Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-08-2006, 19:31   #1 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

CFR Cluj

Vad ca nu-i nici un thread pe aici despre echipa asta desi in opinia mea e cea mai tare din provincie
Nu sunt fan, dar simpatizez cu ei, merita toata admiratia.
Spre deosebire de Craiova sau Timisoara (unde numai gura e de ei) Clujenii tac si fac.
Tare banerul de azi de la meciul cu Pandurii "Am venit, ne-am dopat, v-am bătut, v-am pupat!"
Ce parere aveti deci de ceferisti in general?
Si ce parere aveti de acuzele de doping impotriva lui Dorinel ? (parca venite din partea lui Iacov de la National, om de care personal mi-e mare scarba)

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2006, 21:35   #2 (permalink)
Dinamovist pan' la moarte

JoeDirt's Avatar

Intr-adevar , acest thread isi merita locul aici ( bravo Dark raign pe deschidere ) . Si eu sunt de aceeasi parere , este cea mai buna echipa din provincie . Dorinel face treaba buna la Cluj .

Quote:
Originally Posted by dark reign
Si ce parere aveti de acuzele de doping impotriva lui Dorinel ? (parca venite din partea lui Iacov de la National, om de care personal mi-e mare scarba)
O prostie . Numai Iacov putea sa spuna asa ceva . Se vede ca nu mai este luat in seama de presa si sare cu declaratii idioate . Acest om nu are ce cauta in Fotbalul romanesc , strica si mai rau imaginea fotbalului romanesc .

JoeDirt is offline    Send Message via Google Talk to JoeDirt Reply With Quote
Old 26-08-2006, 22:01   #3 (permalink)
LR
Registered User

Au mers bine pana acum dar inca nu au dat de nici o echipa tare... Oricum cat ar fi de buni tot nu-i va lasa Corleone sa ia titlul .

LR is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2006, 23:14   #4 (permalink)
Registered User

bogdymanea2004's Avatar

Eu cred ca nu ii lasa Steaua

bogdymanea2004 is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2006, 10:22   #5 (permalink)
Registered User

CAlex's Avatar

Au avut noroc ca in primele etape au avut echipe "accesibile", la fel cum e si in etapa 6. Diferenta se va vedea cand va intalni echipele cu pretentii la UEFA. Mi-ar placea insa sa intre un UEFA la anul si acolo sa ajunga macar in grupe. Orice echipa romaneasca care intra in UEFA si nu ajunge in grupe nu face decat rau celorlalte, datorita modului de calcul al coeficientilor.

Cluj pare o echipa tare si poate ca rezultatele apar tocmai datorita lipsei unor patroni d-astia care le stiu ei pe toate si le fac ei pe toate. (Jiji, Mititelu, Iancu, Borcea&Turcu)

CAlex is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2006, 10:29   #6 (permalink)
Banned

Nu l-as include pe Jiji in lista aia

Old 27-08-2006, 11:16   #7 (permalink)

Aquashark's Avatar

tot respectul pentru Dorinel.
si-a inceput foarte bine cariera de antrenor gasindu-si un loc la o echipa fara fite si cu jucatori pe care te poti baza.

urmaresc cu interes meciurile CFR-ului inca de anul trecut din Intertoto si nu m-am suparat nici macar cand i-au batut pe Steaua

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2006, 15:47   #8 (permalink)
Moderator

o echipa in forma insa care nu va conta pentru lupta la titlu.

altfel, un club vitregit(dpdv al suporterilor) de proximitatea cu U. e ca si cum nationalul ar face si ar drege in campionat, in timp ce steaua si dinamo s-ar chinui pe la mijlocul clasamentului sau prin divizia b. echipa merita mai multi suporteri. si mai putini suporteri de conjunctura. dar astia vin doar in timp. mult timp.

sper sa se descurce bine in acest campionat, sa prinda o cupa europeana.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 27-08-2006, 18:45   #9 (permalink)
shinigami

COMMISS@RU's Avatar

Sa va dau exemplul Craiovei acu 4-5 ani...6 meciuri-6 victorii (Lutu-Stanga-Gane-Sava-Vladoiu etc) mama...mama ce echipa.Sa ajunga mai apoi la final d-abia sa scape de retrogradare.Nu zic ca va fi la fel cu,Clujul,dar sa nu ne ambalam din cauza unui sir de 5 victorii consecutive,dintre care cea mai importanta echipa a fost Nationalul,care joaca doar din cand in cand,atunci cand isi mai amintesc ca totusi fac parte din esalonul intai.

PS:Sincer,chiar vreau binele Clujului,doar ca asa sunt eu,mai sceptic.

COMMISS@RU is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2006, 18:49   #10 (permalink)
Banned

threadul asta nu l-am deschis pt ca cfr are 5 victorii din 5 si ca vai ce tari sunt.
e evident ca o sa inceapa si ei sa piarda.
l-am deschis pt ca mi se pare cea mai serioasa echipa din provincie, si spre deosebire de alde poli sau craiova oamenii astia chiar tac (si se dopeaza) si fac

Old 27-08-2006, 18:58   #11 (permalink)
shinigami

COMMISS@RU's Avatar

Wink

Quote:
Originally Posted by Dark Reign
threadul asta nu l-am deschis pt ca cfr are 5 victorii din 5 si ca vai ce tari sunt.
Iti zic eu ca daca Cfr-ul incepea campionatul cu 4 infrangeri si o victorie,sau chiar mai prost,IN MOD SIGUR NU MAI DESCHIDEAI THREADUL.

