Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii Stelei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-05-2002, 03:00   #21 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Hagi este nu numai dobitoc, este un dobitoc infatuat care in afar de a bate mingea altceva nu stie. Ce dracu a facut asa mult Hagi pentru Romania ?
Munteanu, Petrescu, Moldovan, Raducioiu (intr-o vreme), Filipescu, Prodan... ce ar fi facut Hagi fara ei? S-ar fi rastit la ziaristi si ar fi rupt picioarele adversarilor.
Si acum are tupeul sa vina si sa pretinda echipa nationala, sa o faca praf, apoi sa pozeze in victima si sa pretinda Steaua, la insistentele probabil ale lui Giovanni Becali.

Cat despre Barcelona, nu l-a vandut pe Figo nici fiindca a vrut, nici din cauza dificultatilor financiare. Ci doar pentru ca a pierde 60 milioane intr-un an de dragul unuia care vrea sa plece la Real este stupid.
Real Madrid are probleme financiare de cand o stiu, dar nu va pati nimic niciodata pentru ca este un club pentru care se vor gasi oricand bani, chiar si de la stat.

Flipmo, I luv you too...

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 03:05   #22 (permalink)
Registered User

Bagheera's Avatar

Nu stiu daca incercand sa-mi corectezi aprecierea mea la adresa lui Hagi ar avea vreo legatura cu Steaua. Totusi sa fim realisti in afara terenului de fotbal Hagi este un simplu taranoi condus de la spate de Giovanni Becali. Si ca sa fac legatura cu Steaua va amintesc ca datorita interventiei lui inoportune la adresa clubului mai aveam putin si intram in hora retrogradarii. Cum s-au mai linistit spiritele Steaua a si luat 9 puncte din 9 posibile. Asa ca deocamdata Hagi ar trebui sa-si vada de viata lui de antrenor si sa-si muste mainile ca nu a calificat echipa nationala la campionatul mondial.

Bagheera is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 05:05   #23 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Deci toate cele spuse de noi (asta daca ma includ shi pe mine cu ceva bunavointza) nu au NICI O LEGATURA CU STEAUA...

shi ca sa fiu shi mai nesimtzita, ma voi repeta cu o intrebare la fel de offtopic::

FRATZILOR!!!! ATZI MANCAT VOI DIN ACELASHI BLID CU HAGI???
ATZI VB VOI CU EL CA SA PUTETZI APRECIA CAT DE DOBITOC ESTE EL "CA PERSOANA"????

D.p.d.v. al culturii sau ca antrenor nu va contrazice nimeni...

Shi haidetzi sa dicutam despre Steaua... Vretzi?
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 07:38   #24 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Quote:
FRATZILOR!!!! ATZI MANCAT VOI DIN ACELASHI BLID CU HAGI???
ATZI VB VOI CU EL CA SA PUTETZI APRECIA CAT DE DOBITOC ESTE EL "CA PERSOANA"????
Hagi este practic o persoana publica, l-am vazut si l-am auzit destul de mult pentru a avea o parere. In plus, daca esti dobitoc, esti dobitoc. Nu ca persoana, ca jucator, ca altceva...
Daca recunosti ca e total incult, ca e prost ca antrenor (deci nu are idei de strategie, psihologie si pedagogie) si ca are un IQ scazut, inseamna ca este dobitoc. Chiar daca a batut mingea bine intr-o vreme.

Old 07-05-2002, 10:53   #25 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Pe deasupra, are probleme evidente in a se exprima (adica a vorbi). Probabil e de la prea multe lovituri cu capul in era lui de fotbalist.

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 22:08   #26 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Unq_Flipmo:
Quote:
Cica Real Madrid ar avea probleme financiare majore. Si castigarea finalei nu ar schimba multe lucruri in privinta asta
Au scapat sezonul trecut de problemele alea.

Arwen,Harald:v-am inteles opiniile de prima data,nu e nevoie sa va repetati.

