Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-05-2008, 17:10   #141 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

CFR a meritat sa castige aseara, bravo lor, un event meritat.

Acordul pentru stadion l-au primit deja si dupa cum au lucrat vara trecuta nu imi fac griji.

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 18:00   #142 (permalink)
Registered User

Anubis2612's Avatar

nici nu imi fac probleme ca nu o sa fie gata pana in toamna.

am incredere in conducere pt ca au facut minuni la aceasta echipa, au facut dintr-un stadion de liga III unul de CL.

Anubis2612 is offline    Reply With Quote
Old 30-08-2008, 13:30   #143 (permalink)
Moderator

l-au demis pe andone... ce tonti.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 30-08-2008, 13:32   #144 (permalink)
Registered User

Anubis2612's Avatar

cu timpul o sa vedem daca au avut dreptate sa il demita sau nu.

oricum din ce am auzit la tv el a cam pierdut vestiarul, jucatorii cica nu il mai prea doreau la echipa.

Old 30-08-2008, 13:43   #145 (permalink)
Moderator

nu stiu cat a pierdut vestiarul si cat e problema cu un lot mare, in care toti vor sa joace (adica ceva nerezolvabil cu adevarat decat reducand lotul). nu dai afara un antrenor bun pentru trei rezultate slabe.

Old 30-08-2008, 14:02   #146 (permalink)
Registered User

Anubis2612's Avatar

cum am mai spus...time will tell...

oricum din moment ce jucatorii nu te mai prea vor...e cam greu sa ramai la o echipa.

Old 30-08-2008, 14:55   #147 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Nu, e o greseala foarte mare ca l-au demis pe Andone fix cu 2 saptamani inainte de inceperea meciurilor din Champions League. O greseala copilareasca, really.
Daca si CFR-ul da in schimb de antrenori, demiteri si rechemari etc s-a dus cu ei.

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 30-08-2008, 15:04   #148 (permalink)
Moderator

Quote:
cum am mai spus...time will tell...
ce ar putea spune? in cel mai fericit caz pentru cfr, noul antrenor va obtine niste rezultate bune. asta inseamna ca schimbarea a fost justificata? teoria "socului la echipa" mi se pare o prostie. stabilitatea e aproape intotdeauna mai buna decat schimbarile la primele semne ca ceva nu merge bine.

daca erau destepti, mergeau cu andone pana la final de sezon si atunci faceau evaluarea.

Old 30-08-2008, 15:12   #149 (permalink)
standalone

Ca sa parafrazez, daca erau destepti, faceau o campanie mai buna de transferuri. Sa tii pe banca milioane de euro din diverse motive mai mult sau mai putin obiective poate reprezenta un motiv serios la tensionarea relatiilor in vestiar - aici vina e impartita.

Unii vorbesc de problema acomodarii (vezi Dorsin), eu zic ca, la fel ca si granzii, au vrut sa impuste notorietate, sa faca transferuri rasunatoare. Toate bune, doar ca rezultatul a fost unul sforaitor, cumva un fel de Dinamo 2007 reloaded.

Quote:
CFR are sanse mari sa ia campionatul. Si poate peste cativa ani sa faca si performanta adevarata, ca s-a investit mult.
Campionatul l-au luat, ramane sa demonstreze ca sunt echipa puternica. La asta mai e mult de lucru, la cum bate vantul acolo pare ceva de genul "un pas inainte, doi pasi inapoi". Ejectarea lui Andone a fost o greseala strategica

Matrix is offline    Reply With Quote
Old 30-08-2008, 15:46   #150 (permalink)
Watcher

Datenshi's Avatar

Quote:
Originally Posted by ild12 View Post
nu stiu cat a pierdut vestiarul si cat e problema cu un lot mare, in care toti vor sa joace (adica ceva nerezolvabil cu adevarat decat reducand lotul). nu dai afara un antrenor bun pentru trei rezultate slabe.
Lasa ca si returul trecut au gafait. Se pot gasi multi antrenori peste Ando.

