![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Daca nu am tine cu .... cu cine am tine ??
Ma gandesc si eu . Daca acum in acest moment , nu am tine cu ......... ( la mine dinamo ) cu cine am tine . Eu as tine ori cu Sportul , ori cu Rapid , farul sau national .
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
cat mai multi dinamovisti isi cauta locul in alta parte... ![]() eu daca nu as tine cu Steaua as tine cu Barcelona
__________________ "Cand un geniu adevarat apare pe lume, il vei cunoaste sigur dupa un semn, anume ca toti imbecilii se vor uni intr-o conjuratie impotriva lui." Jonathan Swift | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2004 |
Tot cu Rapid ![]() Asa ca echipe contra carora n-am nimic as enumera FC Arges, Poli Timisoara, CFR si U Cluj, Poli Iasi, UTA (unde or mai fi astia saracii? ). S-o luam altfel, echipe cu care n-as tine nici daca ar ramane numai ele in campionat :Steaua, Farul, Craiova, Bacaul, Petrolul. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
presupun ca intrebarea se refera la "alte" echipe romanesti. olimpia satu mare. proaspat retrogradata in c insa sa speram ca o vor lovi timpuri mai bune. daca ajunge in a(yeah.. right ), langa steaua, voi avea mari dileme cu cine sa tin intr-un meci direct.altfel.. din divizia a.. sa zicem ca cfr. desi as prefera pe u. putini clujeni ar prefera altfel. ![]() de fapt.. cred ca daca ar fi sa aleg alte echipe decat steaua si olimpia, as merge pe conjuncturi de moment. cine nu-mi place cel mai putin. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
)
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
steaua, ca a fost intotdeauna la moda
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
asta era si ideea mea, dar imi era lene sa o dezvolt
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|