Arwen:Gandeste-te numai la faptul ca de dragul grandomaniei care ii stapeneste creierul ala mic,Hagi a rupt relatiile de familie pe care le are cu Gigi Becali(nas-fin) care la machedoni sunt cele mai importante lucruri in viata.
A rupt relatiile de familie si prietenie cu Gigi Becali,pe care il cunoaste de mai mult timp decat pe Giovani si care l-a ajutat in tinerete atunci cand nimeni nu dadea 2 bani pe el.

RE|XX is online now    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 23:19   #27 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

re|xx... am renuntzat sa mai postez orice ar avea legatura cu Hagi, un ultim lucru... unde am dat shi unde a crapat!!!

Ashtept opinii referitoare la Steaua, ca doar despre asta ar fi trebuit sa vb, nu???
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 23:23   #28 (permalink)
Registered User

Bagheera's Avatar

Eu doresc mult succes echipei maine pentru meciul din Stefan cel Mare. Si sa speram ca ne vom bucura de o victorie mult dorita chiar acasa la "campioana blaturilor"-Dinamo!!

Last edited by Bagheera; 08-05-2002 at 00:59.

Old 08-05-2002, 00:37   #29 (permalink)
Registered User

dinamovistu's Avatar

On topic

Imi pare sincer rau pentru voi!

dinamovistu is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2002, 00:44   #30 (permalink)
Registered User

Bagheera's Avatar

"Imi pare sincer rau pt voi". Altceva mai lucrat nu puteai sa scoti din tine. Nu v-a facut Mister nici un pic de educatie. Pacat!

Old 08-05-2002, 00:58   #31 (permalink)
Registered User

dinamovistu's Avatar

Vad ca te ataci a la Piti.
Poate iti convine situatia cu cei 3 adevarati din conducere.
Spre binele Stelei sper sa plece!

Old 08-05-2002, 01:01   #32 (permalink)
Registered User

Bagheera's Avatar

Lasa nu duce tu grija Stelei. Mai bine ai vedea cum Ion Marin va duce echipa de râpa. Antrenorul asta nu are nici un fel de idee tactica. noroc ca mai da gol Claudiu niculescu din vreo aglomeratie.

Old 08-05-2002, 01:46   #33 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Mister e un apelativ care nu stiu cine i l-a acordat. Pentru ca nu-l merita nici mort. Si despre morti stiti ce se zice...numai de bine.
Arwen:cat a stat Batistuta la Fiorentina a fost "liniste" financiara. Daca la Steaua ar fi asa ceva eu nu vad de ce Becali sau oricine ar fi nu ar pastra un nucleu de 5-6 jucatori cu care sa ataci o cupa europeana macar asemenea lui Kiev. Care between dupa mine e o echipa de profesionisti.
Fiiara& harald pe tema hagi offtopic: cum am zis in alt thread : hagi +nastase + nadia au facut pentru romania cat nu au facut politicieni, diplomati, artisti etc si nici nu cred ca o sa faca de acum incolo. Cand deschide gura Nadia am auzit-o de curand eu inchid sonorul. E o femeie in adevaratul sens al cuvantului . Nastase la fel ce show a facut cu Basescu de radea toata tara de el . Si ultimul dar nu si cel din urma: HAGI. Scriu cu litere mari in semn de respect. Ce pretentii aveti mah de la el ? Puneti-va in situatia lui. La 7 ani la gasit unu in curtea scolii ca le incurca picioarele la handralai si din momentul acela viata lui a insemnat: antrenamente+meciuri +familie. Atat. Vreti sa fie si superfotbalist sa va bucure pe voi in fata televizoarelor si sa aiba si Sorbonne-ul ih ? Sa fim seriosi. Lasati-l asa cum e ca am vazut si fotbalisti mai prosti. Chiar asa voi v-ati muta intr-un BLOC-notess ?
Pentru Hagi si sportivi in general numai respect. Cate au facut si se trezesc unii sa zica atatea... E prost si ce e cu asta ? Ce e rau ? Nu toata lumea poate sa fie inteligenta. Cica 2 la suta da nici atat nu cred. Un sportiv trebuie sa castige medalii si trofee. Un intelectual sa scrie carti....etc. Dinu se da si un pic intelectual si chiar filozof. Si are un caracter de cacatt ceea ce nu se [poate spune despre HAGI ? Sau e si un om de KKt HAGI harald ?