Datenshi is offline    Reply With Quote
Old 30-08-2008, 15:52   #151 (permalink)
LR
Registered User

Quote:
Lasa ca si returul trecut au gafait.
Mai mult decat atat... "gafaiala" din finalul sezonului trecut se prelungeste si la inceputul actualului sezon. Cred ca problemele CFR-ului sunt mai degraba de manageriat decat de antrenor si nu stiu daca demiterea lui Andone ii va ajuta sa isi revina. Se pare ca CFR repeta oarecum in acest debut de sezon soarta lui Dinamo din sezonul trecut cand dupa ce a castigat la pas campionatul a cazut total...

LR is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2008, 19:40   #152 (permalink)
Registered User

ady27tdi's Avatar

Numai in Romania se poate intampla asa ceva , cand castigi toata lumea te aplauda iar cand pierzi iti vor demisia si altele ... De ce Arsenal , Manchester United nu isi schimba antrenorul dupa 3 sau 4 meciuri pierdute ? Sir Alex Ferguson este de 18 ani dupa cate stiu eu la Manchester si a trecut cu echipa si prin bune si prin rele . Este inadmisibil asa ceva , ca dupa ce Andone a castigat eventul si a calificat pentru prima data Clujul in Liga Campionilor sa fie demis , neputand sa participe (sa se bucure de rezultatele sale ) in UCL . Rusine suporterilor si rusine Romania !!!!

ady27tdi is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2008, 19:54   #153 (permalink)
Moderator

sngurii rusinati ar trebui sa fie cei din conducere. suporterii striga.. e treaba lor si le cam trece la primele semne de revigorare a echipei.

stilul asta al lucrului de mantuiala, pe termen scurt, ca sa rezolvam aparentele... exista se pare la toate echipele de la noi.

Old 31-08-2008, 20:11   #154 (permalink)
Registered User

Anubis2612's Avatar

lasa ca protasov e mai bun ca andone! de asta sunt sigur, pt ca din steaua a facut o echipa spectacol.

a dus steaua in semifinalele uefa daca tin bine minte.

Old 31-08-2008, 21:00   #155 (permalink)
milanista

end-er's Avatar

Quote:
Originally Posted by Anubis2612 View Post
lasa ca protasov e mai bun ca andone! de asta sunt sigur, pt ca din steaua a facut o echipa spectacol.

a dus steaua in semifinalele uefa daca tin bine minte.
ala era olaroiu

dar da, a imprimat un stil de joc spectaculos. eu personal l-as fi vrut inapoi in ghencea.
Diavolo! Diavolo! Diavolo!

end-er is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2008, 09:17   #156 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Daca stam stramb si ne gandim drept, CFR-ul joaca drichea inca din returul sezonului trecut. Timp sa redreseze jocul a avut dar n-a facut nimic. Eu sunt cam de acord cu demiterea lui Andone.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 01-09-2008, 10:04   #157 (permalink)
standalone

Si cand vrei sa demiti antrenorul, o faci dupa 6 etape si inaintea debutului in CL. Bine gandit, ce sa zic

Dar, nimic surprinzator, vorbim de Liga 1.

Matrix is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2008, 12:58   #158 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

orice s-ar fi intamplat antrenorul nu trebuia demis dupa 4 meciuri fara victorie... credeti ca Ferguson nu a avun niciodata 4 meciuri la rand fara victorie? el de ce nu a fost demis?
in etapa 5... cu 2-3 saptamani inainte de UCL (cea mai mare performanta a CFRului) pur si simplu nu se face asa ceva..

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2008, 13:09   #159 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Eu nu am o parere prea buna despre Andone ca antrenor, mi se pare muncitor si onest, deschis (prea deschis chiar) dar nu de top.

Insa miscarea nu trebuia facuta acum. In nici un caz. Dupa eliminarea din CL, da - mai ales daca in momentul respectiv ar fi fost pe pioneze si in campionat. Nu ca ar face CFR mare branza in CL (chiar n-are nicio sansa), dar macar de dragul aparentelor.

Intr-adevar la CFR sunt probleme de lot. Prea multi jucatori de valori apropiate, e imposibil sa nu apara discutii.

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2008, 17:22   #160 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

http://gsp.ro/stire/trombetta-noul-a...lab-95541.html

Mda. Ce pot sa zic, decat HAHAHAHA.

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules