![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cel mai mare antrenor roman din toate timpurile
Asa se refera dl. Cartianu cand vorbeste de Mircea Lucescu. http://evz.ro/article.php?artid=330856 Si din pacate, nu e singur. Voi ce credeti, care e cel mai mare?
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu, pt ca asta ar insemna sa va influentez eu si nu vreau asta.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Adica tu zici ca dl. Cartianu (si multi) sunt de rahat? La lista as mai zice Boloni si Halagian.
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Romani, Ienei ftw. Covaci ar fi pe 2, a castigat 2 CCE cu Ajax, dar nu prea se compara. Aia era echipa facuta si plina de valori, mi se pare mult mai greu sa reusesti o asemenea performantza cu Steaua, o echipa care inainte de 1986 nu trecuse niciodata de primul tur in CCE. Vis-a-vis de Cartianu si Dinu ... asta cam asa e, nea Vanea a fost un admirator "hardcore" al lui Lucescu. Chiar zilele astea am recitit "Pe marile bulevarde ale fotbalului" (calificarea Romaniei la Euro '84) si se vede clar simpatia usor exagerata pentru Lucescu. Ma rog, peste numai 2 ani Steaua avea sa castige CCE, sporind ura lui Mircea Lucescu pentru clubul militar.
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
Mai ai bancuri de-astea?
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #18 (permalink) | ||
|
parerile sunt impartite...si nu cred ca exista unul care sa aiba titulatura asta...perioade diferite/ lumi diferite/ fotbal diferit...practic nu cred ca putem ierarhiza... mentionez nume grele precum Stefan Covaci, Angelo Niculescu, il bag si pe Lucescu cu toate ca dupa pererea mea nu prea merita...plus ca intr-un timp a continuat munca lui Angelo Niculescu si ma mir cum nu apar pe lista nume precum Ilie Oana, Constantin Otet(antrenorul celei mai bune echipe romanesti din toate timpurile dupa parerea mea, Craiova Maxima...cu toate ca nu a avut cele mai mari performante) si as mai continua cu Halagian... asadar parerile sunt impartite...
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 | Topicul e despre cel mai mare antrenor roman din toate timpurile, nu despre cea mai mare performanta a fotbalului romanesc. Ienei si Iordanescu au facut performanta cu jumatate din resursele unei tari la picioare. Ce-a facut Ienei pana in 86 sau dupa 90? Ce-a facut Iordanescu dupa ce au inceput sa puna ghete-n cui fotbalistii ridicati pe vremea lui Ceausescu? Lucescu a calificat Nationala la un turneu final dupa vreo 14 ani de pauza, a facut o echipa a lui Dinamo care era clar peste Steaua lui Ienei si Iordanescu (vezi Cupa furata la masa verde, vezi meciurile de dupa caderea lui Ceausescu) si pe urma a facut treaba peste tot pe unde a mers.
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Pai si cealalta jumatate era la dinamo in ograda si s-a pisat pe ea, ah scuze, era clar peste Steaua Sa fim seriosi... mucescu a facut echipa si Jenei a fost doar acolo... nu a avut niciun merit... Unde a facut mai treaba? La Besiktas? La Inter? La Shahtior? Pai daca intrebi la Iordanescu ce a facut dupa ce a plecat Hagi, intreaba si la mucescu. Si cu shahtior nu stie decat sa isi gaseasca scuze... Mare treaba ce a facut... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|