Ontopic: Dinamovistu': succes mah da sunteti mai penibili decat noi cu toate ca noi jucam cu ciurucuri gen Neaga Mitrita (nicolae nu sunt inca, convins) etc iar voi ati avea echipa de castigat campionatul asta de KKT.
2-0 steaua sau 3-1 uitati-va aici

Mister auzi...

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2002, 06:12   #34 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Flipmo, eu nu am pretentii de la Hagi, dar el este cel care nu isi cunoaste lungul nasului. In momentul in care devi antrenorul nationalei, lumea nu mai are pretentia sa executi lovituri libere sau sa driblezi, ci sa gandesti. Antrenoratul presupune gandire, psihologie si pedagogie in principal. Hagi nu are nici una din aceste trei calitati.
Necunoscandu-si limitele si abuzand de faima ca jucator pentru a obtine posturi de conducere in fotbal, deduc ca nici ca om Hagi nu e asa grozav.
In momentul in care te inhami la o treaba, iti asumi responsabilitatea pentru esec, nu incepi sa dai vina pe unul si pe altul, nu abuzezi de popularitatea castigata in alt domeniu.
De aia afirm ca Hagi nici sub aspectul caracterului nu sta bine. In plus, am dubii serioase legate de onestitatea taberei Hagi-Ion Becali, la fel ca si cea Piturca-Gigi Becali.

Dintre personalitatile sportive enumerate mai sus, singura care merita respect este Nadia. Pentru ca nu s-a bagat in ceea ce nu se pricepe si nu a daunat cu nimic nimanui. Are o scoala de gimnastica, apare pe la diferite evenimente mondene, comenteaza... foarte civilizat si meritat.
Nastase se bagase in politica si daca ar fi fost ales as fi spus despre el ceea ce am spus si despre Hagi probabil. dar a avut bunul simt sa se retraga dupa infrangerea in alegeri (in fata lui Ciorbea, nu a lui Basescu, btw).

Hagi este infatuat si fudul, prost si prin asta periculos si nociv.

PS: Amuzanta mentalitatea de a reactiona agresiv la o replica decenta a unui suporter dinamovist.
Imi aminteste de acel banc in care cand un om din Caracal e intrebat cat e ceasul, raspunde artagaos "Bine ca esti tu destept !"

Cat despre Dinu, este un antrenor civilizat si o persoana civilizata, nu il am la inima prea mult pentru ca e PDSR-ist, ce e drept, dar in rest face o impresie mult mai buna decat clica de la Steaua. Ca stelist, sper ca situatia sa se schimbe, dar nu se va schimba daca dam in Dinamo.

PPS: sper sa batem deseara. Nu de alta, dar ar fi pacat sa nu ne calificam in cupele europene. sau in turul preliminar, ma rog...

Old 08-05-2002, 10:16   #35 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Quote:
Originally posted by Harald Hårfager
Cat despre Dinu, este un antrenor civilizat si o persoana civilizata, nu il am la inima prea mult pentru ca e PDSR-ist, ce e drept, dar in rest face o impresie mult mai buna decat clica de la Steaua.
Te inseli.

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2002, 19:56   #36 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Am spus "face o impresie".

Nu am zis nici ca e cinstit, nici altceva. Dar conteaza impresia pe care cineva o lasa, de multe ori mai mult decat realitatea.

Old 08-05-2002, 21:51   #37 (permalink)
Registered User

dinamovistu's Avatar

3-1
Ma simt si eu bine.Ca de campionat..
Neaga a fost varza.Atat!

