care poti lamuri un copil tembel de 7-8 ani, ca Steaua este cea mai nobila echipa din Romania. Au trecut 24 e ani si tot asta cred, deci acum in fruntea ei se afla un...hmmmm...sa nu mai comentez. Oricum, nu el e blazonul echipei...
__________________ Freedom fighter | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
si eu tot cu steaua.. de cand? nu stiu exact. banuiesc ca ~'92... ieseam sa ma joc cu copiii in fata blocului si mai toti tineau cu steaua. motiv suficient de bun sa tin si eu. deh, aveam cam 8 ani pe-atunci. influenta tatalui nu prea s-a simtit, el tine cu craiova .
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
tot Steaua, tot influenta tatalui. promit ca voi face la fel cu copiii mei ... si cu barcelona, pentru ca intotdeauna au jucat spectaculos si mi-au placut. dar fan mai 'inrait' am devenit acum vreo 8 ani ... si cu chelsea, pentru ca acolo a jucat multi ani zola, jucatorul meu preferat.
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Tin cu Rapid din 1997. Pana atunci am tinut cu Steaua, pentru ca toti cunoscutii mei tineau cu Steaua, colegii de clasa, toata lumea. Eram pustiulica. Ce m-a facut sa nu mai tin cu Steaua : in meciul din '97 contra celor de la Aston Villa m-a enervat ingamfarea stelistilor dupa prima mansa (in care tin minte ca au facut rezultat bun) si siguranta lor ca se vor califica. Si pe cat de siguri erau ei, tot nu s-au calificat. De atunci nu i-am mai apreciat deloc, am renuntat sa tin cu Steaua, pentru ca nu mi-a placut acea ingamfare. Mi-am ales Rapidul. Buna alegere.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Dinamo de pe la 5-6 ani cand stiam ce-i aia basica. De ce? M-am nascut la 2 pasi de stadion, am copilarit p-acolo, jucam fotbal pe velodrom si p zgura, am fost sportiv legitimat la Dinamo vreme de ~ 6 ani. Si nici n-am sa-mi schimb vreodata preferata, raman la mine in suflet indiferent de cat de spurcata va fi conducerea, indiferent de cate manarii si nedreptati se vor comite sub acel acoperis, indiferent dc ploua sau e soare -> Caine pana la moarte:PPPP
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Steaua. motive: 1. mi-au placut culorile 2. influenta tatalui care avea boala crunta pe dinam0 si pe securisti (el tinea cu Craiova, Steaua in plan secund; cred ca din cauza faptului ca Steaua reusise sa mearga pana la capat cu visul european ceea ce Craiova nu reusise) 3. primul meci de care imi aduc vag aminte a fost finala CCE din 89 (mi-a ramas in minte doar atmosfera din casa - trista) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Dinamo, pentru ca primul meci pe care l-am vazut si inteles a fost returul din dubla mansa cu Hamburger SV (3:0, 2:3) din 83 sau 84. Ceahlaul, pentru ca am mers pe stadion ani buni la Piatra Neamt. In Ceahlaul - Dinamo am tinut intotdeauna cu Ceahlaul.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Cu Dinamo de 4 ani . Este prima echipa cu care tinem. Cand eram (mai ) mic 8-9 ani nu tineam cu nici o echipa de club , doar cu Nationala . Si ii auzeam pe toti pe afara ca tin cu steaua , cu dinamo si m-am gandit si eu sa tin cu echipa (mai mult la misto , atunci cand eram mic , sa raspund si eu daca ma intreba cineva cu cine tin ) . 80 % din cei de la bloc tineau cu steaua si mi-am zis : "Ba da toti tin cu steaua , ia sa tin eu cu dinamo , ca prea sunt multi stelisti" ( cei drept pe atunci stiam doar de steaua si dinamo , ce mai auzeam si eu pe la bloc ) . Si cam asta e ...
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Barcelona. Din cauza lui Gica Popescu, care a facut lucruri formidablie pentru clubul asta. Sincer, pentru mine nu prea exista alta echipa. De la noi, ce sa zic, eu sunt brasovean, nu tin cu bucurestenii (poate doar cu Sportul), iar FC Brasov pentru mine reprezinta niste blatisti imputiti. Asa ca, Siempre Barca!