THAT'S A FACT !

Old 27-08-2006, 19:01   #12 (permalink)
Banned

man,cand am deschis threadul nici nu stiam ca cfr are 5 victorii din 5.
stiam doar ca dinamo are 5 victorii din tot atatea meciuri.

Old 27-08-2006, 19:11   #13 (permalink)
shinigami

COMMISS@RU's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dark Reign
man,cand am deschis threadul nici nu stiam ca cfr are 5 victorii din 5.
A,deci a fost asa la intamplare,stateai linistit la calculator,si deodata, o viziune:"Ma da ce echipa buna e CFR Clujul,cea mai tare din provincie;si ce antrenor au,Dorinel baiat muncitor;bag seama ca le si merge bine in campionat,chiar daca nu am habar de ce au facut pana acum;hai sa dedic eu un thread acestei minunate echipe".

PS:Please don't take any offense,iarta-ma daca nu prefer varianta ta.

Old 27-08-2006, 19:53   #14 (permalink)
Banned

Daca n-ai nimic de zis nu te retine nimeni pe aici
No offence
Repet, stiam ca sunt undeva destul de sus, nu stiam ca sunt chiar pe primul loc.
Nu am nici o iluzie ca vor mai ramane acolo mult timp pt ca urmeaza meciuri cu `granzii` capitalei, dar oricum raman la parerea mea ca e cea mai muncitoare echipa din afara bucurestiului si ceea ce imi place (pt ca de asta am deschis si threadul) e ca nu ii vezi cu declaratii pompoase (stil poli timisoara) si astfel o infrangere e suportata mai usor.
Si zic asta avand in vedere si sezonul trecut.
Eu o vad la finalul campionatului undeva in primii 5,poate chiar pe 3-4.
Rapid iar a calcat stramb azi

Old 27-08-2006, 21:10   #15 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

topicul asta e o aberatie atata vreme cat echipa nu are fani pe aici care sa vorbeasca intre ei, pentru ca pentru asta sunt topicurile dedicate unei echipe...pentru alte discutii ajunge si divizia a

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2006, 21:59   #16 (permalink)
Banned

De unde stii tu ca nu are fani pe aici ?

Old 27-08-2006, 22:21   #17 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

pai hai sa-i vedem postand

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2006, 23:07   #18 (permalink)
Moderator

e corect ca trebuia deschis de un fan...

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 28-08-2006, 00:28   #19 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

CFR Cluj nu e echipa reprezentativa pentru Cluj. Aceasta este Universitatea.
Dupa cum pt Craiova nu e Extensiv...si pentru Timisoara nu a fost UMT ... sau pentru Ploiesti e Petrolul si nu Astra.

Stadionul e varza , 1 tribuna + 1 peluza ... in rest e strada cu case , atmosfera de sat . Scaunele pe stadion au fost puse de adventisti (ca sunt lasati sa isi faca adunari acici vara )

Galeria e pe nicaieri... Cam 100-200 de toti: cei batrini fiind categoria ceferisti proletari , cei tineri fiind marea majoritate de pe la echipele de tineret /juniori a clubului... la asta se mai adauga citiva din cartierul Gruia si cam atit. Majoritatea spectatorilor la meci sunt "casual" , se duc sa vada spectacol, li se rupe daca Steaua sau Rapid bate CFR in Gruia .
La meciul cu "U" de acum 3 ani imi aduc aminte chiar ca au fost huiduiti de tot stadionul (exceptie cei 100 din galeria lor , mica si stinghera intr-un colt).

Cam asta este echipa . Desigur , decit sa nu avem nimic in liga 1 mai bine pt oras sa fie macar CFR-ul . E o solutie pe termen scurt , care probabil va dispare in momentul in care echipa Clujului va reusi in sfirsit promovarea.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2006, 22:55   #20 (permalink)
Registered User

In "Commando Gruia" sunt aproximativ 900 de persoane si in "galeriA" (fost KVSC, in reconstructie parca) sunt cam 100, in crestere. Poate vrei sa zici ca la meciuri sunt vreo 300 de persoane, mai numara un pic prin pozele astea. Astia sunt spectatorii carora "li se rupe daca Steaua bate CFR in Gruia" ?? (poza meci cu Steaua). Momentan eu stiu ca se joaca la Dej, dar dupa ce se renoveaza stadionul din Gruia vor fi probabil mai multi. Nu stiu cat de relevanta e marimea galeriei, dar oricum daca U mai sta un pic prin B la anul se va mai schimba aritmetica. Chiar daca intra U in prima liga nu uita ca CFR a terminat pe locul 5 anul trecut, nu cred ca U pupa asa ceva prea curand, ei sunt obisnuiti mai degraba sa zaca pe la coada clasamentului... Ce sa-i faci, la asa conducatori asa echipa. Bravo lor ca n-au vrut sa vanda blazonul lui Arpi, acuma suporterii U se uita la Liga 1 la TV, ca-s prea mandri sa mearga la meciurile CFR (unii) Eu zic ca totusi CFR e echipa reprezentativa a Clujului, nu stiu de ce compari cu panarame gen Extensiv sau UMT, promovate intamplator. In momentul asta Universitatea e doar un nume iar CFR e o echipa. Cu sanse sa joace in cupele europene.

stunn is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules