![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Sunteti de acord ca un antrenor care nu are nationalitatea romana sa antreneze echipa | |||
| Da | | 57 | 83.82% |
| Nu | | 11 | 16.18% |
| Voters: 68. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
|
Doctor Bonez, vezi ca abereazi cumplit Piturca este o mizerie, o scursura de antrenor L-am hulit 2 ani, meci de meci, pentru stilul lui "pragmatic", de 1-0 cu Astra. Pe bulgari nu i-a batut, cu olandezi mare bulan la constanta. MARE!!! Cu Franta(un tractoristo-intelectoalo-no name coach) n-a reusit nimic. Cu Italia, bulan cu caru'. S-a terminat cu Olanda. Asta daca nu cumva el si mutulica putza mica n-au pierdut la barbut meciul. Nu cu Olanda, ci cu tiganii broscari. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Am votat "Nu" pentru ca e in directa contradictie cu conceptul de echipa nationala avand in vedere ca antrenorul are un rol vital fata de maseur, de exemplu. Eu nu sunt nationalist dar daca performantele echipei nu mai sunt reprezentative pentru ce poate "produce" acea tara atunci mai bine desfintezi Euro si WC si lasi doar competitiile pentru echipe de club.
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Antrenorul strain nu trebuie sa fie un obiectiv in sine. Pur si simplu judecati romanii si strainii cu aceeasi masura (utopie, stiu).
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
in general sunt impotriva conceptului de antrenor strain , ca d-aia e echipa nationala nu? poate ca acum cativa ani ar fi trebuit atras lucescu , dar nu s-a vrut si nu s-a putut , piturca este al doilea antrenor pe care il avem , a facut din ditamai rahatul BICI , pai in afara de 4-5 jucatori voi va uitati ce echipa avem ? lobont-chivu-mutu , restul sunt toti o apa si-un pamant chiar incerc sa inteleg de unde vine curentul asta anti piti , pai noi n-am mai pupat turneu final din 2000 ... spunea cineva de bulan cu olanda in preliminarii , pai cred ca a uitat piti sa-i selectioneze pe aia 5 romani de ii avem la barca , 4 de la real si 3 de la chelsea sa vezi ce sec 5-0 le dadeam la portocale , apropo imi place telenovela radoi la inter acuma , 1 aprilie a fost ![]() am scos o calificare jucand defensiv cand a trebuit , mai tine minte cineva ofensivul hagi cu slovenia ... pai tata am tras din toate pozitiile si am ramas acasa , ba mai mult ne-a dat gol un atacant de 30 si bine de ani care nu marcase niciodata in vreo 40 de selectii la ei | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote: La EVZ a declarat ca isi duce contractul la bun sfarsit (2010), dar ca nu e interesat sa-l prelungeasca dupa aceasta data. Sursa: http://www.evz.ro/articole/detalii-a...n-sfarsitquot/
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|