![]() |
| | #148 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | Quote:
daca erau destepti, mergeau cu andone pana la final de sezon si atunci faceau evaluarea. | ||
|
| | #149 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Ca sa parafrazez, daca erau destepti, faceau o campanie mai buna de transferuri. Sa tii pe banca milioane de euro din diverse motive mai mult sau mai putin obiective poate reprezenta un motiv serios la tensionarea relatiilor in vestiar - aici vina e impartita. Unii vorbesc de problema acomodarii (vezi Dorsin), eu zic ca, la fel ca si granzii, au vrut sa impuste notorietate, sa faca transferuri rasunatoare. Toate bune, doar ca rezultatul a fost unul sforaitor, cumva un fel de Dinamo 2007 reloaded. Quote:
| ||
|
| | #151 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #152 (permalink) | ||
|
Numai in Romania se poate intampla asa ceva , cand castigi toata lumea te aplauda iar cand pierzi iti vor demisia si altele ... De ce Arsenal , Manchester United nu isi schimba antrenorul dupa 3 sau 4 meciuri pierdute ? Sir Alex Ferguson este de 18 ani dupa cate stiu eu la Manchester si a trecut cu echipa si prin bune si prin rele . Este inadmisibil asa ceva , ca dupa ce Andone a castigat eventul si a calificat pentru prima data Clujul in Liga Campionilor sa fie demis , neputand sa participe (sa se bucure de rezultatele sale ) in UCL . Rusine suporterilor si rusine Romania !!!!
__________________ "Guns don't kill people, I do! Ha ha ha ha!!!" | |||
|
| | #153 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
sngurii rusinati ar trebui sa fie cei din conducere. suporterii striga.. e treaba lor si le cam trece la primele semne de revigorare a echipei. stilul asta al lucrului de mantuiala, pe termen scurt, ca sa rezolvam aparentele... exista se pare la toate echipele de la noi. | ||
|
| | #155 (permalink) | ||
| Quote:
![]() dar da, a imprimat un stil de joc spectaculos. eu personal l-as fi vrut inapoi in ghencea.
__________________ In giro per il mondo cè solo una bandiera, ha solo due colori è quella rossonera E quando vedo il Milan non ci sto dentro più. Io canto per il Diavolo dai fallo pure tu! Diavolo! Diavolo! Diavolo! | |||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
Daca stam stramb si ne gandim drept, CFR-ul joaca drichea inca din returul sezonului trecut. Timp sa redreseze jocul a avut dar n-a facut nimic. Eu sunt cam de acord cu demiterea lui Andone.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #158 (permalink) | ||
|
orice s-ar fi intamplat antrenorul nu trebuia demis dupa 4 meciuri fara victorie... credeti ca Ferguson nu a avun niciodata 4 meciuri la rand fara victorie? el de ce nu a fost demis? in etapa 5... cu 2-3 saptamani inainte de UCL (cea mai mare performanta a CFRului) pur si simplu nu se face asa ceva..
__________________ Not at my desk | |||
|
| | #159 (permalink) | ||
|
Eu nu am o parere prea buna despre Andone ca antrenor, mi se pare muncitor si onest, deschis (prea deschis chiar) dar nu de top. Insa miscarea nu trebuia facuta acum. In nici un caz. Dupa eliminarea din CL, da - mai ales daca in momentul respectiv ar fi fost pe pioneze si in campionat. Nu ca ar face CFR mare branza in CL (chiar n-are nicio sansa), dar macar de dragul aparentelor. Intr-adevar la CFR sunt probleme de lot. Prea multi jucatori de valori apropiate, e imposibil sa nu apara discutii.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
|
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|