![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Nu am nimic eu de argumentat, argumentul e chiar jocul ardelenilor. Nu imi place sa o spun fiind stelist, dar CFR e meritat pe locul intai la fel cum Dinamo era in pozitia asta in turul trecut. Ca echipele din Bucuresti trec printr-un moment slab, asta e fotbalul. Dar nu e vina CFRului ca Steaua nu e in stare sa lege cateva pase sau ca Dinamo joaca catastrofal sau de atmosfera mizerabila care e la ambele cluburi. Ma amuza cand Bogdan_P vorbeste de jocuri chinuite si impins de la spate. Probabil pentru el Dinamo merita sa fie acum pe locul 1. Asta e, pur si simplu CFR pana acum a aratat a echipa cap-coada. Cu antrenor, cu jucatori care isi vad de treaba in teren, fara basini, muncitori cu un patron (care pe mine ma enerveaza) dar oricum pare mai putin imbecil decat Becali sau Turcu+Borcea. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
ai dreptate mz nu se compara jocul cfrului din acest tur, cu cel al lui dinamo de sezonul trecut cluj a avut un program foarte bun si a fost ajutata sistematic de arbitrii, pe fondul formei slabe a stelei si a lui dinamo
__________________ jump into the urinal and stand on your head, i'm the one alive, you're all dead | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Quote:
Iar daca stai sa te uiti de unde a inceput CFR (adica unde era acum 1-2 ani) si unde era Rapid ai sa vezi ca CFR a plecat mult mai de jos. Oricum, e parerea ta si o respect, nici rapid n-a jucat rau, dar dupa mine CFR merita locul 1. | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
rapid trebuie sa fie atent la bomba copos, ca nu se stie niciodata ce se mai intampla acolo dupa un cat de mic insucces. clujul abia de acum incolo va incepe sa simta presiunea rezultatelor. care nu mai vin ca surprize, ci trebuie sa apara constant, in fata oricarui oponent.
| ||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Eh, aici e problema ca nu cred ca CFR e in stare de contanta. Daca anul asta castiga titlul, la anul mai mult ca sigur ca nu vor mentine pasul. Vorba unui membru in staff-ul lui Juventus prin 2003 referitor la titlul din 2001....`Greseala Romei e ca inca mai e in stare de euforie` | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Terminati cu trollismele. Aveti ceva de criticat, faceti-o in alta parte, nu aici.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Pana acum, CFR-ul e singura echipa care face exact ce trebuie pentru supravegherea tribunelor. Daca ar fi facut si bucurestenii la fel, si-ar fi amortizat investitia prin eliminarea amenzilor.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
a fost cel mai probabil o simpla intamplare. insa bucurestenele au stiinta jocurilor de culise. tipa cu toate, in cor, sustinute de o timisoara cam bezmetica, sperand sa creeze o presiune in directia opusa. si sigur vom vedea in curand si arbitraje contrare cfr. poate chiar programatic contrare. insa de data aceasta cfr nu mai e echipa care sa priveasca naiv cum ii dispare avansul. va fi greu sa fie prinsi din urma, pentru ca si eu cunosc jocul acum. | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 |
Heh... mai sus vorbeati de meciuri castigate nemeritat de CFR (prin prisma jocului slab chipurile) si va plangeati ca scorurile nu reflectau evolutia echipei. Uite ca macar la Bistrita scorul a fost echitabil, chiar indulgent cu gazdele. M-a uimit faptul ca la egal Gloria tragea de timp ca o divizionara B in Cupa Romaniei. Nici n-aveai nevoie de grafic TV, gazonul (aka mlastina) era verde zglobiu in jumatatea CFR si maro cacaniu de partea bistriteana. Pacat de teren ca poate ar fi aratat altfel meciul, si pacat de penalty-ul ala fictiv. N-avea ce sa recunoasca Muresan, s-a vazut din prima fara nici o reluare, cred ca s-a vazut si din avion. Urata treaba. Oricum nu cred sa fie vreo premeditare, e vorba doar de incompetenta arbitrilor nostri care iese in prim plan inca o data. Daca gresea in defavoarea CFR pun pariu ca nu mai aparea nimeni pe-aici sa se agite. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|