![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| comentatori/televiziuni din Romania
Tocmai ma uitam la Otopeni cu Brasov si la un moment dat unul din portari a iesit cu mingea din careu, faza la care comentatorul a spus ca e la 40m de poarta. Asta m-a facut sa-mi aduc aminte cat de prosti sunt comentatorii din Romania si cate gafe pot face. Eu cel putin nu ma pot uita la meciuri pe NationalTV pentru simplul fapt ca imi vine sa arunc tv-ul pe geam ![]() Propun ca acest thread sa fie pentru discutii despre felul in care transmit televiziunile meciurile si cat de (in)competenti sunt comentatorii/reporterii.
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| E vorba de Cosmin Baleanu (daca nu ma insel). Sa stie ca e rapidist.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Mai sunt threaduri pe tema asta. Inainte le scriam pe ceva p-alea de-ti statea mintea in loc, am renuntat totusi pentru ca prostia in doze mari ma intristeaza. Cum n-am zis mai niciodata nimic de bine despre comentatorii romani... pot spune acum, comentariile de pe Eurosport 2 sunt 1. calitativ foarte bune; 2. delicioase, in sensul amuzamentului, relaxarii
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Heh, (salut Ivan) m-am uitat duminica asta la f1 dupa o pauza de... multi ani, pana sa intervina sila le urmaream cu sfintenie. Ce pot sa zic, parca nu l-am gasit atat de atroce precum `inainte`
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
don't get me started... cand a zis in australia ca alonso l-a lasat pe kovalainen sa treaca ca sa-l ia apoi pe linia dreapta a fost prea tare sau cand povestea cum l-a prezentat el pe bourdais in formula unu...de asta aleg rtl desi am oroare de germana...ontopic: manolo terzian si vlad enachescu comenteaza foarte ok fotbalul englez pe eurosport2... chiar e o placere
__________________ In giro per il mondo cè solo una bandiera, ha solo due colori è quella rossonera E quando vedo il Milan non ci sto dentro più. Io canto per il Diavolo dai fallo pure tu! Diavolo! Diavolo! Diavolo! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
N-am prins-o p-aia, mi-am dat seama cu o etapa mai tarziu ca a inceput f1, sunt sigur ca are in continuare tolba plina de ineptii doar ca socul nu a fost asa dur ca sa zic asa. I'll catch up in time anyway
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Best: Baietii de pe TVR1, cred ca Naum si Vlad Enachescu Worst: ehe, Vadim Vajeu si restul tontilor de pe Pro Tv si Sport.ro, inventatorii nemuritoarelor ineptii as: "Masa bogatilor", "extraterestrii", "galactici" si in general cand exista cate un jucator roman aka "internationalul roman" in vreo echipa e urmarit tot meciul desi colegii lui dau gol si el se leaga la sireturi
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Radu Banciu si Andy Stanescu pe sptfm.ro; super emisiune.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|