![]() |
| | #47 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ In giro per il mondo cè solo una bandiera, ha solo due colori è quella rossonera E quando vedo il Milan non ci sto dentro più. Io canto per il Diavolo dai fallo pure tu! Diavolo! Diavolo! Diavolo! | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
doamne ce a ajuns Liga1 1. titlu mare: "becali crede ca divinitatea e alaturi de steaua" - imaginea prezinta un microfon care descinde in masina lui becali. acesta simte nevoia sa ne incante urechea cu niste urlete si grohaieli jenante "caci cuuu noiii esteeeee dumneeeezeeeeeuuuu", dupa care demareaza in tromba. the end. wow ![]() 2. titlu soc: "rednic ii trimite SMS-uri lui porumboiu" - aiureli vizavi de acest "eveniment" 3. titlu super soc: "mutu ii datoreaza bani lui gigi becali" - fabulatii vizavi de acest moment de cotitura in istoria romaniei 80% din buletinele de stiri sportive sunt prezentate de bunaciuni cu "inaintare" care habar n-au ce-i aia sport, si care reusesc prin zambetele tampe si tonul de bascalie sa transforme stirile sportive intr-un can-can ieftin (cand toata suflarea masculina stie ca sportul reprezinta o problema de viata si de moarte )
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
seria stirilor galactice continua:1. titlu: "bucataresele din cluj ii asteapta pe tricolori pentru a le satisface toate poftele". in primul rand ca au uitat sa mentioneze CULINARE in al doilea rand am vizionat cateva minute de cretinitati legate de cazarea si mancarea tricolorilor. momentele culminante: interviu cu seful de sala al restaurantului si parerea la cald a bucataresei 2. aia cu becali care ii doreste lui mutu sa-si rupa si cealalta mana e prea jenanta ca s-o mai povestesc
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Totusi hai sa discutam un pic si de Liga 1. Destul de mizerabila situatia lui Poli Timisoara, mai ales in conditiile in care Iancu are o pozitie ostila fata de Sandu. Valabil si in cazul declaratiei venite peste noapte de la UEFA cum ca Steaua are datorii si risca excluderea din CL (nu ca ar avea documente doveditoare in acest sens), asta dupa ce papagalul l-a contrat iar pe Sandu. La fel si cu "Valiza", cand Sandu i-a aratat pisica (ejectare din CL) papagalului, iar acesta s-a speriat, pentru scurt timp e drept, dar suficient incat sa linisteasca "lovitura de palat" (treaba cu adunatul semnaturilor). Sper sa vina cat mai repede ziua cand Sandu si Dragomir vor disparea din fotoliile pe care le ocupa. | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
mai avem mult de asteptat. noi, ca popor, nu spargem buba. noi preferam sa carpim decat sa o luam de la zero, ca asa suntem noi, comozi. mi-ar placea la nebunie sa se lupte astia cu mircea sandu, sa ii pedepseasca, sa piarda puncte, dar sa il si dea jos pe nenorocit. din nefericire, sunt prea lasi. chiar sunt curios ce face iancu. ma indoiesc ca va veni cu acuzatii fondate si dovedite.
| ||
|
| | #53 (permalink) | ||
Decizia TAS nu am inteles-o, dar asta este, ei stiu mai bine acolo ce mizerii s-au intamplat cu Zambon aici. In fine, ce nu inteleg iar este motivarea deciziei legata de depunctare: Quote:
Comisiile patronate de Sandu continua circul din sezonul trecut si il suspenda pe papagal conform unor declaratii aparute in ziar, fara a avea suport video / audio pentru asta. Treaba merge bine. | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Ce bine imi pare ca si-o fura Jaba. Pacat de suporteri ... oh wait NOT.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
decizia cu depunctarea este perfect justificata. za phat phuck a incercat sa o dreaga in stilul romanesc, din violet a schimbat culorile in mov (asa cum a facut si cu poli aek -> poli 19xx timisoara -> fc timisoara). LOL. sper sa se tina de cuvant si sa se retraga acest mafiot. se mai da si mare bogatas, dar nu a acceptat sa plateasca 500 sau intr-un final 200 mii euro lui zambon, adica celui care detinea toate drepturile pt 'faimoasa' istorie a adevaratei politehnica timisoara. ma amuza si suporterii care s-au dus sa 'sustina' echipa la antrenament dupa luarea deciziei. in locul lor ma duceam sa ii dau foc biroului umflatului pentru gafa comisa... nici in ultima clipa acesti suporteri minunati nu isi dau seama ca de fapt au sustinut de vreo cativa ani si sustin in continuare bragadiru aek...
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
D mult timp asteptam sa pateasca Jaba ce a patit. Cand facea spume la gura asta vara, cu "valiza", sa fie depunctata Steaua, sa fie data afara din CL, sa faca sa dreaga era bine? Sper sa-i stea in gat depunctarea. Dar mai intai sa se enerveze suficient sa spuna toate mizeriile din fotbal despre Sandu si Mitica, asa cum a inceput deja.
__________________ *************** Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
Nu ma intereseaza Iancu si nici Zambon, problema este ca totul s-a intamplat cu complicitatea FRF, altfel nu imi explic cum Zambon, investitor de carton, si-a luat licenta cand avea datorii la stat si la terti (el sustine si acum ca a preluat doar activele nu si pasivele). Federatie care a inchis ochii si la metamorfoza peste noapte a lui Bragadiru in Poli, federatie care a dat dreptate lui Iancu (a venit cu hartie de la OSIM care nu conteaza la TAS), in timp ce TAS ii dadea dreptate lui Zambon. Si totusi site-ul ce treaba are? Si de ce a iesit Nicu Gheara taman acum sa dea declaratii? | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
De unde ai luat citatul ala, Matrix? Mie comunicatul FRF cu decizia mi se pare scris corect. http://www.frf.ro/stiri/214/punere-i...rilie-2008.htm
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Nu a putut schimba culorile alea nenorocite? Ce naiba a fost asa greu? De ce dracu a inceput cu comentariile alea cu Sandu? De fapt Statele Unite au finantat un proiect de 1 mld dolari pentru a finanta aceasta intriga demna de piesele lui Shakespeare. Sper din toata inima ca nicio echipa din UEFA sa nu se califice, iar echipe din Champions League sa fie facute muci. Mizerie peste mizerie. Si inca o chestie: sper ca Romania sa faca fix o branza cu CM. De fapt nu tb sa sper, asta se va intampla. Imi vine sa vomit cand vine vorba de fotbal. Imi place jocul in sine, dar ma dispera tot ce incojoara fotbalul. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|