![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Desi sunt stelist, meciul de azi cu Benfica aniversar/de prezentare a fost muuuult mai frumos decat cel al Stelei ![]() Si ca atmosfera,si ca tot. Si-au facut un stadion frumusel, si l-au terminat cu cateva luni inainte de termen ![]() Si uite ca totusi CFR a terminat pe 3 (asta vis a vis de ce zicea Matrix ca a plecat Dorinel,gata,papa) | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
a fost un meci de facut putina publicitate, nimic mai mult. nu poate fi judecata cfr dupa ce a jucat cu benfica. la fel cum timisoara nu poate fi considerata egala fiorentinei. ce se intampla in amicaluri e complet irelevant. in campionat, cfr (spre deosebire de timisoara ) are o sansa. nu una mare.. insa are.
| ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 |
Eu am spus amicale, incluzand si toate meciurile lor de pregatire: CFR - Austria Viena 2-0 CFR - Red Bull Salzburg 1-1 CFR - FKB Kaunas 2-0 CFR - Lokomotiv Moscova 4-3 CFR - Zaglebie Lubin 2-0 CFR - Lech Poznan 3-2 CFR - Viktoria Plzen 1-1 Daca tu spui ca nu se poate trage nici o concluzie din astea, si nici din egalurile Stelei, ok fie, vom vedea in debutul sezonului Oricum eu ma uitam si la modul in care joaca nu doar la scoruri.
| ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Tipul acesta are vreo legatura cu CFR CLUJ? http://www.sentimente.ro/include/vie...&new_window=ok Daca tot reprezinti o asemenea echipa nu prea mai vad scopul sa te inscrii pe un site de matrimoniale
__________________ | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
nu cred ca are vreo legatura cu clubul. ![]() stunn, parca n-am mai vazut campanii sclipitoare de pregatire, urmate de prestatii mediocre in campionat.. sigur ca nu-i exclus sa faca bine si in meciurile oficiale, insa cred ca la ora asta e greu sa spui cu certitudine care echipe sunt favorite la.. orice.
| ||
|
| | #49 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 | Quote:
Clujul are sanse in sezonul asta sa fie mai mult decat o echipa divizionara, dar pentru asta trebuie sa emita pretentii in fata granzilor si sa obtina rezultate in cupa UEFA. Fara astea, pot sa joace si cu AC Milan la sarbatori campenesti, ca e degeaba. | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | Fortza CFR ;)
De la 1907 am fost primii pusi pe fapte Cu echipa Clujului, mandria Ardealului Traiesc fiecare clipa cu cea mai buna echipa Si-am purtat de cand ma stiu alb si visiniu. Tu ai nume si renume FORTZA FORTZA CFR Ca toti Ardelenii in lume FORTZA FORTZA CFR Lupta lupta si invinge FORTZA FORTZA CFR De noi nimeni nu se atinge FORTZA FORTZA CFR Am luptat si vom lupta CFR echipa mea Clujul este casa noastra si-l vom aparea Castigam meci dupa meci si nu poti de noi sa treci Cu echipa Clujului mandria Ardealului. Tu ai nume si renume FORTZA FORTZA CFR Ca toti Ardelenii in lume FORTZA FORTZA CFR Lupta lupta si invinge FORTZA FORTZA CFR De noi nimeni nu se atinge FORTZA FORTZA CFR Tu ai nume si renume FORTZA FORTZA CFR Ca toti Ardelenii in lume FORTZA FORTZA CFR Lupta lupta si invinge FORTZA FORTZA CFR De noi nimeni nu se atïnge FORTZA FORTZA CFR | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
a batut in sfarsit si o contracandidata. face deja chiar mai mult decat e nevoie. daca reuseste sa pastreze ritmul asta, in care bate toate echipele mici si cu restul scoate egaluri sau castiga.. nu vor fi prinsi din urma. as vrea sa vad insa echipa in stare de o asemenea constanta. | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
pe timp ce trece este tot mai greu... anul tecut dinamo a avut un avantaj enorm si pina la urma a terminat la citeva puncte avantaj!! daca termina turul neinvinsa ,da ,are sanse mari... fabianni sper sa isi faca norma de 20 de goluri... ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- cfr tocmai a mai dat un tun:un fundas stinga suedez de la rosenborg: mikael dorsin si va cistiva nu mai putin de 500mii pe an!!!!!!nu stiu daca mai cistga vreunul atita!! bravo lor :tac si fac si mai ales ca au avut concurenti la transfer din grecia PANATHINAIKOS!!! Last edited by lokoman99; 29-10-2007 at 19:20. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
nu stiu daca erau relevante, insa in mod evident s-a dovedit ca aveai dreptate cand le dadeai mari sanse la un parcurs bun. ![]() osmium, "u". echipa reprezentativa a clujului nu e neaparat cea mai buna echipa din oras la un moment dat. e cea care are un trecut.. si majoritatea suporterilor. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|