Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-11-2007, 12:21   #101 (permalink)
Banned

Aia care se plang nu sunt bucuresteni, chiar daca reprezinta echipele din Bucuresti...

Sa nu confundam...

Jollyjoker is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 12:41   #102 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Stii bine ce vreau sa zic.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 26-11-2007, 13:01   #103 (permalink)
Registered User

Or fi mai multi insa mi-a placut in mod deosebit o chestie, l-am prins in treacat pe Marian Iancu la TV plangandu-se de "hotia" din arbitrajul romanesc. Nu-mi amintesc exact cuvintele lui (si-asa putine) dar pe scurt se lamenta ca asa ceva este de neconceput, si ma gandeam ca lui, in calitate de fost arestat si co-autor al celei mai mari fraude din Romania, ar trebui sa-i fie relativ familiar conceptul

stunn is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 16:28   #104 (permalink)
standalone

Trecand de zvonurile privitoare la motivarea Aradului de catre clujeni sau ca Balaj conduce masina lui Paszkany, Geambasu pare totusi ceva mai credibil in ceea ce scrie. Pe fondul unei ipocrizii cronice proliferate de Muresan si Andone inca de la inceputul campionatului, securea va lovi de acum si cu celalalt tais, e inevitabil acest lucru pentru ca este nevoie sa se refaca acel echilibru "infractional" la nivelul ligii. Acel echilibru presupune ca ce iti dau cu stanga iti iau cu dreapta sau invers in functie de cum isi alege fiecare terenul. Clujul pana acum a facut exceptie de la aceasta regula si acest lucru a provocat reactia exagerata a granzilor. Of of Padurene, uite ce ai monstru ai creat...

Matrix is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2007, 23:37   #105 (permalink)
mz
V-am prins, vrajitoarelor!

mz's Avatar

Conform traditiei din ultimele etape, arbitrii continua sa tina cu CFR. De data asta, in partida cu U Cluj, CFR da un gol din offside, ma refer la cel de-al doilea gol al partidei ( http://www.gsptv.ro/index/id/8458 ). Tot conform traditiei, bineinteles ca tot Muresan are de facut reprosuri arbitrilor.

mz is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2007, 23:44   #106 (permalink)
Moderator

nu in al doilea gol a stat partida. a ratat u niste ocazii.. insa pe urma, cand a venit vremea golului doi, treaba era cam stabilita.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 03-12-2007, 13:14   #107 (permalink)
mz
V-am prins, vrajitoarelor!

mz's Avatar

De acord, dar e vorba totusi de un gol din offside. Stii cum e, poti sa tragi tare sa dai gol, chiar si pe final de meci. Asa la 2-0 echipele romanesti in marea lor majoritate se cam demoralizeaza.

mz is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2007, 13:23   #108 (permalink)
Registered User

mihaif27's Avatar

A fost ajutat CFR-ul de arbitrii asta se stie. Insa am ceva de spus in favoarea lor, desi nu tin cu CFR. I-am vazut pe Giulesti LIVE ca sa zic asa... deci alergau oamenii de mancau iarba, Semedu, Culio sau Toni sunt cei care i-am retinut ca au alergat tot meciul. Oamenii au chef de joaca... si au chef sa castige. Joaca bine... nu avem ce sa le facem. Si in plus pe langa greselile arbitrilor mai au si NOROCUL de partea lor, si acum imi aduc aminte de meciul cu Vaslui - CFR cand Vaslui a atact 90 de minute, CFR a avut 2 ocazii si a dat 2 goluri .

Asta e... pt moment sunt pe locul I si eu cred ca merita.

mihaif27 is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2007, 13:29   #109 (permalink)
Nick anterior: yashu

unghiul de filmare e prost, mie nu-mi pare ofsaid.. cel mult pe linie sunt cei doi.
oricum, la felul in care s-a disputat meciul imi pare absurd sa mai aduci acuze
(gratuite) de genul..

cpan is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2007, 14:52   #110 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Nu e bun deloc unghiul, la o filmare din lateral s-a vazut ca n-a fost offside. Trica era in urma mingei.

mz, la urmatorul post pe acest thread iei ban.

