![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
O compar cu panarame gen UMT si Extensiv pentru ca aia si este . E "experimentu Paskany" in aceeasi masura cum Rocar a fost "Experimentul Netoiu". Se tot trezeste cite unul cu bani si ambitie si isi trage echipa in divizia A . Problema petardelor astora de echipe apare in momentul in care ala , mai devreme sau mai tarziu, se plictiseste de "jucaria" lui sau gaseste alta mai interesanta. O sa vina si momentul asta. Cit despre poze ce sa zic , sunt impresionat. Galeria abia umple un colt de peluza lol . Si se folosesc zoomuri de aproape , sa para mai multi In schimb vad ca are un steag imens si recuzita cit cuprinde , deh , banii lui Paskani banuiesc. Orchestra Los Platanos ca la FC National cind isi cumpara unguru ? Vedeti ca amaritii aia din B au galerie de 500+ si la meciurile din deplasare cit nu are CFR acasa.Chiar imi aduc aminte de un banner celebru pe care il folosesc clujenii : " Paskany , banii tai nu pot cumpara iubirea nostra". Asta caracterizeaza cel mai elocvent situatia in opinia mea. Paskany o fi tip destept, om de afaceri de succes , dar cind vine vorba de imagine nu stiu cum reuseste sa se faca super nesuferit. Parca o cauta cu luminarea. Lucru care se rasfringe asupra echipei , bineinteles. Prieten la catarama cu Jean Padureanu , taticul blaturilor. O mare bila neagra. La alegerea sefului federatiei se trezeste sa voteze cu Sandu... si nu numai sa voteze, dar sa il faca troaca de porci pe Popescu . In conditiile in care 80% din romani se exprimasera contra Sandu. Apoi vine blatul penibil cu Rapid , cina de la restaurantul Sinaia dinainte de meci cu Dinu Vama... Omul asta e un dezastru ... Parca face tot posibilul ca echipa lui sa devina din ce in ce mai urita . A, si pt cei din afara , care nu cunosc toate dedesubturile rivalitatii U - CFR ... CFR e fondata de maghiari , sub austro-ungari , initial se chema KVSC (Koloszvár Vasas Sport Club ) , echipa preponderent ungureasca . U Cluj e fondata aprox tot in perioada aia de Societatea Sportivă a Studenţilor Universitari ROMANI. Inca un motiv in plus sa nu se iubeasca Asa ca nu va mai intrebati de ce Paskany a ales CFR si nu Universitatea in 2000 .
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** Last edited by skyblue; 05-09-2006 at 15:18. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Tocmai vin din zona Cluj (am stat in Cluj, Turda si localitati din muntii Gilau) si am fost surprins sa aud ca nu prea tine nimeni cu CFR Cluj pe acolo. Toti sunt cu "U" Cluj, si tot asteapta o promovare. CFR e vazuta ca echipa tiganilor si a ungurilor, dar se pare ca are un patron ungur care baga multi bani si de asta a reusit promovarea &stuff. Dar lumea e cam toata cu "U". Asa ca bafta "U" si sa-ti iasa o promovare!
| |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
Quote:
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
da.. m-am gandit si eu ca de aia n-a mai intrat deloc in teren dupa ce au aparut acuzatiile alea.. ca sa nu fie depistat la controalele prin sondaj. insa clubul spune ca nu-l lasa sa plece fara plata clauzei de reziliere.. ceea ce ma face sa cred ca aia l-ar mai tine, insa e o dorinta teribila a lui de a pleca.
| ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
uite ce zice cotodianul Cotidianul - Sport - Dorinel Munteanu si-a risipit banii pe lautari a plecat pt bani | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 | Tinere tu tii cu toata lumea sau cum este treaba? Clujul este[era] o potentiala contracandidata pentru locurile fruntase. A plecat Dorinel, la revedere drum bun, nu vad de unde atata suferinta, mai ales ca parca esti suporter stelist. In plus, Cluj = Universitatea Cluj. | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Sunt suporter stelist, dar nu sunt si fanatic stelist. Sunt echipe antipatice (dinamo de ex) si echipe cu care simpatizez din diverse motive (uta,cfr,etc) Pe primul loc,logic, e Steaua, iar pe 2-3-4 sunt echipe pe care as vrea sa le vad sau nu. Nu ma intereseaza care`i echipa reprezentativa a Clujului, Timisoarei, etc. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Nu cred ca sunt multi fanatici pe aici, dar sa te "intristezi virtual" ca pleaca Dorinel de la o contracandidata care musca Steaua de coeur, e cam prea siropos. In fine, daca ai timp pentru atatea "femei", e ok, esti tanar, ai energie. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|