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
tin cu steaua din '86. m-a dus tata la un meci aici in ghencea steaua-rapid 3-2(daca-mi aduc bine aminte) cert e ca tata vroia sa ma faca rapidist ca si el. nush de ce el e rapidist ca a crescut in pantelimon. ramane o dilema asta pentru mine ![]() si de atunci raman stelist orice ar fi. nu sunt infocat. doar tin cu ei cand au meciuri.
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Dinamo. Cand eram mai mic, eram pur simpatizant al fotbalului si nu al vreunei echipe. Mergeam cu unchi-miu pe cotroceni, vedeam cum joaca FC National, ptr ca era aproape de casa lui. Mai pe urma , mergeam cu un coleg pe Giulesti, era singurul rapidist din clasa in liceu si era singurul suporter in adevaratul sens al cuvantului, stelisti erau toti dar... erau degeaba nu stiau jucaorii nu mergeau la meciuri nimic. Mergeam si pe Sportul, era intrarea libera, si mai vedem un meci si mai jucam un sah prin peluzele de ciment nivelat de acolo cu colegii in liceu. Apoi, la sfarsitul clasei a noua , s-a intamplat: Am mers cu un prieten, dinamovist de mic pe Dinamo. (Culmea, stadionul era foarte aproape,stau pe la Victoriei, dar nu mai meresem pe acolo decat in plimbari si nu la meciuri, desi mi se mai propusese. Impact: imediat. Ptr prima oara, am inteles de ce unii oameni sunt suporteri. In primul rand fetzele din tribuna, suporterii... ma puteam identifica cu ei. Apoi modul cum se canta. Apoi culorile : alb-rosu , alea sunt culori de impact vizual, nu cacaniu compus din ros-albastru. Apoi daruirea echipei, spiritul de "caine". Am plecat impresionat. Am inceput sa merg din ce in ce mai des, si impresia mi se intarea din ce in ce mai mult. Au urmat primele deplasari, trenuri pe vremea aia. Am devenit suporter. In europa : Barcelona, de pe vremea lui Rivaldo, Kluivert. Rivaldo = ptr mine, cel mai complet si mai mare jucator al lumii (din cei pe care i-am vazut eu "live", nu comentez de Pele de exemplu). Fotbal frumos, ofensiv, spectacol. In lume : Brazilia clar(joc si spectacol, echipa cu cea mai pura definitie a fobalului), dar si Anglia (daruire, fani). | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Cu Rapid pentru ca nu imi place sa ma iau dupa turma. Inafara de asta este sigura echipa frumoasa din ro. Poate Craiova mai este asa.. dar in ultimul timp si-a bagat si acolo dracu coada. De ce ? Pai toata familia mea este Rapidista.. de la bunici pana la mine. Influenta tatalui a fost decisiva undeva prin anii 90
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Cu Steaua din '88 - 'til i die motive: 1. cand am inceput sa urmaresc fotbalul pe la 7-8 ani Steaua speria Europa. 2. pt Hagi, probabil cel mai bun jucator din romania, juca la Steaua in acea perioada 3. mi-au placut culorile 4. stadionul si atmosfera din Ghencea
__________________ CPU Z80-A 3.5 Mhz RAM 64 KB ROM 16 KB GRAPHIC 256 x 192 pixels 16 colours SOUND Beeper (10 octaves) POWER SUPPLY External AC adaptor | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
nu mai tin minte exact cand si de ce am inceput sa tin cu Steaua, dar are legatura cu participarile in champions league din anii 90, cu numele si culorile... stiu ca pe la 5-6 ani primisem un abtibild cu dinamo pe care il lipisem tare mandru pe frigider ca imi placeau culorile si cum arata stema...bine ca mi-am revenit ![]() mai tarziu imi facea o placere deosebita ca tin cu Steaua, pentru ca locuiesc intr-o zona in care 90% sunt dinamovisti
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
eu tin cu dinamo pentru ca e traditie de familie. daca e sa ne luam dupa jocul si performantele din ultimii 15 ani, ma intreb si eu de ce tin cu ei
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Eu tin cu Steaua de pe la 8-9 ani si am ales sa tin cu ei (cel putin asa gandeam atunci) datorita lui Marius Lacatus...imi placea cel mai mult....si cu timpul m-am atasta atat de mult ca Steaua mi-a ramas in suflet... Ros'-albastru 4ever ! :P
__________________ The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing. Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. nick anterior : just_sega | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|