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2007, 12:12   #111 (permalink)
Registered User

lokoman99's Avatar

la lotul pe care il are cre cfr-ul poate antrena aproape oricine...
echipa merge singura....
si daca merge andone nu moare lumea is sigur ca vor aduce un antrenor competent!

lokoman99 is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2007, 12:18   #112 (permalink)
Banned

Am o mare stima pentru CFR, daca se dovedeste real ca vor investi 60 milioane Euro de la vara.

Datorita lor, vor invata si ciobanii si vanzatorii de butelii cum se face fotbal profesionist.

Jollyjoker is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2007, 15:39   #113 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Unde ai vazut 60 de milioane? Cumpara tot lotul AC Milanului pe banii astia

Bogdan_P is online now    Reply With Quote
Old 06-12-2007, 17:15   #114 (permalink)
milanista

end-er's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bogdan_P View Post
nu te-ai plictisit sa spui prostii pe tema asta?

ontopic: sunt curios cum o sa se descurce clujul in grupe la anul. abia atunci o sa-i vedem cat sunt de "profesionisti". deocamdata no comment, sunt numarul unu in campionat clar.
Diavolo! Diavolo! Diavolo!

end-er is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2007, 21:42   #115 (permalink)
Registered User

Klubb's Avatar

Quote:
Nici pe Kaka nu cred ca il dau pt 60 mil. Paszkany a spus ca o sa investeasca un sfert din averea sa, circa 100 mil E.

Klubb is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2007, 21:52   #116 (permalink)
Moderator

ce spune paszkany sunt povesti. el n-a bagat din banii lui pana acum mai mult de 5 milioane. restul sunt bani atrasi de la alte firme, si aia au fost cam iritati cand s-a pierdut locul de cl anul trecut. stiu din surse apropiate problemei ca sumele alea de 50-100 milioane sunt fabulatii. si eu am fost impresionat initial cand am auzit, insa se pare ca a fost apa de ploaie. oamenii se gandesc la un buget (total, nu cel alocat achizitiilor) de vreo 15-20 de milioane... mizand mult pe sumele atrase din cl.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 17:43   #117 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Quote:
Originally Posted by end-er View Post
nu te-ai plictisit sa spui prostii pe tema asta?

ontopic: sunt curios cum o sa se descurce clujul in grupe la anul. abia atunci o sa-i vedem cat sunt de "profesionisti". deocamdata no comment, sunt numarul unu in campionat clar.
Atat de mIlanista esti incat nu stii sa inghiti o simpla gluma

Era o simpla ironie la adresa sumei postate de JollyJoker dar vad ca esti prea incuiat.

PS : Pfff realist vorbind inafara de Kaka chiar cumpara lotul Milanului cu banii aia

Old 07-12-2007, 23:53   #118 (permalink)
milanista

end-er's Avatar

Quote:
Atat de mIlanista esti incat nu stii sa inghiti o simpla gluma

Era o simpla ironie la adresa sumei postate de JollyJoker dar vad ca esti prea incuiat.

PS : Pfff realist vorbind inafara de Kaka chiar cumpara lotul Milanului cu banii aia
mda, una din multele (si proaste) facute de tine pe tema asta... ca si post scriptumul de altfel... macar precizeaza ca le spui la misto, ca sa stiu ca vorbesc cu un glumetz si nu cu un idiot
Diavolo! Diavolo! Diavolo!

end-er is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2007, 13:30   #119 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

La tine trebuie sa precizez sau cum, sa nu cumva sa ai impresia ca ma iau marele de Milan al tau

In alta ordine de idei cei de la CFR au declarat ca vor duce mai multi jucatori ivorieni, nu suna a investitie de 60 de milioane.

Old 08-12-2007, 14:02   #120 (permalink)
Watcher

Datenshi's Avatar

Quote:
Originally Posted by ild12 View Post
ce spune paszkany sunt povesti. el n-a bagat din banii lui pana acum mai mult de 5 milioane. restul sunt bani atrasi de la alte firme, si aia au fost cam iritati cand s-a pierdut locul de cl anul trecut. stiu din surse apropiate problemei ca sumele alea de 50-100 milioane sunt fabulatii. si eu am fost impresionat initial cand am auzit, insa se pare ca a fost apa de ploaie. oamenii se gandesc la un buget (total, nu cel alocat achizitiilor) de vreo 15-20 de milioane... mizand mult pe sumele atrase din cl.
Pai cred ca in total au avut si anul asta spre 20 de milioane.

Datenshi is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules