![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Nu as plati nicioadata in plus sa vad rahatul asta de liga. Intamplator sunt abonat la RCS, si ma uit la meciurile Stelei. Si la cele de la dinamo, atat timp cat joaca prost, evident.
__________________ *************** Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Deci te duci si in deplasari? Toate? Bravo atunci.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Clasamentul dupa prima etapa: 1 CFR Cluj 2 Rapid 3 U. Craiova 4 FC Vaslui 5 Farul 3 6 FC Brasov 7 Gaz Metan 8 Otelul Galati 9 Pandurii 10 Poli Timisoara 11 Dinamo 12 FC Arges 13 Steaua 14 Gloria Buzau 15 Urziceni 16 Poli Iasi 17 Gloria Bistrita 18 CS Otopeni 0 Dintre favoritele la titlu doar Rapid si CFR au confirmat, restul n-au jucat mai nimic. Cel putin steaua a fost penibila in seara asta. Abia astept Rapid - CFR peste 2 etape, in momentul asta cred ca e derby-ul campionatului.. Pana atunci o sa fiu pe stadion sambata seara la Farul - Rapid; pentru ca tin cu ambele echipe o sa fiu impartial.
__________________ Swallow my words, taste my thoughts/ And if its too nasty, spit it back at me SteamID | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Nu se stie niciodata, Razvan stie foarte bine sa isi motiveze baietii, mai ales pt un meci cu steaua, astfel chiar el a declarat ceva de genul ca pentru el nu exista decat un meci, ala cu steaua. Plus ca din lotul brasovului fac parte jucatori din vechea garda a Rapidului, cel din perioada Lucescu, care mai stiu cate ceva despre un derby cu steaua. Daca ne mai si uitam la jocul stelei de la Vaslui, sansele sunt mai mari decat anticipam. Din cate vad eu, Rapidul si CFR-ul se vor bate pentru titlul de campioana ( de toamna). Dar din nou, sezonul e lung si plin de .. Becali.
| |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Mircea Badea: "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul." | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
cata vremea Nea Gygy Fecaly cel SFANT este si antrenor la Steaua, n-o sa mai vedeti voi performante pe acolo. cred ca rapid va castiga acest campionat (impresie dupa prima etapa). pitbull-ii intergalactici sunt praf
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 |
Un nou record in "jurnalismul" sportiv romanesc. Site-ul apartine GSP, si e linkat ca articol pe gsp.ro: http://www.iasisport.ro/stiri/3627/u...tu-ce-zici.htm | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Dupa primele 3 etape am vazut 3 echipe care nu au ce cauta in prima liga: Otopeniul, Farul si Buzaul. Poate au un inceput slab dar la forma aratata ori au fost la pamant cu pregatirea, ori la club sunt persoane care nu au ce cauta in fotbal ori nu au valoare de Liga 1. Cat despre meciul de aseara un singur cuvant il poate descrie: penibil! Toate sagetile se indreapta catre Dinamo sau Steaua dar dupa cate vad majoritatea actelor de indisciplina si gesturile incalificabile se intampla in Giulesti. De la tratamentul ostil al conducatorilor care denota lipsa de educatie pana la scandarile suporterilor si actele de indisciplina. Oficialii clujeni au fost repartizati intr`un sector de tribuna incalificabil iar preturile cerute de conducerea Rapidului pentru bilete au fost exuberante pentru conditiile oferite de stadionul Valentin Stanescu.
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Esti prea exorbitant. Exuberant, pardon. ![]() Quote:
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|