Old 08-05-2002, 22:18   #38 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

comentarii dupa prima repriza

Cum am zis si ieri si o sa o mai zic: Neaga-distrus. Prima ratare e de kinograma. Poate si eu dadeam gol cu putin noroc. Si eu nu joc fotbal. . A doua ratare e discutabila dar unii jucatori ar fi inscris in locul lui.
Mitrita-distrus cum am zis si ieri. Pe langa luft-ul de rigoare (specialitate Mitrita) partea stanga a fost pustie. Bolohan a maturat pe jos cu el.
Tudor-laude. Dumitru-laude. Raducanu eu il asemuiesc lui Inzaghi. Si jucatorii ca Inzaghi nu sunt atacantul tipic pentru gusturile mele. Dar laude de ce nu ? Ce e al lui e al lui.
Balan-laude. Alearga 50 de metri si pe urma alearga inapoi iarasi 50 de metri fara sa dea semne ca ar avea plamani. Cred ca nu fumeaza . E un jucator care daca si-ar finisa jocul ar putea deveni titular in nationala peste 2-3 ani.
Nicolae-inexact. Si acum imi vine in minte gafa din meciul cu Rapid cand cineva afacut pressing si el pus si simplu s-a panicat.
Piturca-laude. De ce ? Trebuie sa ai un curaj nebun (sau inconstienta) sa joci impotriva unei echipe percutante care are atacanti de talia lui Cl. Niculescu si Dragan cu 3-4 oameni in linie. Care nu se cunosc in joc cum ar trebui. E mai mult de discutat aici. Cand a castigat campionatul l-am aplaudat. Cand Steaua pierdea meci dupa meci (nu mai departe de 4 etape) si se ducea spre subsolul clasamentului as fi preferat sa fie schimbat. Pentru ca vad cum se intampla in afara la cluburile la care se cere performanta. Pierzi un meci doua faci un egal OUT. Chiar daca esti selectionerul Spaniei, al Angliei si alte nenumarate cazuri. Primul vinovat e antrenorul. Daca pastrarea lui a fost buna vom vedea in repriza a doua si in meciurile urmatoare.
Totusi-curaj un atu pentru Piturca.
Au fost faze de tot rasu: luft-uri, iesiri aiurea (de altfel de cand a fost transferat la Ajax Lobont a devenit fantoma unui portar si il rivalizeaza pe Stelea la gafe; portar mai prost decat astia 2 nu e decat tibi lung care mi-a mancat zilele si nervii ), Balan care s-a dat cu kuru' de pamant la propriu , faza cu Raducanu tragind 2 metri pe langa poarta-corner etc. Offside-uri gresite, hent in careu dar fac parte din joc nu sunt antrenor ca sa ma agat de ele .

Dinamo-varza. Cum am zis si ieri. Trece printr-o criza mai mare ca a Stelei de acum 1 luna-2. Mi-au placut Chirita si Bolohan care insa au iesit in fata datorita jucatorilor Stelei mai mult.

Ma duc, ca incepe repriza a doua.

repriza a doua: ati vazut-o si voi n-am ce sa comentez. Doar :fuckoff: neaga si apararea in linie. Piturca a pierdut pe mana lui. Pacat pentru prima repriza.

Semnat: Mieila&Oprita FAN CLUB

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2002, 00:16   #39 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Eu zic sa il ia ManU pe Raducan in locul lui van Nistelrooij si Arsenal pe Niculescu in locul lui Henry... Pai cum sa rezisti la atacanti de asemenea talie...

Old 09-05-2002, 20:15   #40 (permalink)
Registered User

Xilviu's Avatar

Atacant mai prost ca Raducan n-a mai fost pe la Steau de mult...adica de la plecarea lui Ciocoiu. Era mare prost si ala dar asta ii da clasa. In jocul cu Dinamo din semifinala parca se intrecea cu Neaga la prostie.
Sper sa-si revina Steaua, dar eu cred ca numai dupa ce o sa plece Piturca de pe banca tehnica impreuna cu jumatate din echipa...

Xilviu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules